Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Ja z doskoku bo Maly wyzywa 😉
JaiHo rzeczywiscie mozesz miec racje 🙂
Moja Siostrzenica nie chciala pic Enfamilu za cholerke!!!!nawet jak byla mega glodna!!! Aaana moze rzeczywiscie inne mleczko? a co jej dajesz???
Bob Olafowi zdarzylo sie dwa razy ale odwrotnie z pleckow na brzuch ale nie wiem jak to zrobil tylko raczke mial pod brzuchem 😉 bo juz chyba nie dal rady....jakos pewnie nozkami sie przerzucil ale trzeba juz uwazac bo nigdy nie wiadomo!!!
Ciesz sie ze Synus taki zdolny 🙂
Ja mialam blond czerwien rude braz czarne granatowe hahaha masakra jakas...a teraz mam swoje naturalne i sie ciesze 🙂
kurde musze wiać bo Maly wyzywa na maxa 😉
Buziaki!!!
Martus mega milego dnia jutro zycze 🙂 czekamy na fotki 🙂
Buziaki dla Was i Dzieciaczkow 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
W oczekiwaniu na Anitka łapcie dziewczyny po oklasku 😉
Bob moja też jeszcze się nie przewraca, ale widać usilnie próbuje, bo widzę jak męczy się bidulka, odbijając jedną nózką próbuje się chyba przewrócić, ale jeszcze jej nie wyszło. Ja prawie wogóle nie kłade Milenki na brzuch, bo bardzo nie lubi zaraz się wścieka.
Dzięki Jai_Ho 😉

Dzięki Anitek 🙂 fotki wkleję jak tylko będę mogła 🙂

Mona w wieku 14 lat rozpoczęłam eksperymenty na głowie - najpierw był rubin, potem tycjan, brąz, czarne pasemka, i wszystkie odmiany blondu 😜 zapomniałam o popielu 😁

A prasowanko koszul nie może zaczekać, bo to na jutrzejsze święto Naszego brzdąca 🙂

Majty przymierzone, rozmiar L, ale mogłyby być rozmiar mniejsze 😉 są czarne z mikrofibry, firma eldar cena 38zł. Ale uwaga, jeśli masz blisko do Lidla, to dziś rzucili tam na sprzedaż różne rodzaje majtasów wyszczuplających i nie tylko. Są też takie fajne gorseciki rajstopowe i wszystko w przyzwoitych cenach 🙂więc polecam 🙂 ja teraz widzę, że przepłaciłam za te galoty 😉

JaiHo dzięki, przyda się napewno. Już widzę ten sajgon z Małym na rękach w Kościele. I trochę martwi mnie czy znajdę miejsce w knajpie by wyrzucać cyca Igorowi.. a średnio mi uśmiecha się robić to przy całej widowni 🥴

• Mamusia
uuuuuu ostro poszlyscie z tym pisanem
moj poszedl do pracy wiec mam luz

Mona śliczna z Ciebie babka!!! 🙂

faceci... ja zawsze powtarzam ze mam meza czasem skur.... ale nie jest zlym czlowiekiem tylko cholernie humorzastym!! bardzo czesto krew mnie zalewa jak go slucham, ale skurczybyk wierny jest jak pies!! mial wiele okazji isc na impreze ( zawsze duzo imprezowal i mial wokol siebie mase dziewczyn) ale odkad zamieszkalismy razem sam na imprezie byl tylko raz i jak powiedzial ze bedzie o godz. 2 to byl
powiem tak czasem bym wolala zeby zabalowal niz miala bym sluchac tego co slyszalam, kazdy ma cos ale skoro sa oni ojcami naszych dzieci to nie sa tacy zli 😉
Anitak pisalas o docieraniu heh to jest trudne i bolesne ale nie da sie tego obejsc, kazdy kazdego musi sie nauczyc

Marcelina dzis spala prawie caly dzien! zasnela przed 9 obudzila sie 13.40 potem na spacerze spala chyba z godzine a o 20 juz nie mogla dokonczyc mleka bo zasypiala!! nozka ja boli 😞 ale smaruje altacetem i mam nadzieje ze szybko jej opuchlizna zejdzie

Ja z tym swoim poowoolnym netem nie mogę od zawsze za Wami nadążyć z czytaniem i potem taka do tyłu jestem 😠
Sibi trafił Ci się Aniołeczek jeśli chodzi o Marcelinę. Też M. poszedł do pracy ale już 2 godziny temu, będzie dopiero rano a ja tak sama spać nie lubię, bo nie mam na kogo nogi zarzucić 🙂
A może jutro wyprasuję te koszule 😁

• Mamusia
Martuś lidla blisko mam, więc podjadę przy okazji 😉 No przerąbane jest, że w knajpie nie ma miejsca gdzie możnaby nakarmić spokojnie maluszka. My też ostatnio poszliśmy na pizzę i musieliśmy szybko uciekać, bo mała zbudziła się głodna jak wilk i zaczęła koncert 🙂le Ty niestety nie będziesz mogła jutrzejszego dnia nawiać 😉
Jai_Ho dziadostwo w tej telewizji. Ja w sumie od porodu to prawie nic nie oglądam.Żadnego całego filmu nie udało mi sie oglądnąć. Mój zaraz z pracy przjdzie i znowu zobaczy, że na forum siedzę i będzie ględził, że nic nie robię tylko forum, a ja dopiero co tutaj weszłam 🙂

Mona jadłaś pizzę?? i nic Małej nie było??
Igor już stęka...

