Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kochane chcialam wrzucic Wam cos smiesznego hehe nagralam Olafka jak zaczyna pic mleczko jak jest glodny 😉
kurde na youtube wrzucic nie moge bo to nie filmik tylko dzwiek zaraz czegos poszukam 😉

• Mamusia
Anitek w linku jest reklama kt nie da się zamknąć - olafka ani widu ani słychu 😞

a co do smoczków do d..a! dostała 3z kreską z canpolu to nie wiedziała jak smok złapać, potem 3z kreską z aventu to się zalewała no więc wróciliśmy do 4z dziurkami aventu no i jadła godzinę...

• Mamusia
Hej mamusie.
Ja nareszcie usiadłam na d..... 🙂cały dzień latałam, bo sliczna pogoda była więc z koleżanką wybrałyśmy się na ploty, a znią to my się nigdy nagadać i rozstać nie możemy, jedna przez drugą gada, a i tak czasu brak żeby o wszystkim opowiedzieć 😉
Anitek chciałam Ci dać wczorajszego obiecanego oklask, a tu nic z tego muszę czekać 60 min, ale spoko, tyle to napewno posiedzę, tylko wszamam parówki 😜
Martuś specjalnie dla Ciebie z browarkiem 🙂
[IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/234d872b.jpg[/IMG]

Jestem,
M. pojechał o pracy, Igor leży w łóżeczku, ma spać a słyszę, że gada do siebie 🙂
Domek wysprzątany, jeszcze tylko łazienka, ale to już jutro M. zrobi.
Zostały koszule do wyprasowania czego bardzo nie lubie.
Anitek dobrze, że doszliście do porozumienia!
Byłam parę razy na solarium, linia nie zmieniła koloru 🙂
Dzięki dziewczyny za podpowiedź co do mat.

Bob, mój Igor jeszcze nie taki bystrzacha jak Twój Michał, przekłada tylko głowę z boku na bok jak leży na brzuszku.

• Mamusia
Martuś ja raz czarna raz blondynka 🙂 Ostatnio też mnie nosi żeby przefarbować na ciemniejsze, ale fryzjerka jak narazie wybiła m to z głowy, mówi, ze zaraz będę chciała znowu blond i zniszczę sobie włosy. Więc chyba przeczekam i po lecie sobie przyciemnię, bo latem w sumie wolę blond 😉

Martus M. jeszcze nie ma 😜 bedzie za jakies 30min poza tym on w stanie nie jest hahahaha tak mu zle po wczorajszym kara 😜
Mona ale laska z Ciebie 🙂 tez nie wiedzialam ze bloni jestes 😜
Martus ten link jak klikniesz to jest reklama PZU w tym okienku to to jest to 🙂
to nie jest filmik tylko sam dzwiek 🙂
Maly wlasnie obalil 200ml ale nie jadl 4godz...
teraz cos cwiczy w kolysce musze isc bo wyzywa ' 😜

Musiałam na chwilę uciec bo mały zaczął krzyczeć, chyba Go brzuszek znowu raz po raz boli. Narazie zasypia ze smokiem w buzi, biedactwo moje kochane.

Mona też bym chciała mieć taką urodę, gdzie dobrze byłoby mi i w jasnych i ciemnych włoskach.

Już widzę to prasowanie koszul z Wami 😁

• Mamusia
bob Misiek rewelacja! bardzo szybko opanowal przewrotki, to znaczy, ze motoryke ma bardzo ladnie rozwinieta 🙂 to u styczniowek chyba tylko niektore dzieciaczki sie przerzucaja same. U mnie Victor leniwiec, jak go daje na brzuch, a daje kilka razy dziennie ze wzgledu na przepukline, to on pracuje ladnie raczkami, dzwiga sie, kreci glowa, ale to trwa moze 5 min. po czym opada ,,zemdlony" i spi 🙂)

mona124 no i teraz czytajac Twoje posty juz ,,mam twarz" a nie tylko nick 🙂) ladna jestes.

Spadam prasować i będę zaglądać z doskoku. A, przypomniało mi się, muszę przymierzyć majty wyszczuplające, bo leżą w szufladzie od 2 tyg, jutro chrzciny i żeby się nie okazało, że mi brzuch pod kiecą będzie dyndał 😁

• Mamusia
Dzięki Anitek za komplement 😉
Martuś, a próbowałaś przefarbować na ciemno? Ja teraz na czarne już bym się nie zdecydowała, za jasną karnację mam, ale kiedyś miałam, zresztą ja miałam chyba całą paletę na głowie 😜
Ale z dwa lata temu przefarbowałam się na brąz, bo mój mnie błagał, bo bardzo mu się podobam w ciemnych, ale wogóle sie w nich jakoś nie czułam, byłam załamana, chyba nie taki odcień brązu był 🙂
Eee tam prasowanie ja też mam, ale nie bedę dzisiaj prasować. Tyle leżało, to poleży jeszcze parę dni 😉