Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
my już w ten wtorek tj 13 lipca na tydzień nad morze egejskie - szczerze mówiąc nawet nie znam nazwy miejscowości bo zamówienie wycieczki trwało jakieś 5 min - A spieszył się do pracy a to była okazja bo 4* za 1600/os no i termin - z Gda już były ostatnie miejsca w samolocie a my tylko w tym tyg możemy lecieć bo później dziadkowie zajęci

Domi zostaje z dziadkami 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no nie jesteśmy przesądni - dopiero teraz się zorientowałam że to 13ty 😁
dziekujemy jak tylko będą wygodne łóżka tyle że już nie w celu prokreacji 😉 a wyspania się to będą udane wakacje 😜 😁 hehehehe

oki A. pisze że już grzecznie wraca 🙂 udanego wyjazdu JaiHo!!

• Mamusia
iwiokej -jesteś wielka ,nareszcie ktoś powiedział Anitkowi prawdę.To ona namieszała wzieła swoje zabawki i poszła na inne podwórko .Nie pozwólcie traktować się jak zabawki .Dziewczyny wracajcie! a Anitkowi jak się nie podoba to niech nie pisze !Ja z wami mało pisałam ,ale bardzo lubiłam czytać.Nie czujecie sentymentu do tego brzuszka?To my 🙂Lutówki 😜

• Mamusia
aaana on tak sam z siebie! ale o kwiaty to sie musze dopominac 🙂) ma czasem dobre pociagniecia, a czasem sie zastanawiam co spieprzyl, ze sie podlizuje 😉 ale nie narzekam! 🙂) a i to chyba przychodzi z wiekiem, wiec A ma pewnie jeszcze sporo czasu 🙂))

• Mamusia
a to jest coraz wiecej wygibasow 🙂) i chyba coraz wiecej dziewczyn, ktore widza gdzie jest problem tego forum 😉, jeszcze jak napiszecie, ze Wasze maluchy jak zasypiaja to tez tak sobie same ,,spiewaja" i strasznie przerzucaja sie najpierw, na prawy na lewy bok, kreca glowa itd. to juz bede calkiem spokojna 🙂)

• Mamusia
o witaj renatko 🙂 miło znowu Cię ujrzeć, jak widać tylko ja i Jai_Ho potrafimy być szczere i nie świecić oczkami, nie jestem fałszywa i takich ludzi też nie toleruję, a przez to mam ograniczone grono, ale za to prawdziwych znajomych 🙂
zazdroszczę wam dziewczynki wakacji, ale i życzę super udanych, ja muszę w tym roku odpuścić, ale kto wie może się uda spędzić weekend nad naszym morzem, ale nie planuję bo zazwyczaj jak coś planuję to nic z tego nie wychodzi 😞
moja małą też tak się wygina, widać mają już tak rozwinięte kręgosłupy że mogą się wić jak małe żmijki 😁 moja się tak wygina i rozgląda jak mały padalec 😁 😁

• Mamusia
iwiokej, dziekuje za zyczenia 🙂 a co do planowania, to ja tez raczej takich rzeczy nie planuje, bo pozniej zawsze jest lipa, nam sie w tym roku udalo, ale caly zeszly siedzielismy praktycznie na 4 literach. Tak, wiec nigdy nie wiadomo. 🙂)'
A jak sie mieszka w nowym domu? zaklimatyzowaliscie sie juz-? zadowolona jestes? Jak Amelia w nowym miejscu?

• Mamusia
Ok. Moje kochanie juz wola mnie do lozka, nawet po polsku wola, wiec nie moge zignorowac 😉
Zycze wszystkim tego co najlepsze! 🙂) jak dopadne internet to bede sie odzywala 🙂) Zeby nie bylo znowu gadania, ze Was juz nie lubie§!!!!! 😠 😁
Buzki, buzki!!

