Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mój mężuś niestety jajka potrafi jedynie ugotować i jeśli coś trzeba odgrzać to też zrobi, a tak to nic... 😞 Nawet naleśników... ja mu powtarzam, że co będzie jak ja gdzieś wyjadę i zostanie sam z naszą pociechom, a on się zawsze zasłania, że ma blisko teściową, a w razie czego do mamusi swojej zadzwoni, żeby przyjechała. Ręce odpadają...

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Shelby napisał(a):
no właśnie się zastanawiałam, dlaczego tu taka cisza, ale Cherry przyszła z odsieczą 😁
ja pracuję po godzinach i już mam mega dosyć 😞

Może Shelby czas na luzzzzzzzzz? Nie skub tyle tam.... hehehe 😉 Doszłam do wniosku, że moje dziecko uwielbia arbuza... Zawsze jak zjem to kopie 🙂 hahaha arbuzowy Dzidziuś 🙂

• Mamusia
Shelby napisał(a):
kurcze tak głupio jest, że niektóre sprawy są terminowe i nie mogę nic na to poradzić - koniec miesiąca to zawsze taka masakra - i tak pewnie nie zdążę, ale robię, ile mogę!

pracoholizm w czystej postaci 🙂 chociaż doceniają?

• Mamusia
Dziś byłama na pobraniu krwi do badania.... aż że jak zwykle jestem okazem specjalnym bo trudno u mnie z żyłami - trzeba sie napracować to zebrały się nade mną aż 3 osoby - starszy analityk żeby pokazać innym jak się zyły wyciąga 😁 i dwie młodsze które z zadziwieniem patrzyły. Jedna to chyba dopiero zaczynała bo aż musiała pomacać jak to jest jak żyła wyjdzie hehehe... Oczywiście w tym czasie moja Dzidzia zaczeła kopać aż one powiedziały że pewnie się niepokoi że nad mamką się pastwią hahaha 🙂 Z tego wszystkiego jednak największy uśmiech wywołała mi na twarzy mała dziewczynka (około 5-6 lat ), która jak usłyszała że Dzidziuś kopie mi w brzuszku oczka miała z wrażenia jak 5 zł i tak siedziała i się patrzyła na mnie z otwartą buzią.... Takie to fajne było, że ąż musiałam Wam o tym napisać 🙂

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Shelby napisał(a):
kurcze tak głupio jest, że niektóre sprawy są terminowe i nie mogę nic na to poradzić - koniec miesiąca to zawsze taka masakra - i tak pewnie nie zdążę, ale robię, ile mogę!

pracoholizm w czystej postaci 🙂 chociaż doceniają?

jaki pracoholizm, gdyby nie przymus, to ja bym już w łóżeczku leżała 😉
czy ja wiem, czy doceniają? raczej nie, ani mentalnie ani finansowo

• Mamusia
Dzien doberek 🙂
Dziewczyny ja juz z powrotem 😁 Urlop minal szybko stanowczo za szybko- ale cala rodzinka odwiedzona 🙃 😮 🙃 pogoda tez nawet dopisala 🙂 Dobrze ze nie bylo duzych upalow.
Dziewczyny co tam u WAS?????????????
Jak sie czujecie??????
U mnie wporzadku brzusio rosnie, Maja kopie, choc bywaja gorsze dni ale to chyba normalne.
Jak mi sie uda to wkleje zdjecie brzuszka dzisiaj po poludniu a teraz jak zwykle siedze w pracy- ale jeszcze troche i ide na zwolnienie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Trzymajcie sie i do pozniej 🙂 🙂
Milego dnia 🙂

• Mamusia
Shelby swietna tabelke zrobilas 🙂 🙂
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widze ze u Lali i Quenny jednak okazalo sie ze beda dziewczynki. Ja nie moge jeszcze cuda moga powychodzic przy porodach 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
to nie ja zrobiłam, to paula_jot nudziła się w pracy, ja tylko wklejałam 😉

witajcie Kochane, dzisiaj jestem padnięta - to pewnie po wczorajszej pracy i z powodu pogody, ale trzeba się spiąć i pracować dalej,

życzę Wam miłego dnia, mimo okropnej pogody, trzymajcie się Kochane 🙂

• Mamusia
Rzeczywiście pogoda dziś okropna, aż nie chce się tyłka ruszyć z domu. Filmik z 2 letnim Szymkiem w roli głównej mnie rozbroił - mały geniusz normalnie 🤪

Wczoraj mój mąż kupił sobie nowy sprzęt, a mianowicie klarnet. Przez kilka dni nie mogłam się przekonać do tego aby wydać 1000 zł na coś co moim zdaniem jest zbyteczne. Tym bardziej, że ma już jeden klarnet i saksofon, stoją dumnie w kąciku muzycznym i tylko czasem na nich gra w wolnej chwili dla przyjemności. Kiedyś grał w zespole i w orkiestrze, a teraz tylko sam dla siebie bądź na spotkaniach z rodziną (mamy wtedy darmowy zespół- oprócz męża gra mój teściu na perkusji, kuzyn z wujkiem na akordeonie, drugi kuzyn na organach, a siostra męża na skrzypcach). Ja te pieniążki wolałabym wydać na dzidzie, ale w końcu zgodziłam się bo w sumie na tych delegacjach nie zarabia aż tak źle, niech coś ma z życia. 😁 No ale stary klarnet ma sprzedać kuzynowi więc może 300-400 zł się zwróci. No ale za to teraz od samego rana gra, bo dziś ma dzień urlopu, więc sobie z dzidzią słuchamy..