Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witamy po spacerku 🙂
głowa mnie tak napier*** że szok , wziełam tabletke i idę się położyć koło Filipa

Oczywiscie księdza nie załatwiłam bo go nie było... wrrr
Cóz zrobic ..

Kikos i Martuś - pieknie wyglądałyście. Widzę ze macie super fryzurki jak można prosić wklejcie mi Wasze głowy 🙂 Chciałabym podobnie się uczesać 🙂

Dodi co do pieluch to mi też paczka starcza na ok tydzień czasami 9 dni 🙂 Zależy ile kupci idzie 🙂

do pozniej 🙂

• Mamusia
hej 🙂)
dziewczyny wygladalyscie przepieknie w sukniach slubnych! 🙂)
iwiokej, pewnie, ze z cywilnego tez chcemy zobaczyc 🙂
my juz po spacerze, slonca nie bylo ale pieknie cieplo ( 20"C!!! 🙂) ) i tak spokojnie cichutko, tylko ptaki spiewaja, maly podjadl, pogadal i poszedl dalej spac, wiec go zostawilam w wozku na dworze 🙂 a ja juz ogarnelam siebie, chate i z grubsza przygotowalam stol dla gosci, reszte T. zrobi jak wroci 🙂).
anitek i siedz tam z mezem i juz sie na niego tak nie denerwuj, bo Olaf sie bedzie denerwowal na Ciebie 🙂)
Dodi, nie obraz sie, ale kolejny raz Twoj maz mnie zadziwil pomyslami. 🤢 jak mozna dziecku pampersy wyliczac?? zuzywa sie tyle ile trzeba i jak trzeba zmienic co godzine to sie zmienia! ciekawe czy on chcialby siedziec w osikanych czy osranych gaciach dluzej niz trzeba. wybacz, ale sie zdenerwowalam, zwlaszcza, ze jak pisalas Julka ma problemy ze skora na pupie. 😞
p.s. u mnie schodzi 8-10szt/doba.

nikos podziwiam! dzielna babka musisz byc 🙂 i jeszcze i tak do nas zagladasz przy tylu obowiazkach i w chorobie. szacunek i wszystkiego dobrego dla Ciebie. 🙂

no to sie napisalam, a teraz zawijam sie jeszcze na taras dotlenic 🙂 ( papieroskiem tez 😉 )

milego popoludnia dla wszystkich!!!! 🙂))))

Bo tak to jest napisane hehe zostalo 16sztuk i mowi ze to duzo...to myslalam ze zarzuca Dodi ze nie przebiera jej czesto 😜

Uciekam poogladac film 🙂
A Olaf jest jakis inny tutaj...nie chce jesc 🤨 wypija po 60ml i to co 3-4godz 🤨 nie wiem co mu jest...
moze sie przejadl 😉

• Mamusia
dziewczyny, no wlasnie mi sie wydaje ze i tak nie duzo zuzywa, a dzis mu strzelę tekst Anety " czy on by chciał siedziec w osranych gaciach.. ciekawe co powie.. niech nie marudzi tylko kupuje pieluszki dla córci..no !!

chyba sie przekimam z Julką bo wlasnie zasneła 🙂

• Mamusia
Klaudia ja miałam włosy spiete po bokach i na czubu troche postawione
nie robiłam wogole probnej fryzury tylko od razu poszłam nawet nie wiedziałam jaka chce no i cos takiego wyszło
a oto zdjecia
[URL=http://img690.imageshack.us/i/img543255.jpg/][IMG]http://img690.imageshack.us/img690/5681/img543255.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img526.imageshack.us/i/p1020511h.jpg/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/6205/p1020511h.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

heelooo ;-))

poczytałam trochę..może nie słowo w słowo ale ogólnie wiem co tam u Was ;-)))
tylko nie doczytałam co tam z NIkoś...jaka choroba??

Co do wakacji to ja dalej obstaje przy Chorwacji byłam tam 4razy i pojechałam bym jeszcze ale nie dam rady z kasą na razie..buuu
tu kilka fotek..młoda byłam każda fota z innego wyjazdu także się nie śmiać ;-PPPPP

Jai_Ho" CMonka jak przepuklina u Nadii, zeszla po zaklejaniu? bo u mojego juz pepek sie ladnie cofa, ale jak sie napina to jeszcze wyskakuje 🙂 "
tak, przepukliny nie ma ale nie wiem czy czasami ten jej pępek dziwnie nie wygląda jak uda mi się zrobić jej fotę to wkleję bo on taki jest zrośnięty tylko w połowie jakby..cięzko to wytłumaczyć

Ja policzyła że moja zużywa 4-6 pieluch w ciągu dnia i uwierzcie mi że nie siedzi ani osikana ani okupana 🙂
Czyli w założeniu że 6 na dzień to paczkę mam na 2 tygodnie prawie.
Policzyłam że od urodzenia czyli za 2, 5 miesiąca zużyliśmy 4 paczki, właściwie to my kupiliśmy od urodzenia jedną hihiihih

Cruella tez bym tak chciała miec z pampersami jak u Ciebie...moja sika co chwilę i pierdziochy puszcza takie brudzące dlatego tyle tego idzie ;-)
KIkos pięknie wyglądałaś na ślubie!

• Mamusia
Witamy po przerwie ale żeście się napisały.
Dziekuje za foteczkę Kochana ! ale mi w tych loczkach chyba nie bedzie dobrze - poza tym jakie Ty miałaś włosy długie 🙂Zazdroszczę

Bzibzio napisał(a):
Witam 🙂
Mam pytanie do Mamus karmiacych butelka, czy uzywacie juz smoczkow 3+ czy dalej 0??

ja używam ale chyba z powrotem zmienię na 0 bo coś mi się dławi jakoś szybciej 😞

• Mamusia
anitek85 napisał(a):
Ech w jednej skrajnosci w druga...
Olaf wypil 100ml tylko i oczywiscie musial dostac teraz czkwaki...
moze mu to mleko nie smakuje albo woda... juz sama nie wiem :>

Anita a może On w ten sposob reaguje na zmianę miejsca. Ja jak jadę do mamy Filip też mniej pije..
a wiesz ze jak my podobne do siebie to może Oni też 😁

Ja używam tych niebieskich pampersów active baby czy jakos tak 🙂