martuś z kręgosłupem idż do fizjoterapeuty - ustawi ci i będzie po problemie
ja daję soczki rózne (jabłko gruszka banan brzoskwina), herbatki hippa rózne - wiem że to słodkie i tuczy ale moja taka chudzina że nie zaszkodzi 🙂)
iwiokej wiem że małej niec nie będzie w 2gim pokoju - problem jak to zwykle bywa jest w psyche matki 😜 hihiihi
moja też krzyczy - tak już sobie dizewczyna rozmawia dosyć głośno.... i do tego warczy 🤪 wczoraj na spacerze miałąm więc wózek z silnikiem - cały czas warczała 🙃
Martus, Victor pije najwiecej wody, zwykla, przegotowana kranowa ( z tym, ze mamy wode ok.) no i kompocik z jablek, jablko z gruszka, itd., po tym jak zasmakowal w kompotach ziolka moge sobie sama pic 🙂). cukru nie dodaje. Soczki jakos mu nie podchodza, albo jeszcze nie trafilam w smak 🙂)
ja zaczęłam podawać Igorowi herbatki z hippa (malina z dziką różą i jabłko z melisą), ale to słodkie jest okropnie i już widzę efekty. Woda stała się blee i tak jak pisałam deserki też.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
aaana
ja daję soczki rózne (jabłko gruszka banan brzoskwina), herbatki hippa rózne - wiem że to słodkie i tuczy ale moja taka chudzina że nie zaszkodzi 🙂)
iwiokej wiem że małej niec nie będzie w 2gim pokoju - problem jak to zwykle bywa jest w psyche matki 😜 hihiihi
aaana
Jai_Ho
Gość
Aanaa oby Domiś na ludzi nie warczała 😉 😁
A jak podchodzą deserki ze słoiczka Waszym dzieciom?? Igor pluje na wszystko co ma w zasięgu buzi.
Gość
iwiokej
aaana spróbuj na jedną noc przenieść małą do jej pokoiku i wtedy zdecyduj jak jest lepiej
Jai_Ho