• Mamusia
kochana mieszka się fajnie nie pisząc super bo muszę się przyzwyczaić do sąsiadów pode mną, bo nie miałam ich wcześniej 🤢 a słychać ich bardzo, chyba że jestem po prostu nieprzyzwyczajona
oki jeszcze raz wspaniałych wakacji i udanego wypoczynku z pchełkami i bez nich 🙂
słodkich snów

• Mamusia
hej laseczki
jaiho moja też tak się rzuca przed snem i głową macha w lewo i prawo no i "śpiew" hm.. ja bym go nazwała raczej wrzaskiem - już się zastanawiałam czy to normalne czy mam jakiegoś dzikusa ale widzę że luz 😜

my dzisiaj pospaliśmy do 10tej!! 🤪 pierwszy raz!! suuuper! mała z tatką nad morzem bo tam trochę wieje więc jest przyjemniej l ja w domq ogarniam
tatuś umówił się z qumplem z maleńkimi bliźniakami więc muszą fajnie wyglądać jak sobie razem spacerują po sopockich alejkach 🙂 hehhehe

po co my do Turcji jedziemy skoro u nas cieplej?? 🤢 na balkonie 36 a jeszcze nawet słońce nie przyświeciło 🤢

• Mamusia
aaana lepiej napisz, że zazdrościsz ogrodnika 😉 😁 a z sąsiadami faktycznie dziwnie, mam wrażenie ze oni tam wiecznie trzaskają i walą, a oni po prosu normalnie egzystują 🤢 na szczęście mała już się przyzwyczaiła, a my potrzebujemy więcej czasu

• Mamusia
hej 🙂
to jest nalog!! My juz prawie spakowani 🙂) Jak sie okazalo na czas wyjazdu udostepniamy dom znajomym ( spontan) wiec syfu po pakowaniu zstawic sie nie da 🙂) a ja zamiast ogaraniac to na ,,brzuszek" . A za 2 godz. jedziemy. 🤪
Pogoda: Turcja moze sie schowac, tak jak u Ciebie aaana, nawet wiatr od morza niewiele daje. Maly juz nawet w dzien spi w samym pampersie i tylko tetra przyrzucony aby go jakies robale nie zjadly.
iwiokejz dwojga zlego lepiej miec sasiadow pod niz nad 🙂)przyzwyczaicie sie 🙂)

POZDRAWIAMY RAZ JESZCZE! 🙂)

• Mamusia
Jai_Ho właśnie też tak myślałam nie wyobrażam sobie żeby mi ktoś po głowie chodził
aaana ja to ogrodnika sobie też wyobrażałam takiego przystojnego jak są w telenowelach jakie ogląda moja mamusia 😁 a ten mój też niczego sobie jak ktoś lubi blondynów
a wakacje w Turcji to pewnie dla "klimatu" niż pogody 🙂

• Mamusia
też nie lubię jak mi ktoś po głowie chodzi i mieszkam na poddaszu 🙂
Turcja przypadkiem - mogłoby być cokolwiek nawet kozia wólka byle się wyspać i zrelaksować ale jak spr ile kosztują wczasy w polsce to turcja tańsza 🤪

JaiHo to zdecydowanie uzależnienie 🙂 udanej podróży

Hej
ja wpadam się zameldować! jak wróce to popiszę z Wami. Generalnie non stop nad jeziorkiem, dom traktujemy ostatnio jak hotel 🙂 teraz tez się pakuje i jedziemy! w chacie nie idzie wysiedzieć taki upał.

Pozdrowienia dziewczyny i miłego weekendu 🙂

• Mamusia
hej hej 🙂

ufff ale upał 🤔, już od rana nie można usiedzieć w domu, więc za niedługo wybywamy na początek na teatrzyk pod Miejski Ośrodek Kultury a potem może uda mi się wymigać z gotowania obiadu i mam plan iść na pizze 😉

a tu obiecane zdjęcie Miśka w czasie wykrętu [URL=http://img337.imageshack.us/i/p7100254.jpg/][IMG]http://img337.imageshack.us/img337/4316/p7100254.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

hej hej ;-)

my również zalatane ;-)))

Bób hehe Misiek słodki robaczek. Kurcze moja tylko się giba na prawo i lewo ale tak z brzuszka na plecy nie potrafi 😞
aaa no i pizzaaaa ojaaaa ale bym zjadła ;-) a nie mogę..

• Mamusia
oooo kurcze bob jak bym widziała mojego Dawida tak samo robi
i moj tak potrafi spac ja go ciagle poprawiam a on i tak sie wykreca
tu mam ale na przewijaku

[URL=http://img37.imageshack.us/i/zdjcie0084xy.jpg/][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/5628/zdjcie0084xy.jpg[/IMG][/URL]