Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie ja też chcę nowe wszystko 🙂 denerwuje mnie jak mi mówią..po co Ci nowe, przecież można używane taniej 🙂 a tam taniej ja chce nie śmigane 🙂 wózek koniecznie, nad reszta mogę się zastanowić 😉

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ech powiem Wam cos :P rozmawialam z Mama i mowi ze jak przyleca na slub to moja siora wezmie dziecko tylko w foteliku bez wozka i najwyzej moim bedzie jezdzic i powiedzialam ze nie bardzo mi sie ten pomysl podoba 😞 ☺️ czy jestem samolubna? czy to dziwne? ech bo juz nie wiem 😞 chcialam zeby Olafek pierwszy jechal w tym woziczku...

Ja tam uwazam ze nowe sie nalezy Dzidzi 🙂 drugie jak bedzie to mozna tam przeciez polowy uzyc jeszcze ale to inaczej gdy masz cos po swoim dziecku i wiesz ile bylo co uzywane itd. a nie tak po kims obcym echhh wole nowe :P tzn wiecie co innego jak ktos dostaje lozeczko czy cos od rodziny to spoko 🙂

anitek rozumiem Cię ja też nie chętnie bym wózek pożyczyła, za przewóz wózka w samolotach chyba nie ma dodatkowych opłat co nie? 🙂
Kurcze tu się tak fajnie ożywiło a ja na obiad muszę lecieć 🙂 ale czego się nie robi dla makaronu z truskawkami i ze śmietaną z cukrem 🙂 pycha
Zajrzę po 🙂

Klaudia glowka do gory 🙂 ja to sie dzis poplakalam bo ladna pogoda byla i prosilam zebysmy gdzies pojechali bo siedze non stop w domu od czwartku nie wyszlam wogole nawet na balkon a on mowi ze nie. I siedzi i gra na kompie od 8smej rana 😞 a jest 4ta!!!
No ale zas mi mowi ze on pracowal teraz 6dni i ze chcial sobie odpoczac i pograc...No wiec mowie ze ma jeszcze 30min i koniec na dzis :P zaraz spadam sie kapac i uciekamy do kina 🙂

Monka masz po tylku jejkus co ja bym dala za taki obiad :P:P:P
Ech Moja siora ma inne podejscie :P Ona to tam wszystko by dala hehe 🙂 tzn ja tez ale tak jakos w tej kwesti wole zeby Synus jechal pierwszy :P Mama skwitowala to tak ze to zalezy przeciez ode mnie. Ja tez jej mowie ze przeciez wozek moga zabrac i ze jak dziecko chca targac w foteliku na lotnisku choc ona i tak pewnie bedzie na raczkach bo bedzie plakac.
Pogadam z siora i jej powiem ze ma zabrac swoj wozek :P poza tym ona chciala nowy kupic wiec co tam 🙂
A Moj jeszcze wszedzie folie itd i chce aby byl swiezutki i ladny na przyjscie Dzidziulka Naszego :P
ech macie racje to chyba tak jest :P

• Mamusia
Anitek ja też bym nie chciała pozyczać wózeczka jeszcze przed narodzinami, w końcu on jest dla wszego dziecka, nowiutki... nie ma w tym nic samolubnego,
CandyMonka smacznego 🙂 ja też lece cos podjeść, może nie głowa przesanie bolec(czasem mnie boli a głodu)

• Mamusia
Anitek ja też bym nie chciała pozyczać wózeczka jeszcze przed narodzinami, w końcu on jest dla wszego dziecka, nowiutki... nie ma w tym nic samolubnego,
CandyMonka smacznego 🙂 ja też lece cos podjeść, może nie głowa przesanie bolec(czasem mnie boli a głodu)

Tzn wiecie chodzi o przylot do Nas ze oni nie chcieli targac wozka z PL bo tutaj jest Nasz wozek. A z drugiej strony sobie mysle ze to tylko wozek i jak Mala pojezdzi w nim tydzien to mi tylka nie rozerwie przez to...
Ech juz sama nie wiem zobaczymy co siora powie bo ja z Mama rozmawialam jak narazie :P
Klaudia My sie bardzo rzadko klocimy ostatnio choc nie zapeszam hehe :P

No i po obiadku..wsysnęłam go 🙂 nie podzielę się bo zjadłam wszystko taka samolubna jestem 🙂

Anitek zazdroszczę kina 🙂 na co idziecie? ja bym sobie poszła na to co Darusia była ostatnio, nie pamiętam tytułu jakaś data chyba 🙂
MisiA idź jedz! Z głodem nie ma żartów 😉

