Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
14A11 napisał(a):
Ps Jak zrobic ten suwczek z odliczaniem. Niby mi sie udaje ale pozniej nie wiem gdzie link skopiowac

wpisz w wyszukiwarke suwaczki, lub kliknij na ktorys - czyjs, ktory ci sie podoba otworzy ci sie strona z suwaczkami - wybierasz wedlug gustu 😉, ustawiasz date itd...
pozniej skopiuj kod do forum BBCode
nastepnie wejdz na Brzuszku w "moj profil" tam w "forum" i tam gdzie masz "podpis" wklej ten kod co skopiowalas - zapisz zmiany i gotowe 😁

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
14A11 napisał(a):
Mi tez pomysł z terminem bardzo sie podoba 🙂 tylko imienia jeszcze nie mam ani dla dziewczynki ani dla chłopczyka

wszelkie dane bedziemy uzupelniac na biezaco jak juz bedziemy widziec ... na razie nawet nie znamy plci - niektorzy znac nie chca 😉 a nad imionkami jeszcze mamy czas pomyslec 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
Wczoraj bylam u lekarza- i wszystko jest dobrze 🙂 🙂 cisnienie i wyniki oki 🙂
Takze bardzo sie cieszymy 🙂
Nie mialam robionego USG takze nie widzialam malenstwa 😞 Ale neistety w NO tak jest USG bede miala w 18 tyg, takze sobie jeszcze poczekam.
U mnie brzuszek juz sie zaokraglil zamowilam sobie spodnie na allegro
http://moda.allegro.pl/rybaczki-ciazowe-jeans-4-kolory-m-i1557065758.html, bo dopiac sie moge tylko w ostatnia pare jeansow 😁
U mnie juz wszyscy wiedza o dzidizusiu.) 🙂 🙂
Milego dnia 🙂

• Mamusia
kukunari napisał(a):
14A11 napisał(a):
Ps Jak zrobic ten suwczek z odliczaniem. Niby mi sie udaje ale pozniej nie wiem gdzie link skopiowac

wpisz w wyszukiwarke suwaczki, lub kliknij na ktorys - czyjs, ktory ci sie podoba otworzy ci sie strona z suwaczkami - wybierasz wedlug gustu 😉, ustawiasz date itd...
pozniej skopiuj kod do forum BBCode
nastepnie wejdz na Brzuszku w "moj profil" tam w "forum" i tam gdzie masz "podpis" wklej ten kod co skopiowalas - zapisz zmiany i gotowe 😁

Sprawdzam czy sie udało 🙂

• Mamusia
Dziewczyny pomozcie pouzupelniac: Oto nasz wstepna lista listopadowa 😁
Ella1 - 03.11 - Majka lub Kacper
Mdg87 – 05.11
Fewka1 – 05.11
GosiaQ – 10.11
Emilka9 – 11.11
Pupi19 – 11.11
Bejbi – 12.11
Magdalenka85 – 13.11
14A11 – 14.11
Coriana - 14.11
Karolina8587 – 15.11
Sicha - 18.11
Kukunari - 19.11
Lala89 – 23.11 - Maja albo Kubuś
Kerini – 25.11
Mia7 - 25.11
Monica – 28.11
Agnez141 - ???
Queen - ???

• Mamusia
ale najbardziej cieszę się, że maleństo będzie z nami na święta, to nasze pierwsze święta jako małżeństwo no i prosze 😁 ślub brałam 8 stycznia 2011 , a maleństwo zmajstrowaliśmy sobie najprawdopodobniej w lutym 😁

młodzi jesteśmy bo ja mam 22, a mój mąż prawie 24 lata ale tak bardzo się cieszymy !!!
A tak swoją droga to zawsze chciałam mieć dziecko, które przyjdzie na świat latem - takie jakieś moje wyobrażenie, a tu prosze takie maleństwo na święta bożego narodzenia. Na następne wakacje już nie będzie takim maluszkiem więc moglibyśmy pomyśleć o jakimś wyjeździe 🙂

No troszku się rozpisałam, a jak u was mamusie? Ja się czuje nawet dobrze ale jeszcze nic nie jadłam wiec mdlości nie mam póki co. Musze zmykać za chwilkę do piekarni po rogale bo później nie będzie :* buziaczki

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂 jak Wasze samopoczucie? u mnie dzis piękna pogoda i wziełam sie za sprzątanie bo ostatni troche odpuściłam i sie nazbierało...co do imion to jeżeli będzie dziewczynka to będzie Zosia,Amelia,Oliwia a jeżeli chłopiec to narzie konkretnej opcji nie ma mi się podoba Bartosz i Kuba ale ten mój ciagle wymyśla ze to mu sie z tym źle kojarzy to z tamtym i nie ma porozumienia hehe
Miłego Dnia 🙂

• Mamusia
Ella1 - 03.11 - Majka lub Kacper
Mdg87 – 05.11
Fewka1 – 05.11
GosiaQ – 10.11
Emilka9 – 11.11 Klaudia lub Mateusz
Pupi19 – 11.11
Bejbi – 12.11
Magdalenka85 – 13.11
14A11 – 14.11
Coriana - 14.11
Karolina8587 – 15.11 - Zosia,Amelia,Oliwia lub Bartosz, Kuba
Sicha - 18.11
Kukunari - 19.11 - Coral, Amber lub Diego??
Lala89 – 23.11 - Maja albo Kubuś
Kerini – 25.11
Mia7 - 25.11
Monica – 28.11
Agnez141 - ???
Queen - ???

• Mamusia
heyo dziewczynki, ja też jestem na zwolnieniu, dlatgo ze praca w markecie to niestety nie miejsce dla kobiety w ciąży, przekonałam się o tym jak w 5tyg dostalam plamien 2dniowych. Dziecko jest dla mnie najwazniejsze dlatego ja jestem juz od konca marca na l4. 🙂 teraz wrocilam ze spacerku jak wyszlam z domu o 17.00 tak jakies pol godzinki temu przyszłam 🙂