Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A jak się dzisiaj czujecie? W Krakowie nadal zimno. Chodzę w kurtce wiosennej a każdy mówi ze w zimowej. Ale co mam zrobić jak mi tak zimno? Marznąć? Teraz popijam gorąca herbatę bo coś czuję w gardełku że nie za wesoło tam bo wypiłam zimną wodę 😞
Mam troszkę więcej energii do robienia i słuchamy sobie muzyczki z radia bo się okazało że w nowym radiu nie działa odtwarzacz płyt a mąż zgubił paragon :/

• Mamusia
wiecie co ja chyba dodatkowo z tej Turcji przywleklam jakas infekcje tam na dole 🤢 Uzywalam tantum rose i herbatki rumiankowej ale nic nie pomaga ehhhhhhhhh Swedzi mnie i piecze - na 13 ide do lekarza w zwiazku z tym, moze uda sie podejrzec jeszcze bobasa przy okazji 😜
Cos te wakacje to nam bokiem wychodza 🤨

• Mamusia
Marinel napisał(a):
Zazdroszczę kobietom które świetnie sie czują za kierownicą i świetnie sobie radzą. Ja niestety od poczatku mało jeżdziłam. Prawko zrobiłam w wieku 17 lat, troszke jeżdziłam rodziców autem a po 2 latach przyszłam do Krakowa na studia i jezdził już tylko mój mąz. Daje mi jechac wtedy gdy wypije więc mam to w nosie. Nie będę go wozić.Bo potem tylko narzeka, że za wolno na światłach, że za szybko cofam i takie tam. Po co mi tego słuchać 🙂 🙂 🙂

Cherry to rzeczywiście inny przypadek. Ta kobieta w ciązy zmarła w Krakowie. Chyba będą szukac przyczyny.

Skąd ja znam te gadanie :P hehe u mnie jeszcze w zakręt wchodzisz jak traktorem..... Czemu nie wrzucisz 5 (po jaki kij pytam się)... itp...itd ach Ci nasi mistrzowie kierownicy :P Jak piwko wypija to wtedy fajnie że kobita poprowadzi a tak to nie :P

Ten przypadek to kobieta która mimo szybkiego transportu śmigłowcem do szpitala zmarła 😞. Dziecka też nie udało się uratować 😞. Była w 9 miesiącu ciąży 😞

• Mamusia
kukunari napisał(a):
wiecie co ja chyba dodatkowo z tej Turcji przywleklam jakas infekcje tam na dole 🤢 Uzywalam tantum rose i herbatki rumiankowej ale nic nie pomaga ehhhhhhhhh Swedzi mnie i piecze - na 13 ide do lekarza w zwiazku z tym, moze uda sie podejrzec jeszcze bobasa przy okazji 😜
Cos te wakacje to nam bokiem wychodza 🤨

Biedactwo 😞 Pewnie dadzą Ci jakieś extra mega wielkie globułki dopochwowe które jeszcze lepiej się potem pienią 😁

sama brałam ostatnio bo grzybicy nagle dostałam... ale nie wiem skąd... chyba w ciąży wszystko możliwe 😁

• Mamusia
Jeżdżę ostrożnie 🙂 tylko drogą, którą jeżdżę są remonty i musiałam zacząć inną jeździć. Mam malutki samochód mały ale właśny i jak jadę ta drugą drogą to jak wymijam się z ciężarówkami to aż mój samochód buja na boki 🙂 śmiać mi się chcę ale jeżdżę jak Pan Bóg przykazał 😁 😁
Kukunari mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie 🙂

gosiaq napisał(a):
zmieńmy temat, proszę....
http://tablica.pl/oferta/kombinezon-wysylka-gratis-ID6fyS.html

fajny kombinezonik dla chłopca. Zastanawiam się czy na połówkowym dzidzia ułozy się tak że pokaże czy jest chłopcem czy dziewczynką bo kolejne usg dopiero w 30 tyg więc nie wiem czy wytrzymam z ciekawości. Z drugiej strony kupie wszystkie rzeczy uniwersalne i będą dla kolejnych dzieci 🙂
Mówiłam Wam że widziałam fajną wanienkę z elektronicznym termometrem na dnie 🙂 Fajna i chyba jakieś 40zł kosztowała.

• Mamusia
Marinel napisał(a):
gosiaq napisał(a):
zmieńmy temat, proszę....
http://tablica.pl/oferta/kombinezon-wysylka-gratis-ID6fyS.html

fajny kombinezonik dla chłopca. Zastanawiam się czy na połówkowym dzidzia ułozy się tak że pokaże czy jest chłopcem czy dziewczynką bo kolejne usg dopiero w 30 tyg więc nie wiem czy wytrzymam z ciekawości. Z drugiej strony kupie wszystkie rzeczy uniwersalne i będą dla kolejnych dzieci 🙂
Mówiłam Wam że widziałam fajną wanienkę z elektronicznym termometrem na dnie 🙂 Fajna i chyba jakieś 40zł kosztowała.

a gdzie taką wanienke można kupic?

Cherry napisał(a):
to to ja wiem hehehe 😁 ale taką z termometrem elektronicznym ?

ja jestem poczatkującą przewrażliwioną mamusią więc kupię z termometrem

• Mamusia
ja chyba też zostanę przy łokciu 😁 oczywiście pierwsze 10 czy 15 razy przerażona mamusia będzie sprawdzać termometrem :P

a wiecie, że pamiętam ze swojego dzieciństwa, że termometr leżał na wannie? 😁 nie wiem po co był, chyba już tylko do zabawy 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ja chyba też zostanę przy łokciu 😁 oczywiście pierwsze 10 czy 15 razy przerażona mamusia będzie sprawdzać termometrem :P

a wiecie, że pamiętam ze swojego dzieciństwa, że termometr leżał na wannie? 😁 nie wiem po co był, chyba już tylko do zabawy 😁

Ja z takiego załkiem dzieciństwa pamiętam gruszkę do nosa której nie znosiłam :/

• Mamusia
haha 😁 biedne jesteście! 🙂 u mnie brat z gruszki zrobił sobie trąbkę do rowera 😁 hahaha w sensie ułamał to, co wkłada się do nosa, wziął tę gumową część i zamocował do jakiejś plastikowej trąbki i nie trzeba było trąbić buzią tylko można było naciskać gruchę 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):
haha 😁 biedne jesteście! 🙂 u mnie brat z gruszki zrobił sobie trąbkę do rowera 😁 hahaha w sensie ułamał to, co wkłada się do nosa, wziął tę gumową część i zamocował do jakiejś plastikowej trąbki i nie trzeba było trąbić buzią tylko można było naciskać gruchę 😁

ha ha 🙂 😁 😜

nie wiem czy mojemu dziecku podoba sie mój głos czy nie właśnie śpiewam a mój najukochańszy Fasol kopie 🙂