U Nas nie ma szans żeby wejść z Małym do sklepu a nie wspomnę by wyskoczyć na obiad czy coś w podobie, bo Igor od razu dostaje oczy jak 5 zł choćby spał nie wiem jak twardo.

• Mamusia
moj tez dopiero rano wraca ale na szczescie to juz ostatnia nocka jutro nie pospi bo trzeba jechac po tort, zawiezc napoje i troche mieszkanie ogarnac bo w niedziele sie goscimy 🙂

udalo mi sie zrobic zdjecia jak mala spi zaraz wkleje 😜

wcięło mi posta 😠

Mona mój M. nie ględzi, ale ciągle z zainteresowaniem pyta z kim piszę, a ja zawsze coś wymyślam, że pytam o maty edukacyjne (tu akurat prawda), o skoki wzrostu itp, bo gdyby On wiedział co ja tu wypisuję, że swoje foty wstawiam to by kompa do pracy zabierał ☺️

• Mamusia
Ja też nie nadążam, a to dlatego, że w międzyczasie latam to tu i tam 🙂
Dzięki Sibi. Moja Milenka niestety ostatnimi dniami coś spać nie chce i cały czas muszę z nią się bawić i rozmawiać, bo inaczej płacze, a jak ją zabawiam, to ma uśmiech od ucha do ucha 🙂 Ale we wtorek też idziemy na szczepienie, więc liczę na to, że będzie ładnie spała 😉

• Mamusia
to mi sie chyba naprawde trafilo!!
we wtorek z mala robilam paznokcie, w srode bylam u fryzjera a praktycznie wiekszosc zakupow robimy we 3! odbylismy juz wycieczki do Zywca i Gdanska a obiad poza domem jadamy raz w tyg i Marcelina jedzie z nami, nie wspomne juz o tym ze odkad sie urodzila zaliczylismy 5 wizyt w kinie oczywiscie sami

• Mamusia
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-04/baf21bd8/dsc_0594 (medium).jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-04/baf21bd8.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-04/dfae6bce/dsc_0600 (medium).jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-04/dfae6bce.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-04/878d7de5/dsc_0605 (medium).jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-04/878d7de5.jpg[/IMG][/URL]

Sibi dawaj fotki, a ja lecę chociaż prysznic wziąć.
Ja przyrzekłam sobie, że nie dam się już namówić na organizowanie samemu tego typu imprezy. Robiliśmy wesele na sali i to mi wystarczy. Ze zmęczenia ja i wiele osób które Nam pomagały wyglądały jak zombie. Wolę zapłacić i mieć święty spokój!

• Mamusia
Martuś zjadłam dwa kawałki i małej nic nie było. Zresztą ja wszystko jem oprócz kapusty,cebuli, czosnku. Chociaż ostatnio w sałatce jadłam cebulę, ale bardzo mało. Po swiętach zeżarłam całego dużego zająca z czekolady ,taką miałam ochotę na słodkie, ze się zapomniałam 😉. Później martwiłam się, czy mała kupkę zrobi, ale zrobiła bez problemu. Więc teraz zajadam się też czekoladą i jak tu ma brzuch zejść? 🙂

• Mamusia
my tylko kupujemy tort i napoje bo to nas taniej wyniesie! mamy tylko 14 osob wiec wiele nie trzeba a napoje kupowalismy w carrefour jak akurat promocja byla i stoja flaszki juz miesiac pod stolem, wino mamy z wesela a knajpe zarezerwowana od ponad miesiaca ani mysle robic w domu i zamiast sie dzieckiem zajac i "odpoczac" to bede skakac przy kosciach bo wiadomo przy chrzcinach nie da sie "geby szklem otrzec" i chipsy nie wystarcza

• Mamusia
Mój też pyta z kim piszę i oczym. Też mu ostro sciemniam 😉 A właśnie miałam zrobić zdjęcia brzucha, ale znowu nie dałam rady, wkleję po weekendzie, a swoją drogą jakby zobaczył że ja takie zdjęcia wklejam, to chyba zlałby sie ze mnie, pewnie druta by ciął ze mnie 🙂 ale co tam oni tego nie rozumieją.
Sivbi faktycznie trafiło Ci sie z córeczką. Ja wcześniej mogłam z nią wyjść do sklepu, teraz niestety odrazu otwiera oczy, ale czasami udaje mi się coś kupić bujając wózek. Przynajmniej wtedy robię szyvkie zakupy i nie zastanawiam się tak długo jak kiedyś nad wyborem 😉