Skocz do zawartości

sierpień 2011 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

cześć dziewczyny 😉
Czy któraś ma z was termin na sierpnia??Chciałabym żebyscie podzieliły sie swoimi spostrzeżeniami,oraz jak u was przebiega ciąża.Dla mnie jest to pierwsza ciąża i jestem bardzo ciekawa.A dzis wizyta u lekarza,juz nie moge sie doczekać.Pozdrawiam i czekam na wasze wpisy.
Ania 🙂

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
Czesc Dziewczyny 🙂)))
Dołączyłam do Was dopiero teraz ponieważ cała moja ciąża to szereg dziwnych sytuacji.... O ciązy dowiedziałm się będąc na wakacjach w Polsce...Niestety było ona zagrożona więc plackiem leżałam pare tygodni....kiedy myślałam że najgorsze już za mna w 15 tygodniu dostałam krwotoku...Nigdy czegos takiego nie przeżyłam...Strach ponadprzeciętna! jednak wszystko zakończyło się pomyslnie 🙂 Dzidziuś rośnie i z badań wynika że planuje pojawić się w rocznicę mojego ślubu czyli 22 sierpnia 🙂 Oczywiście uparciuszek nie daje sobie zobaczyć czy jest chłopcem czy dziewczynką 😁 ale dla nas nie ma to większego znaczenia...Przez te wszystkie przejscia w sumie naliczyłam ze juz miałam 10 usg! a to dopiero 17 tydzien 😞 Ale jeśli jest dzidziuś silny po tatcie i uparty jak ja to myślę że wszystko bedzie ok...pozdrawiam Was wszystkie 🙂))

• 2 tygodnie później...
Właśnie dołaczam do was.Również tak jak wy sierpień, tylko że 6. Teraz jestem w 22 tyg, a w czwartek kolejna wizyta. W 17 tyg lekarz stwierdził płeć na 100% ale moze jeszcze wam nie zdradzę. Zobaczę czy potwierdzi na tej wizycie.
Crazzzyyy, że też cię tu znalazłam 🤪-Magda z podstawówki!!!!!Gratulacje!!!!Odezwij się.