aaana ja bym chciała byc superwoman 😜 powiem Wam,że to może dziwne ale jak jestem sama z dzieciakami to wiem,że wszystko spoczywa na mnie,musze się spiąc i dać radę,mam wszystko na czas,w mieszkaniu błysk bo nienawidze bałaganu a jak chłop w domu to robota mi się rozłazi między palcami,to chyba psychologia...jak się wie,że jest ktoś obok to sie pewne rzeczy odpuszcza a jak człowiek sam to staje na wysokości zadania.
ja zrobiłam ślub na odwal (no ale ja za bardzo ślubu nie chciałam tylko mąż) i był on w pt o 16 co prawda kościelny (mąż chciał) ale potem tylko obiad dla najbliższych i wszystkim mówiłam że mają po obiedzie spadać bo tańców nie będzie - taka nowa tradycja 😜😉 za wszystko my (ja) płaciliśmy więc starałam się żeby było tanio 😜 chociaż z tym wiadomo ciężko - pewnie potem rodzina gadała bo np po obiedzie i tak zostali do 24 i o suchym pysku siedzieli ale co mnie to obchodzi??!! hehehe no ale może ja za luźno do tematu podchodzę 😜 za to następnego dnia pojechaliśmy z mężem na 2 tyg wakacje do Hiltona! 😜 i nie żałuję że w taki sposób wydaliśmy $$ zamiast na wystawne wesele 😜
heheh widzę Nikoś że mamy podobnie - ja też jak wiem że mogę odpuścić to odpuszczam i czas jakoś przez palce przełazi ale jak jest dużo do zrobienia to jakimś cudem robię wszystko i jeszcze mam czas... no ale ostatnio mam fazę odpuszczania... 😜
ja tez uwazam ze wystawny slub to zły pomysł....człowiek sie wykosztuje a i tak obgadaja hehehe
my mielismy przyjecie na 20 osób a podrózy poslubnej do dnia dzisiejszego nie uwidziałam....buhahaha
chyba mój chłop zbiera na cos extra skoro prawie 7 lat Mu to zajmuje 😜
co do slubu to u mnie rewelacji nie było...wiekszosc to obce twarze,trzeba było tańczyć a ja z moim chłopem...hmmmm co jak co ale w tańcu to my się nie zgadzamy...hehehe 😁 przez cała imprę chciało mi się spać (ciąża)a goście jak na złosc nie spieszyli się do wyjścia 😉
Dodi też się wtrącę, to Wasz ślub Wasz dzień i Wasze życie, dlaczego pozwalacie by ktoś inny o tym decydował??
Prawda jest taka że zrobicie wesele zadłużycie się na maxa rodzina przyjdzie, połowy pewnie w życiu nie widziałaś a potem i tak Cię obgadają.
Nikos a Twoj kiedy mozesz przejsc na emeryture?
Aaana popieram to co napisalas 🙂 ja wiem co dobre i wszystko w temacie 🙂 My mielismy cywilny ale koscielny tez bedzie i na pewno bedzie malo ludzi bo Maz prawie nie ma rodziny a u mnie tez nie za wiele 🙂 i chce przyjecie bez zadnych tam rewelacji....
Dodi i Ty rowniez powinnas porozmawiac z M. na ten temat i sie postawic...
Julcia jest slicznusia 🙂 i taaaak sie zmienila 🙂 wklejaj focie czesciej 🙂 Aaana ja rowniez mowie ze lepiej zrobic male przyjecie a kase na cos pozytecznego wydac a nie na chlanie czyjes...
i tez mowie ze pojedziemy na jakas fajna wycieczke 🙂 Ja Kochane uciekam na filmik 🙂 Spijcie spokojnie 🙂 Dobranoc 🙂
Dodi też się wtrącę, to Wasz ślub Wasz dzień i Wasze życie, dlaczego pozwalacie by ktoś inny o tym decydował??
Prawda jest taka że zrobicie wesele zadłużycie się na maxa rodzina przyjdzie, połowy pewnie w życiu nie widziałaś a potem i tak Cię obgadają.
ja tak wieczornie 🙂)
chlopaki znowu padli razem spac 🙂) a ja jeszcze z herbata 🙂 Co do ogarniecia sie to tez wole jak jestem sama wszystko robic, raz ze szybciej, dokladniej i jakos spokojniej, ale akurat z tym nie mam problemu, bo T. najwczesniej jest w domu 18-19 a czesto i pozniej.
Dodi badz babka z jajami! tupnij noga i zrob tak jak ty uwazasz za stosowne i tak jak Was stac, to juz nie te czasy,ze zastaw sie a postaw sie! pieniazki wydajcie na siebie lub mieszkanie i juz, chyba, ze bedzie na tyle bogata rodzina na wielkim weselu, ze Wam sie w kopertach zwroci i jeszcze zostanie, bo i tak bywa. 🙂 Julka jest bardzo ladna 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
nikoś2010
nikoś2010
aaana
aaana
nikoś2010
my mielismy przyjecie na 20 osób a podrózy poslubnej do dnia dzisiejszego nie uwidziałam....buhahaha
chyba mój chłop zbiera na cos extra skoro prawie 7 lat Mu to zajmuje 😜
nikoś2010
przez cała imprę chciało mi się spać (ciąża)a goście jak na złosc nie spieszyli się do wyjścia 😉
Gość
Gość
Aaana popieram to co napisalas 🙂 ja wiem co dobre i wszystko w temacie 🙂
My mielismy cywilny ale koscielny tez bedzie i na pewno bedzie malo ludzi bo Maz prawie nie ma rodziny a u mnie tez nie za wiele 🙂
i chce przyjecie bez zadnych tam rewelacji....
Dodi i Ty rowniez powinnas porozmawiac z M. na ten temat i sie postawic...
Julcia jest slicznusia 🙂 i taaaak sie zmienila 🙂 wklejaj focie czesciej 🙂
Aaana ja rowniez mowie ze lepiej zrobic male przyjecie a kase na cos pozytecznego wydac a nie na chlanie czyjes...
i tez mowie ze pojedziemy na jakas fajna wycieczke 🙂
Ja Kochane uciekam na filmik 🙂
Spijcie spokojnie 🙂
Dobranoc 🙂
Gość
SWIETA PRAWDA!!!!
nikoś2010
Jai_Ho
chlopaki znowu padli razem spac 🙂) a ja jeszcze z herbata 🙂
Co do ogarniecia sie to tez wole jak jestem sama wszystko robic, raz ze szybciej, dokladniej i jakos spokojniej, ale akurat z tym nie mam problemu, bo T. najwczesniej jest w domu 18-19 a czesto i pozniej.
Dodi badz babka z jajami! tupnij noga i zrob tak jak ty uwazasz za stosowne i tak jak Was stac, to juz nie te czasy,ze zastaw sie a postaw sie! pieniazki wydajcie na siebie lub mieszkanie i juz, chyba, ze bedzie na tyle bogata rodzina na wielkim weselu, ze Wam sie w kopertach zwroci i jeszcze zostanie, bo i tak bywa. 🙂
Julka jest bardzo ladna 🙂
Jai_Ho
iwiokej