Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Bob no racja do Klaudii bedzie pasowac 🙂 jestem pewna 🙂
Co do ciemieniuchy to nie wierze ze bepanthen zdzialal takie cuda hehe 😉
obrzydliwie to wyglada 😞 no ale po wieczornym kapaniu bedzie cacy 🙂 nie chce go teraz kapac bo mamy isc na spacer 🙂
musze jeszzce isc do CH na zakupki bo dzis na kolacje salatka grecka 🙂
zdrowa i pozywna 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂

Dziekuje bardzo za mile slowa! 🙂 jeszcze mnie nerw szarpie, ale juz mniejszy 😉

Super ta stronka o skokach rozwojowych!

Dodi gratuluje!! a co do dokarmiania, to nie jest powiedziane, ze jak bedziesz mieszala to beda kolki, a swoja droga jak masz wystarczajaco pokarmu to po co chcesz dokarmiac?? I nie jest latwiej ( no na spacerach i poza domem jest!) bo nie dosc, ze i tak siedzisz z cycem to jeszcze dochodzi, mycie, parzenie butelek, dobranie ich odpowiednie, mleko itd. tak wiec jest podwojna robota 🙂) Ale polecam sprobowac, ja karmie mieszanie i jest ok. kolek nie ma, problemow z brzuchem nie ma, mlody nie odrzucil cyca, co sie zdarza a dobrze toleruje tez butle, co jest dobrym sygnalem na przyszlosc jak juz odejde od karmienia 🙂)

Klaudia chwal sie suknia!!! Pasuje? Masz tak ladna buzie, ze nie musisz jej zaslaniac welonem!! 🙂)

anitek z Kopenhagi do Wroclawia jechalismy 10h, w tym 2h na promie. Bez obaw dzieci lepiej znosza podroz niz dorosli. Spia wiekszosc czasu 🙂)

JaiHo ciesze sie ze nerw juz przechodzi 🙂
co do podrozy to kurcze 10h to ok ale 40h to juz duzo na male dziecko tak mysle 😞
kurcze nie wiem co robic z chrzcinami 😞 bo Maly ma juz 2,5miesiaca i nie zapowiada sie abysmy mieli leciec do PL w najblizszych miesiacach 😞
co do dokarmiania to ja wlasnie chcialam karmic 50 na 50 no ale ze nie mialam pokarmu i Maly ciagnal butle to juz pozniej nie chcialam kombinowac...
kurcze a Olaf nadal steka zwlaszcza w nocy spi jak aniolek i co chwile steka to sie budzi i spi na nowo i tak od 2giej w nocy czasem od 4tej...
i przy karmieniu jest ok pierwsza polowa butli a pozniej steka prezy sie i glowka rusza w prawo i w lewo 🤨

bob napisał(a):
Anitem możesz przecież wyczesać Mu włoski

Probowalam delikatnie ale kurcze po tym bepanthenie te wlosy sa tak posklejane ze ni cholery kilka platow wyleci a reszta sie przyklejona 😉 chyba ze jeszcze zobacze jakims malym grzebieniem bo szczotka nie daje rady 😉 choc i tak pojdzie do kapania wiec spoko 🙂

Klaudia ciesze sie ze sukienka spelnila Twoje oczekiwania to najwazniejsze 🙂
Jejkus ale Ci fajnie 😜 sama bym sobie taka sukienke biala zalozyla a tu dupa hehe 😉 na razie cywilny mamy wiec nie jest zle 😉 no a koscielny pewnie tak jak pisalam uda sie zalatwic na 2012 nie predzej 😞

• Mamusia
Jai Ho dzieki za komplement 🙂
hy hy

Bob ta pierwsza co wkleiłaś mi sie super podoba 🙂 Fotke jej zrobiłam juz 😁
Ide sie dziś zapisać do fryza na make up i fryz wiec jak na próbny pojde to sie uczesze tak 😁

Dodina - Zapomniałam w tym wszystkim Ci Serdecznie Pogratulować daty ślubu 😁 Super 🙂Ciesze sie razem z Toba 🙂

Klaudia a Dodi pisala kiedy slub??? bo ja chyba nie doczytalam 😞
oj dziekuje za oklaska ale nie wiem komu hehe widze ze raz przybywaja raz znikaja hehe 😉
Olaf spi juz od 2godz i 45min 😁 pewnie sie zaraz zarlok obudzi 😁

• Mamusia
Klaudia a masz do niej jakieś koło bo nie widzę dołu sukienki na zdjęciu?
będziesz musiała kupić sobie stanik który podniesie biust bo ciut przyszeroka i chyba zanieść do krawcowej żeby wszyła bardziej zaszewki a wtedy będziesz ładniejsza niż ta laska z fotki 🙂

Bob Klaudia pisala ze nie zapiela sukienki z tylu bo nie mialam jak wiec pewnie dlatego tak nieco wisi no i na szczescie zawsze mozna jakies wszywki zrobic 🙂
Ja wlasnie nakarmilam Malego i ruszamy na spacer 🙂
wyczesalam mu troche wlosy grzebykiem i nie robie wiecej bo ma aby czerwona skore od tego a robilam bardzo delikatnie wiec umyje te wloski wieczorkiem i bedzie ok 🙂
do spisanka pozniej Laski 🙂 😘

JaiHo no jechalismy.... prom z IRL do Anglii pozniej z Anglii do Francji i pozniej przez Holandie bo odwiedzalismy znajomych i do PL...do PL bylo cacy ale z PL koszmar!!!! bo ja juz bylam w ciazy i w PL dostalam plamienia i czulam sie tragicznie!!! cala droge probowalam spac zeby jak najszybciej trasa zleciala...
ale tak jak jestem w takim stanie jak teraz to moge jechac 🙂
Lubie jezdzic i Maz tez 🙂
Maz to nawet raz sam pojechal hehe 🙂

Dzwonilam wlasnie do szwagra brata i mowil ze mam Olafowi na noc podac 5ml Debridat i powinno byc lepiej z tym stekaniem... no to zobaczymy dzisiaj 🙂
Oki Kochane ja zawijam Maly wlasnie uwalil kupe bo czuc az tutaj 😁 wiec trzeba przebrac dupke i ruszamy bo pogoda ladna i szkoda dnia 😉
do spisanka pozniej Kochane 😘