Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Mona staram eis nie przejmować, podołuję się troszkę i przejdzie 🤨
Trzymam kciuki abyś nie musiała robić dodatkowych badań i było wszystko ok 🙂
Noo Nutella musi być 🙂 właśnie ją z chlebkiem takim twardym z sezamkiem zjadam 🙂 mmm... przechrupniepysznie hehe 😉

Jej ja tu już przy komputerze od 9 siedzę, jak ten czas leci..

Idę się położyć troszkę, plecki domagają się odpoczynku.
Zajrzę później 😘 😘 Miłego popołudnia 😘

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No wlasnie Monka usmiechnij sie 🙂 🙂 🙂 olej go sikiem prostym 😉 niech sobie popisze a Ty badz madrzejsza i nie odpisuj wogole to go wkurzy bardziej hehe a tak to mialby satysfkacje ze Cie wkurza.
Mona zobaczysz co ginek powie 🙂 mi np moja robi powtorke badania a wymaz byl ok ostatnio wiec spoko 🙂
ja na szczescie bakteri nie mialam aby leukocytow za duzo ale ja mam te kolki nerkowe wiec niestety...
Jejkus w sobote usg 😁 ciekawe jak wyglada Nasz Synus 😁

• Mamusia
witamy ponownie 🙂

już jestem u mamci 🙂 fiu fiu ładnie słonko swieci i od razu lepszy humor. Maz pojechal do pracy i widzimy sie pewnie jutro wieczorem 🙂

CandyMonka posluchaj rady Anitoki i zostawiaj kazdy sms od niego, w razie jakis nieporozumien Ty masz zawsze dowod. Nie bede pisac ze masz sie nie przejmowac bo wiem ze tak sie nie da, ale postaraj sie myslec pozytywnie dla Wlasnego zdrowia 🙂 Jesli Nadia nie jest jego to moze Ci skoczyć, a nie ma pewnie dowodow na to ze Ty " pozyczalas" od niego pieniadze. Pewnie laska mu dup... nie dala i zadzwonił zeby sie wyżyć na nim tylko nie wiem po co jakis czas temu byl u ciebie i było wszystko okey. No chyba ze to jakis inny były 😉 Hm może wywiad chcial zrobić idiota jeden !!

Szkoda słow na tych niektorych dziadów !!!
A brat niech Ci du.. nie zawraca bo Ty masz swoje problemy !!

Anitka fajnie ze wieczór w kinie sie udal 🙂U mnie pierwsza taka noc od poczatku ciazy ktorej nie przespalam z powodu Małego. Hmm mam nadzieje ze to byl wyjatek 🙂 Jeszcze do tego jak juz zasnelam to mojemu mezowi snilo sie ze bylam w ciazy i po drzewie gdzies latałam z tym brzuchem i nie chcialam zejsc na dol jak mnie wolał, az w koncu sie tak wydarł przez sen ze sie obudzilam :P zawalu idzie dostać 🙂

Co do bakteri w moczu to już mam spokoj 🙂 Na szczescie. Lekarz polecil mi jesli czesto mam takie infekcje bakteryjne i grzybiczne fajny płyn do higieny intymnej PLIVAFEM F bardzo fajny i dobry 🙂 Choc nie za tani 🙂

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!!!!!
anitek trzeci trymestr zaczyna się na koniec 27 tyg. czyli tak ja ja , nawet w haczewskim mi napisała że 25 zaczynam 3 trymestr, no a licząc matematycznie to każdy trymestr ma 13,333itd. tyg bo dzieląc 40 tyg na 3 to właśnie tak wychodzi a 2x 13,333 to nie inaczej jak 26,6 a nie jakieś durne liczenie że ten trymestr ma tyle tyg. a inny ma mniej lub więcej, ale każdy liczy jak chce 🙂
a poza tym apetyczne obiadki wkleiłaś, dobrze że na głodnego to oglądałam 😉
CandyMonka nie martw się nie długo wszystko się wyjaśni i ułoży 🙂

