Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Spadam na chwilkę kolega do mnie wpadł 🙂

Kurde jeszcze się wkurzyłam pobrali mi znowu kasę na debet..jestem 80 funtów na minusie...kasę dostanie dopiero w piątek a za każdy dzień płacę 30 funtów karyy..powieszę się chyba normalnie.. kurde i tak mój dentysta poszedł się j... 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Titinka, temat laktatorow wraca jak bumerang 🙂)
z tego co pamietam, to dziewczyny roznie kupowaly, kazda ( jak w wiekszosci spraw) ma swoje zdanie i doswiadczenia ( wlasne lub znajomych).
Ja nie kupowalam jeszcze, na dobra sprawe nie wiadomo jak bedzie z pokarmem, u mnie nic nie leci a nawet biust wrocil do rozmiaru sprzed ciazy 🥴 ostatnio, wiec zaczekam, jakby nie bylo dobry laktator nie jest tani, a jak bedzie potrzeba zawsze mozna w 5 min kupic w kazdej aptece.

• Mamusia
czesc bylam zawieźć siuśki do analizy, po drodze kupilam małej pajaca i 2 pary maleńkich niedrapek.

Jak stalam na przystanku cos mi sie w majtkach mokro robic zaczelo i tak kilka razy czulam jak plynie, myslalam ze to wody..wrócilam do domu, wkładka mokra ale ja nie wiem co to jest ?? moze znowu zadka wydzielina, pobolewa mnie w dole brzucha, i mialam ze 2 skurcze, kurde moze sie zaczyna 🙂

A tak pozatym to kolki w nocy nie mialam na szczescie, ale cala noc na prawym boku bo lekarz zabronil na lewym bo uciskając nerkę moze byc zastój moczu i bolec znowu.

BÓB Do torby dorzucilam mały jasiek, kubek, łyzeczke, nóz, ksiażke , masc na sutki, papier toaletowy i chyba to wszystko.

Aj kurde wszystko jest do d...
Ząb mnie boli, kasę z konta wcięło 🤨 🤨
Dół na maksa!!!!

Co do tabelki to ja mam ją tylko nie uzupełnioną bo nie mam takiego programu na kompie. [img size=420]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/tabela_narodzin_-b71b785d34d00dcc0febe54f0db02e2c.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

titinka ja mam laktator ręczny firmy "MADELA" są najlepsze podobno płaciłam za niego 88zł z bo jest z jakąś tam pompą i mogę się podłączyć do silniczka w szpitalu ale zwykłe bez tej pompy kosztuje 58zł jakoś na allegro jeszcze taniej widziałam.

Titinka ja dostałam laktator medela elektryczny, dziewczyny na forum marcówek mówiły ze to mercedes wśród laktatorów, sama jeszcze nie mam doświadczenia ale mam go już wysterylizowanego i spakowanego do torby 🙂

CandMonka czyli ja jestem na pozycji 28 przed Bób bo mam termin na 28 luty
A propos
    laktatorów
podaję link do mojego
http://allegro.pl/item896065510_medela_laktator_swing_mega_promocja.html

Titinka weź go tez bo cenowo nie jest tragicznie a są naprawdę dobrej jakości. Druga dobra firma to AVENT tyle, że robione są z twardego plastiku i jak spadnie to po nim no i cena dużo wyższa.