Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Klaudia, ale podejrzewam, ze Twoje zabieganie jest mile, jakby nie bylo slub to bardzo wazne i radosne wydarzenie 🙂). Moj maly tez ma takie napady ADHD 🙂) praktycznie od urodzenia, ale ja mysle, ze on w ten sposob sobie rozladowuje energie a biegac jeszcze nie moze 🙂)

anitek wlosy super, sluszna decyzja o farbowaniu 🙂 a grzywka jeszcze chwila i sie ,,schowa" bo juz jest calkiem dluga 🙂

ide cos ogarnac, bo popoludniu przyjezdzaja syn T. z dziewczyna i mam im wszystko powiedziec i pokazac jak sie ,,obsluguje" Victora, bo w sobote idziemy z T. na huczne 50-te urodziny do znajomych i nie chce malego targac, bo chcialabym sie tez pobawic i pobyc tylko z doroslymi 🙂) i tak wymyslilam, ze oni sie zajma nim przez te kilka godzin a jak cos sie bedzie dzialo to bedziemy niedaleko i zawsze moge podjechac w 10 min. Chociaz i tak mi dupa lata, ze malego zostawie 🙂)

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziekuje 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 musze sie przyzwyczaic bo jednak jasne 😜 ale co tam 🙂 na lato 😉
Olaf jest dzis niegrzeczny 😜 wogole nie chce sam lezec a przed chwila tak sie rozplakal ze nie moglam go uspokoic 😞
ma takie napady jak go odloze czasem...
no ale wstawilam mieso na obiad i musialam isc zajrzec nie mam 10rak i nog 😞
JaiHo buziaki dla Victorka z okazji 3miesiecy 🙂
Klaudia biegaj biegaj slub juz za pasem 🙂 ale super 😜
Ja gotuje obiad teraz a na pozniej tylko ziemniaki zostawilam bo chce isc na spacer z kolezanka ok 2giej 😜
musze uciekac bo Maly wyzywa 😉
Klaudia co do kopania to u Olafa jest to samo jak lezy na plecach i mowie cos to rece i nogi machaja non stop 🙂 ale to dobrze niech cwiczy 😉

Klaudia u ans to samo, śmiejemy się że biegnie i śmieje się przy tym niemiłosiernie, najfajniejsze jest to że wczoraj biegła w nocy hiihih, a jak podchodziliśmy do łóżeczka to w śmiech.

Do nas przyszły paczki z sukienkami od mamy chrzestnej Amelii z UK, o matko co jedna to piękniejsza. Dziś wypiorę jutro wyprasuję i zaczynamy sesje zdjęciowa hihihi.
Nawet dostała komplet żakiet ze spódnicą będzie na jesień 🙂

• Mamusia
cruella pod wzgledem sukieneczek, spineczek itp. wlasnie zaluje, ze nie mam dziewczynki 🙂 😉
ale juz sie ciesze, bo Victor praktycznie juz wyrosl z wiekszosci tego ,,pierwszego rzutu" i teraz czas na nowe ubranka, a ze dzieciaki juz troche wieksze to i te ubranka jakies ciekawsze mi sie wydaja 🙂)
A mlody czasem tak chrapie, za sam siebie wystrasza i budzi 🙂) Nawet jak nie mial kataru.

hej hej ;-)))

My właśnie wróciłyśmy z Tesco, znowu w jedną stronę autobusem a w drugą z buta..już widzę moje pośladki latem piękne i umięśnione 😁
Kupiłam aparat fotograficzny bo szlak mnie trafiał, że nie mogę uchwycić tylu fajnych chwil małej. No ale już mam ;-)) chciałam nie drogi, więc foty nie są aż takie super ale są z kartą pamięci i akumulatorkami wyszło mi 380zł, nie tak źle w sumie ;-)))
A i odebrałam wyniki CRP, powinno być poniżej 5.0 a ja mam 38.12 co potwierdza stan zapalny ehhhhh
Dodi
super jak zostaniemy bez auta 😞
nie martw się kochana ja nie mam auta i żyję, też ciągle po lekarzach gdzieś latam ;-)) w w-wie z komunikacją miejską nie najgorzej więc w razie czego wszędzie dojedziesz. Dasz radę;-) a badaniami się nie przejmuj wszystko na pewno będzie ok. Trzymam kciuki za Julcię
Nikoś współczuję teściowej!
Anitek fryzurka mega sexy!! Super wyglądasz!! Auć!!! bardzo fajnie Ci w tych włoskach
Cruella ja mam NK ..właśnie wysłałam Ci zaproszenie ;-)))) Monika J. to ja ;-)
Klaudia tak myślałam, że sprawy ze ślubem załatwiasz :-) fajną masz piżamkę różową hehe

