Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka Mamusie :P Jejjjju 17stron do nadrobienia :P ladnie sie rozpisalyscie :P My wczoraj z kina wrocilismy po 23ciej wiec nie zagladalam :P film fajny ale zakrecony hehe :P dzis z rana bylam krew oddac :P bo moja lekarka zapomniala badania na przeciwciala zrobic :>
pozniej poszlam do mojej pracy i tam siedzialam 3godziny!!!same komplementy sie posypaly 🙂 no i porownania jaka to ja szczupla w porownaniu do innych lasek z mojej pracy ktore tez sa w ciazy...ano i sie dowiedzialam ze jeszcze 2 sa w ciazy a to razem 6babek w ciazy 🙂 haha niezle :P
dostalam od szefa voucher na 100e 😁 fajnie tak 100e droga nie chodzi :P
ech znowu mam wrazenie ze dopada mnie kolka bo tak kluje co kilka minut 😞 mam nadzieje ze minie bo ja juz nie chce wiecej tego przezywac...
widze ze tutaj temat posciele chustawki materace 🙂
my Olafkowi taka kupilismy 🙂 http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/3754030/Trail/searchtext%3ESWING.htm
juz jest zlozona :P tylko ze ta nasza ma inne kolory jasniejsze 🙂co do noszenia na rekach bujania i przyzwyczajania to ja uwazam ze takie male dzieci potrzebuje takiej opieki a nie takie gadanie ze nauczy sie dziecko a pozniej bedzie przerypane...Czytalam gdzies ze takie male dziecko jak placze i chce na raczki to objaw tego ze sie boi a na rekach czuje sie bezpieczniej...
ja tam nie zamierzam zostawiac placzacego dziecka w lozeczku.
A My dzisiaj jedziemy na zakupki 🙂 bo sklepy do 9tej 🙂
co do chusteczek to ja kupie pampers premium care 🙂 widzialam w tesco 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ja też przed chwilą wróciłam z lumpka i kupiłam trochę ciuszków bo bluzę polarową jasno żółtą i sweterek różowy bo żółty i biały już ma i trochę śpioszków i za wszystko zapłaciłam 38zł. a teraz już się piorą 🙂
ja też mam pampers chusteczki ale jedną paczkę tych białych i 4 zielone zobaczymy które okażą sie lepsze 🙂
a dzisiaj u lekarza mierzyła mi ciśnienie i miałam 95/70 czy to nie za mało? ale nic nie mówiła

Dotarlam :P musze poprosic mojego o zrobienie jakies fotki bo telefonem bieda wychodzi :P:P:P ale jestem w miare zadowolona :P za duzo sie nie dalo zrobic z tymi wlosami ale w koncu mam wycieniowane i grzywke zrobiona jak nalezy i jest ok 🙂
juz mam naturalne wloski wszystkie 🙂 wiec superancko :P teraz moge zapuszczac do slubu koscielnego :P plan jest taki zeby urosly conajmniej do polowy pleckow :P sie okaze 😉
ide na drzemke bo jestem jakas nie halo dzisiaj :P a sny mialam dziwne bo pierwsze poszlismy na kebab i czekalam tak dlugo strasznie i bylam taka glodna i juz mialam ugryzc i sie obudzilam...a drugi sen to mialam gosci i wlasnie krajalam torta pysznego i wlasnie mialam wlozyc kawalek do ust i sie obudzilam :P jakies tortury z tym jedzeniem :P i jak wstalam bylam taka glodna :P
a dzis zaliczylam KFC i loda 2 kulki truskawkowa i waniliowa 🙂 pychotka :P

iwiokej napisał:
no ja też przed chwilą wróciłam z lumpka i kupiłam trochę ciuszków bo bluzę polarową jasno żółtą i sweterek różowy bo żółty i biały już ma i trochę śpioszków i za wszystko zapłaciłam 38zł. a teraz już się piorą 🙂
ja też mam pampers chusteczki ale jedną paczkę tych białych i 4 zielone zobaczymy które okażą sie lepsze 🙂
a dzisiaj u lekarza mierzyła mi ciśnienie i miałam 95/70 czy to nie za mało? ale nic nie mówiła

no niby najlepsze to 110/70 ale moze przez pogode? czasem sie tak zdarza niestety.

• Mamusia
Aaana no to smacznego 🙂

Ja byłma na balkonie lampki powiesić i kurdę tak się namęczyłąm a tu dupa jedna partia nie świeci :/ No wkurzyć się idzie :/ Jak się ugrzeje trochę to zaraz je wymontuje i zawiesze sobie w oknie 🙂

a ciśnienie to ja zawsze jak ide do ginka to mam 100/60 hehe a puls róznie bo ja ogolnie to wysoki mam w granicy 80/90 a czasem nawet 100 parę 🙂

• Mamusia
ja słyszałam ze najlepsze to 120/80
a ja mam csem 135/70
130/79
101/80 bardzo dziwne mam to cisnienie.

Zrobilam na obiad cannelloni ,i sie popłakałam , bo mój M. miał dzis wgilie i wrócił najedzony,a ja sie tak meczylam napychaniem tych rurek miesem 😞 no coz zjadlam sama, ale przykro mi sie zrobilo jakos. Ech te hormony..

Kupilam małej gaziki jałowe do przemywania oczków, sól fizjologiczną, szczoteczke i grzebyk do włosków i kremik ochronny Bambino. No a na dodatek gazetke mam dziecko z książeczką disneya o kubusiu puchatku 🙂 i ciesze sie jak dziecko 🙂

Uciekam kochane posiedziec troszke z moim 🙂

Klaudia ja też chcę takie okienko 🙂 ślicznie:P Dania serwujesz dzisiaj jak w knajpce - tortilla, teraz lasagne:P
Dodi nie płacz, to napewno te hormony, mam podobnie, byle co potrafi doprowadzić mnie do tego, że od razu mi się broda trzęsie i płakać się chce 🙂

• Mamusia
a mnie dzisiaj zgaga męczy pewnie po tej zupie bo wczoraj 4 talerze dzisiaj już 3 , a do tego jeszcze dzisiaj nie byłam na kibelku 😞 biorę renie ale tylko na godzinę przechodzi i znowu męczy, jutro obowiązkowa dieta, bo inaczej nigdy ta zgaga nie przejdzie 😞

Cześć dziewczynki 😘

Bracki poszedł do kolegi, korzystam z wolnego kompa w końcu 🙂 🙂 choć i tak długo nie posiedzę bo żebra mnie bolą strasznie, mała daje się we znaki hehe. Jutro już jadę na usg, nie mogę się doczekać 🙂 ciekawa jestem ile waży

Dodi, mam tak samo ciągle zalewam się płaczem 😉

Co do zakupów to czekam, aż w końcu przeleją mi moje macierzyńskie to też będę mogła poszaleć 😁