Dziekuje raz jeszcze 🙂 łap oklaska 🙂
Klaudia no to posiedzisz u Mamusiu teraz 😁 ja sama siedze do wieczora znow ale co tam...jeszcze tylko jutro i juz mamy wolne 🙂 ja tak sprzatam powolutku...mam checi cale mieszkanie posprzatac ale nie chce przesadzac...poczekam na Mariusza 🙂

• Mamusia
czesc,

Ja Tylko na chwilkę, źle sie czuje od wczoraj, głowa mnie boli cały czas i brzuch , źle zniosłam tez noc 😞
leże i odpoczywam.

Mama nie przyjezdza na weekend bo brat jst przeziebiony i musi sie nim opiekowac, troche szkoda 😞

W sumie to nic ciekawego sie nie dzieje, jakos nie mam humoru.
Mam nadzieje ze u Was mamy wszystko dobrze.

W sobote ide na wizyte dam znac co i jak , miłego czwartku kochane.

Iwiokej no wlasnie z tymi trymestrami to nie jest tak tak do konca po 13,3...bo pierwszy trymestr trwa 14tyg...a wogole zauwaz ze nawet miesiace sa roznie na niektore miesiace przypada 5tyg a na niektore 4tyg...nie wiem w mojej ksiazce jest od 28tyg wiec tak sobie patrze 🙂 a zreszta to nie ma znaczenia 🙂 najwazniejsze ze Dzidzie sa cale i zdrowe 🙂
i ze czas leci szybciutko 🙂
co do smakolykow to ja ogladalam to po sniadaniu i wszystko stalo mi w gardle :p

• Mamusia
moj gin. ( zloty czlowiek) sam zdeklarowal sie skontaktowac z ortopeda, z zupelnie innej kliniki i wszystko tak ustalil, ze przy jednej wizycie beda obaj w gabinecie, abym nie musiala biegac za wiele. Jestem pod wrazeniem. 🤔
miedzyczasem zdazylam pozalatwiac i porobic juz wszystko co na dzis zaplanowane, tak wiec popoludnie zapowiada sie przeleniwe 🙂) T.gra po pracy w brydza, wiec zanim wroci ja juz bede spala 🙂)
A teraz ide sobie przyniesc jeszcze kilka szczap do kominka, uwielbiam ten zapach, a ze laze powoli i nosze po jednej to mi troche zejdzie 😉) do pozniej 🙂)

Hahaha CandyMonka to sie zgadalysmy z tym obiadem :P
JaiHo fajnie ze masz takiego ginka 🙂 o i uwazaj z tym drewienkiem a tak na marginesie to zazdroszcze bo sama bym sobie posiedziala z kubkiem herbaty jablkowo cynamonowej przy kominku 🙂

Klaudia ja nie wiem jak to jest już z tymi miesiącami ale skoro ostanią miesiączkę miałam 13 maja i od tego dnia liczymy ciąże to 9 kalendarzowych msc upływa 13 lutego.. coś w okolicach planowanej daty porodu 🙂
czyli u mnie ciąża trwa 9msc 🙂 hehe
No ale miesiące ciąży liczy się inaczej więc tak naprawdę trwa 10...
eee..sama się pogubiłam
ja tam wiem, że jestem w 28 tygodniu i tego się trzymam heh

Nie dziekuje Klaudia ja mam arachnofobie wiec Mariusz stara sie aby nie bylo pajakow w domu :P choc zdaje sobie sprawe ze gdzies tam na pewno sie znajdzie jakis ale staram sie nie myslec :P

Ech no wlasnie 🙂 jest jak jest kazda wie w jakim tygodniu jest i to sie liczy :P ja jakos na miesiace nie patrze bo jak bede myslec ktory to miesiac to i tak nic mi to nie da bo to tygodnie sie licza hehe 🙂 dla mnie MAGICZNA CYFRA to 37tygodni :P o nic wiecej nie prosze :P