Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
U nas dzisiaj pogoda do bani i oczywiście ja też jestem nieprzytomna. Ja kawy nie piję tylko taką bezkofeinową, ale nie dlatego, że nie można, bo można 😉ale nie chcę znowu wciągnąć się w nałóg 😜Tyle razy próbowałam przestać pić kawę, ale nie dawałam rady, a dzięki ciąży w koncu i się udało 🙂
Nikoś trzymam kciuki za mamę.
Anitek, super, że Olafek przystopował z wagą i przynajmniej tym nie musisz się zamartwiać.
Dodi super w ciemnych włoskach wyglądałaś.
Monka wierszę, że uda Ci się załatwic alimentyi trzymam mocno kciuki.
Bob, ale śiesznie wyglada dzieciaczek w ty kole choć widać że mu się chyba podoba 😜

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Bob wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji 3ciego miesiaca dla Michalka 🙂 😘
p.s. ten pierwszy link to dziecko wyglada jakby sie udusilo normalnie 😞 straaaszne...
ja bym sie bala tak zakladac takie kolko 😞

KOCHANE DZIS WIEEEEEELKI DZIEN 😜

Umowilam sie na 7dma na pasemka 🤪
jakby mnie nie bylo to oznacza to ze rycze w kacie i nie pokazuje sie juz wiecej publicznie 😜

Bob ja chyba wolę bardziej konwencjonalne metody płaywania z dziećmi hihihi.

Anitek koniecznie wklej fotkę z pasemkami 🙂

Moja dziś strasznie marudna

Dodi mi sie w ciemnych podobalas 🙂 wygladalas jak kobieta z pazurem 🤪 🤪 🤪
Cruella ech no wyklocilysmy sie tu na maxa o ta kaszke itd no ale najwazniejsze ze zadzialalo i ze Olaf ja toleruje i wszystko jest ok 🙂 a musze go pochwalic bo kaszke je co 2 lub 3ci dzien 🙂 tak zeby nie zapomnial ze ma zjadac rzadziej 😉
Najwazniejsze ze wszystko jest w porzadku i ze waga przystopowala aby sie cieszyc 🙂
lekarka sie usmiala bo mowi ze przewaznie to problem jest bo dzieci jesc nie chca 😜
pytalam o szczepionke na rota i powiedziala ze ona osobiscie uwaza ze nie ma sensu...w ciagu jej calej pracy w IRL nigdy nie zdazylo sie u dziecka rota ze musialo dziecko byc hospitalizowane zazwyczaj mialo lagodny przebieg i leczenie w domu. Zreszta mowila ze szczepionka jest droga a w zasadzie chroni tylko przed rota a porcz rota jest ponad 60innych wirusow w powietrzu ktore powoduja biegunki i wymioty a ta szczepionka niestety nie chroni nie nimi.
I ze te wszytskie szczepionki ktore sa tutaj zupelnie wystarczaja 🙂
a fakt w IRL szczepia i na pnemo i na jakies tam jeszcze ...koki nie wiem jakie dokladnie to te nazwy sa zamotane 😉

• Mamusia
Anitek dziękujemy pięknie 🙂
co do włosów nie panikuj zawczasu no i pokaż się po wszystkim koniecznie, my ocenimy 🙂

oglądałam więcej dzieciaczków w tych kółkach i raczej żadna krzywda im się tam nie dzieje a wręcz przeciwnie, bardzo zadowolone

OLaf cos spac nie chce 😜 jest zmeczony na maxa ale szaleje w kolysce i przemawia do kumpli 😉
pewnie na raczki chce hehe 😉 nie ma nic 😜
Cruella fotke to wkleje na pewno tylko pytanie czy bedzie mi ladnie kurde sama nie wiem troche sie boje mam taka schize jak mam isc do fryzjera 😞 po tych ostatnich dwocj wizytach siedzialam i ryczalam 😞

Olafik zasnal 😜
No nie planuje scinac... zapuszczam i powiedzialam ze ani cm nie obetne 😜
ale tez tak mysle ze w razie czego poloze braz farbe i tyle tylko ze szkoda by mi bylo bo jednak mam juz naturalne 😜 ale co tam nie moge wygladac jak szara myszka 😉

• Mamusia
wiecie co dziewczyny, my baby mamy ostro napukane w kwestii włosów, jak mamy krótkie to zapuszczamy, jak już zapuścimy to stwierdzamy że lepiej było w krótkich i ścinamy, jak nie mamy grzywki to sobie ją robimy i na drugi dzień wkurzone ryczymy ze po co nam to było i tak w kółko 😉

bob napisał(a):
wiecie co dziewczyny, my baby mamy ostro napukane w kwestii włosów, jak mamy krótkie to zapuszczamy, jak już zapuścimy to stwierdzamy że lepiej było w krótkich i ścinamy, jak nie mamy grzywki to sobie ją robimy i na drugi dzień wkurzone ryczymy ze po co nam to było i tak w kółko 😉