Klaudia masz rację jak samemu się nie pije to zapach alku jest straszny afe! I pomyśleć, że my tez czasami tak śmierdziuchałyśmy hehe
wczoraj kupiłam sobie tego Lecha Light bez alku ale jakoś nie mogłam przez niego przebrnąć, wzięłam ze trzy łyki i mamie oddałam 🙂

No ja tez sie wkurzam bo wypije pare piwek i zas sie mili a mi az niedobrze od tego zapachu piwa :P no ale raz na kiedys moze 🙂Klaudia a gdybys nie byla w ciazy sama bys pewnie garowala hahaha 🤪
CandyMonka nie wiem na co idziemy bo na stronie pelno filmow ale nie mozna trailerow zobaczyc wiec pojedziemy i w kinie zdecydujemy graja ok 15stu filmow wiec na pewno cos sie znajdzie :P no i KFC jeszcze :P mialby tortille dzis ale nikomu sie nie chce robic a ja przy garach stac teraz nie bede :P

No ja wczoraj tez pilam bezalko piwko i nie dopilam jakos tak nie dalo rady. Ale znow mialam atak kolki dzis i ostatnio tez po piwie bezalko i sie zastanawiam czy to nie kolka nerkowa bo ja mam piasek na nerkach normalnie jak nie bylam w ciazy to po piwie schodzil ale konczylo sie to mega zapaleniem pecherza a teraz mam spokoj z pecherzem wiec moze ten piasek gdzies tam podraznia kanaliki i stad ten bol. Ale piwka juz nie pije bo nie chce sie meczyc.

• Mamusia
Candy Problem w tym iz ja prawie wcale nie pije i dla mnie ten zapach to normalna masakra, a jeszcze tesciowa alkoholik to wiesz zle mi sie ten zapach kojarzy, boje sie zeby ten moj nie wpadł w to samo co ona.

Film nazywał sie 2012 🙂 sciagnełam sobie wczoraj ale jeszcze nie obejrzałam.

ja mam hamburgery jak sobie oczywiscie zrobie :/

Klaudia rozumiem Cie ale wiesz co? Mojego Mama tez jest alko i jakos nie boje sie ze Moj tez bedzie. On tam sobie piwko w weekend wypije a tak to nie pije zadnej wodki itd. czasem winko. Wiec spoko 🙂 zreszta ma swoj rozum i wie gdzie sa granice 🙂
CandyMonka ja wlasnie powiedzialam co mialas na obiad i wiecie co powiedzial? "Mozemy zrobic" prosze czytac "Oczywiscie Kochanie mozesz zrobic"
Moj jest totalnym beztalenciem w kuchni procz jajecznicy kotletow i zagotowania wody nic nie umie w kuchni zrobic :P

• Mamusia
siemka kochane dawno mnie ni było 🙂
ale od piatku mielismy gosci moja szwagierka z mezem i 2 letnia coreczka wrrrrr na szczescie juz pojechali i jest spokoj ...jakos jak nie byłam w ciazy to wszystko to na lajcie przyjmowałam ale teraz.... potrzebuje jakos spokoju i mimo ze byli niecałe 3 dni to czuje sie wykonczona! no i stare jej gadki to mozesz a tego nie potem przyczepili sie ze nie takie imie chcemy dac naszej małej aaa szkoda gadac! przez 3 miesiace spokoj chce przyjechac jeszcze jak urodze ale raczej sie nie zgodze bo bede miała juz moja siostre na głowie !! juz czuje to zmeczenie! 😠
WŁASNIE ZJADŁAM OBIADEK GOŁĄBECZKI I BYŁ PYSZNIUTKI TERAZ IDZIEMY Z MOIM KOCHANIE POLEZAKOWAĆ TROSZKE...
CandyMonika nie byłam jeszcze na tym filmie ale wybioeram sie na niego 13 listopada bo od 11 chyba jest w kinach dopiero. "2012" film o koncu swiata troszke sie boje ale damy rade, tak w ogole to ja wierze w te wszystkie głupie przepowiednie o koncu swiata w 2012 i boje sie ze mi padnie to na banie... 😮

Anitek ale makaron się sam gotuje 🙂 boże a niby faceci to najlepsi kucharze świata hehe..jasne 🙂 a kfc też bym zjadła 😁
Klaudia dzięki, za tytuł heh ja nie będę ściągać, może uda mi się kogoś na mówić na kino 🙂
Patrzyłam właśnie na ceny napraw laptopów i za to co dolega mojemu zapłacę 60zł, uff nie tak źle 🙂 będą nowe foty brzucha hiphip hura 🙂