A tu proszę fota z nowego aparaciku ;-))) Uśmieszek dla cioć z brzuszka : -))))
[URL=http://img706.imageshack.us/i/nkkp.jpg/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/4903/nkkp.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

JaiHo bedziesz musiala poczekac w kolejce 😜
tu juz jest Michalek,Fifi i Olafek 😜
Candy Nadia sliczna dziewczynka 🙂 no i dobrze ze kupilas aparat na takie rzeczy warto wydac 🙂 a po co Ci drogi aparat jak pewnie polowy funkcji i tak bys nie wykorzystala 🙂
Przykro mi z powodu zapalenia 😞 i co teraz z tym?
OIaf dzis przechodzi samego siebie 😞 nie chce spac wogole aby na rekach...
Candy dziekuje za komplement 🙂

• Mamusia
cholera to niezla konkurencje ma mlody, bo chlopaki jak sie patrzy kazdy jeden... 🙂)
anitek to go nie usypiaj, kiedys zasnie napewno.... gorzej, ze tylko na rekach chce byc 🤨. U mnie mlody za to odsypia nocke i dopoludnie...obudzil sie tylko na jedzenie i dalej spi. 🙂) juz mam wiekszosc zrobiona... pranie tylko zostalo, ale moze w koncu mlodej pokaze jak sie obsluguje pralke 🙂)

• Mamusia
jestem na chwilę, wqrwiona na maksa, ze tak powiem!!
Mała od rana dzis placze, moze przez te plesniawki, nie chce jesc 😞
okazalo sie ze te 3 skierowania co dostałam w przychodni, są nie ważne w moim prywatnym pakiecie zdrowotnym dla Julki i musze teraz isc jeszcze raz do lekarza z grupy Lux -med po nowe skierowania, najblizszy termin wizyty to za 3 dni, dopiero potem moge sie zapisaywac na usg brzuszka, główki i neurologa, kurde co za ludzie !!!!

jeszcze jutro musze małej pobrac mocz i nie wiem jak to zrobie 😞

Anitek super Ci we wloskach 🙂

Dodinko masz racje na gazik i smarowac buzke 🙂 JaiHo tez Ci super doradzila 🙂 pozbedziecie sie ich szybko a fakt przy plesniawkach dzieci niestety nie chca jesc 😞
Maly wlasnie kupe wali 😉 spal u mnie na klacie chwile odlozylam go i juz nie spi 😜
nie wiem co mu dzisiaj 😜
dzwonili do mnie z irlandzkiej przychodni ze mam sie zglosic na wizyte z Olafkiem to jakas tam w 3cim miesiacu 😜 wiec jutro idziemy po 14stej no ale to pewnie mierzenie wazenie itd 🙂
Dodi przerypane z tymi skierowaniami 😞 no a jak je masz to tak odrazu Cie zapisza z Julka? bo prywatnie to pewnie odrazu a tak to nie bedziesz musiala czekac?

Anitek
Przykro mi z powodu zapalenia 😞 i co teraz z tym?

jutro idę do lekarza to się dowiem 🙂

Spadam tymczasem na usg tarczycy 🙂
dospisanka później laseczki 😘

Klaudia Olaf dopiero teraz zasnal mi na rekach byl juz tak zmeczony ze nie wiedzial sam co chce...
i teraz spi w kolysce 🙂
ale pogoda lipna bo slonce a teraz znow chmury kto wie dzieci tez pewnie odczuwaja...
Candy daj znac co tam z tarczyca.