Bob tak to juz z Nami jest 😜
ale co do wlosow to slusznie plakalam ostatnio nawet Moj stwierdzil ze najchetniej wrocilby do tego fryzjera i zrobil awanture bo doslwonie mialam wyciety kask 😞
a wlosy scinalam zeby sie pozbyc czarnych bo gdyby nie to to w zyciu bym wlosow nie obciela...
bo zapuszczam po pierwsze chce miec dlugie jak kiedys i nosic sobie krecone a do tego slub koscielny na ktory rowniez chce miec dlugie 🙂

• Mamusia
Bób no Chińczycy to zawsze coś inego wymyślą, ale wydaje mi się, że dzieciaki są w tym skrępowane 🤢
Dodinko super laska z Ciebie więc w każdym kolorze będzie Ci pięknie 🙂
anitek super że z Olafkiem wszystko dobrze i że już tak nie tyje

• Mamusia
Anitek powodzenia u fryzjera 🙂
Ja wlasnie pije nescafe bez kofeiny z napojem sojowym-Bób bylam w biedronce -dzięki 🙂
Curella nie bylo u mnie Ricore niestety 😞
smiesznie te maluchy w tych kółkach hi hi 🙂
Iwiokej patrzylam pampersy dada bo lezal rozpakowany jeden,sa miekkie , ale mam wrazenie ze siusiu nie bedzie tak dobrze wchlaniac,a Wy zadowolone z tej dady ???
Bo ja boje sie ze jak kupie i nie beda chlonne to pupa Julki jeszcze gorsza bedzie 😞 w pampersach to ile nie nasika to sa suche na wierzchu.

A Moja caly dzoen dzis posypia, na spacerze spala, przed spacerem spala, i teraz na cycu kima znowu, moze ta pogoda jakos tak dziala 😞

Dodinko Julka ale urosla hehe 🙂
ale fakt tez sobie przegladam focie Olafka i nie wierze ze On juz ponad 3miechy i juz taki duzy w porownaniu do tego jaki tyci byl 🙂
leci ten czas...

Dodinko pewnie ze idz sprawdz i bedziesz spokojna 🙂 a jestem pewna ze z Julka wszystko jest super 🙂
U mojej siostrzenicy powiedzieli ze ma krzywice bo ma czolo wypukle itd. i siora dzis poszla do lekarza i lekarz mowi ze jak na podstawie wygladu mozna takie cos stwierdzic i ze to musza byc badania zrobione a nie...
Takze jak widzisz lekarze czasem wyolbrzymiaja wszystko niestety.a Julcia rosnie zdrowa sliczna i tak jest i bedzie 🙂
Dodi farbujesz wlosy na ciemno?

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂
dzis pierwszy raz od tygodnia bylismy na spacerze, bo malemu juz tylko maly katar zostal a pogoda nawet niezla 🙂 byl taki zdziwiony, ze oka nie zmruzyl nawet tylko sie rozgladal 🙂) chyba zapomnial o co w tym chodzi 🙂) nasz wozek na szczescie jeszcze jest ok. i juz widac, ze jest w nim dziecko, bo wczesniej sie jakos w nim gubil 🙂) za to kolyska juz idzie w odstawke, ostatnio wcale juz tam nie spi, bo tlucze sie lapkami po szczebelkach i jakos mnie to boli a poza tym najlepiej mu sie spi wsrod calej swojej manelarni na swoim ,,placu zabaw" 🙂)

Dodi w ciemnych wlosach wygladasz tak...egzotycznie, z klasa! dla mnie bomba! 🙂

CMonka nie badz frajer i scigaj o alimenty. Laski Ci nikt nie robi a oszczedzajac jemu tylek krzywde robisz Nadii, wiec... 🙂) dzialaj, bo szkoda kazdego miesiaca.

anitek fajnie, ze u lekarza same dobre wiadomosci i ze Olaf sie troche ,,opamietal" 🙂) Zuch chlopak! Koniecznie nowe foty z pasemkami! 🙂

Co do powrotu do pracy to ja myslalm ( jeszcze przed urodzeniem Vica), ze pod koniec lipca juz cos zaczne dzialac i korci mnie juz bardzo, ale z drugiej strony jak teraz patrze to on jest jeszcze taki malutki i chyba jeszcze nie dam rady go zostawic z opiekunka lub w zlobku. ( oczywiscie kwestia jest jeszcze typu, ze nie musze... gdyby bylo inaczej, to trudno sie mowi i idzie sie zarabiac...).