Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwiokej no ja pokazuje cala siebie tutaj i jak widac chyba to moj blad (czasami) hehe 😉
ale jestem soba a nie bede udawac kogos kim nie jestem 😜
co do spotkania to Stycznioweczki mialy ech zazdroszcze im 😞
sama bym chciala sie z Wami spotkac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to pierwsze zdanie to zart hehe zeby ktos tego nie wykorzystal przeciwko mnie 😉 🤪

Jai_Ho napisał(a):
Olaf zuch! 😘
iwiokej spelnienia marzen i sily by ciagle tworzyc nowe 🙂

ja tam sie stara nie czuje 😜 ( chyba, ze mnie lupie w kosciach 😉 ) tylko elegancko rozkwitla hahahaha 🙂)

JaiHo Ty to zawsze umiesz rozbawic czlowieka 😜
Ja to bylam w szoku ze Ty po 30 juz jestes 😜
taka luzara z Ciebie 😜

• Mamusia
iwiokej to bierz Amelie pod pache i zapraszam do siebie od przyszlego piatku u mnie chata przez 10 dni ,,wolna" tylko ja i maly, miala przyjechac do mnie ,,polska" ale nie przyjedzie 🙂) to mozemy zrobic zlot lutowek 🙃 🤪 a kto bedzie niegrzeczny bedzie spal w osobnym domku dla gosci a bardzo niegrzeczny w garazu 🙂)

Jai_Ho napisał(a):
iwiokej to bierz Amelie pod pache i zapraszam do siebie od przyszlego piatku u mnie chata przez 10 dni ,,wolna" tylko ja i maly, miala przyjechac do mnie ,,polska" ale nie przyjedzie 🙂) to mozemy zrobic zlot lutowek 🙃 🤪 a kto bedzie niegrzeczny bedzie spal w osobnym domku dla gosci a bardzo niegrzeczny w garazu 🙂)

a buda dla psa tez jest? 😜

• Mamusia
tak, jedzie na turniej, mialy przyleciec do mnie dziewczyny, ale im sie namieszalo kazdej cos, mloda bedzie na wczasach z matka, my do polski jedziemy na poczatku lipca, wiec teraz nie oplaca mi sie samej jechac, zreszta to za daleko abym sama jechala a maly z tylu i nawet go nie widac, tak wiec... wolna chata 🙂) 🤪

JaiHo a nie wozisz Malego na przednim siedzeniu? bo ja jak jezdze sama z Olafem to mam fotelik na przednim siedzeniu oczywiscie wylaczam wtedy poduszki.

Szopana drewno hahahaha brzmi ciekawie 😜
to moze byc zarezerowawne dla pijanych 😜
esz szkoda ze tak daleko hehe 😜

• Mamusia
ja wożę małą z przodu, ale czasem nie polecam 😞 bo jak się za długo na dziecko patrzy to można słupek od płotu sąsiada zaliczyć 🤢
a zlot w PL czy Danii??
fakt Jai_Ho jest rozdupiająca w pozytywny tego znaczeniu. A dziękuje za Zycz.
a i znowu coś chciałam napisać i zapomniałam 😞

• Mamusia
ja małą mam w foteliku z tyłu bo u mnie ponoć ne da się wył poduszek 😞 no i przez to jak jadę to czuję jak siwieję bo małej nie widzę 😞 muszę pójść do jakichś "fachowców" to mi poduchy wyłączą na amen i już 😜

JaiHo jakiś zjazd lutówek?? uważaj bo my z monk mamy rzut beretem 😜

Ja patrze na droge hehe a Olaf spi 🙂 Aaana jak nie kamerka to kup lusterka montuje sie dwa i widzisz dziecko 🙂
a poduszek wyjac hmmm no nie wiem ja mam wylaczane kluczykiem i moge wlaczyc w kazdej chwili 🙂

Aaano takie 🙂
http://www.bezpiecznyurwis.pl/p/pl/f209/lusterko+samochodowe+dla+podrozujacych+z+dzieckiem.html

http://sklepmojegodziecka.pl/lusterko-obserwacji-dziecka-samochodzie-p-161.html

• Mamusia
o matko!!! to sa takie bajery!!!! 🤪 a jachciałamsama kupować matę, lusterko z niej wyrywać i kleić do siedzenia ☺️ hehehhehehe no ale ja stara jestem to niezorientowana 😞 😜 a poduchy i tak pojadę wyłączyć bo dzisiajjechałaminnym autem z Domi z przodu i było boooosssko - taki spokój jakby coś to można smoka włożyć po główce pogłaskać..