Dziś się skusiłam na pierwsze zakupy dla Kacperka... może i mało praktyczne ale mi się spodobało strasznie... oczywiście kupiłam na wyprzedaży ReKids 😁
Cherry, bluzeczki są super! i nie przejmuj się, że mniej praktyczne 🙂 Zawsze można się tłumaczyć, że to wizytowe/lekarzowe/kościołowe hehhehe. Dla mnie są świetne!
Cześć dziewczynki, napiszcie co tam u Was po dzisiejszych nawałnicach? Mam nadzieję, że wszystko dobrze. U nas w regionie przeszła taka fala która pozrywała ludziom dachy- w mojej rodzinnej miejscowości podobno zerwało też kilka 😞 Ja znowu kilka godzin bez prądu musiałam wytrzymać.
Zachciało mi się słodkości i poprosiłam męża żeby poszedł do sklepu i mi kupił Kinder Bueno 😁 i wiecie co mi przyniósł?? Nie chcę wam robić smaku ale muszę Wam to pokazać ...
Cheery super ciuszki- ja kupowalam podobne dla naszego kubunia 🙂. A ja dzis wlaczylam jedna pralke ciuszkow od bartowej wlasnie sie susza jutro bedzie prasowanie i ukladanie. 🙂 Ja tez mam dzis dzien do bani. 😞 Spac mi sie chce w robocie mnie wszytsko draznilo, a nie wiem o co chodzi 🤨🤨🤨🤨🤨
cholercia, denerwuję się przed jutrzejszym połówkowym... żona mojego gina (nasza rodzinna pani stomatolog) pocieszała dzisiaj, że przecież nie może być źle...i że to najważniejsze pomiary będą i wymieniała, które są ważne i będą mierzone i że fajnie, że zobaczę maluszka i żebym jej napisała, co będzie (jeśli zechce pokazać)... ale to chyba i tak nie zmieni faktu, że się denerwuję, choć rozum podpowiada: spokojnie, będzie dobrze.... ale serce i emocje nie słuchają....
A wiecie weszłam teraz na marcówki 2012 tak popatrzec i jest jedna dziewczyna z bliźniakami 😆😆😆😆 to jest dopiero czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪🤪🤪.
U naas sie nie tarfiło.a wiecie moja kolezanka z pracy ma blizniaki jak je urodzila to obydwaj wazyli po 3500 i ponad 50 cm mieli 😮😮😮😮😮😮😮. To jaki ona brzuch musiała mieć 😮😮😮🤪🤪 2 razy taki jak nasze.!!
Gosiu bedzie dobrze MUSI jestesmy z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro czekamy na dokładna relacje no i na fotki maleństwa 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 Co na kolacje planujecie???
wierzę , że będzie dobrze. NA kolacyjkę właśnie kończymy kanapasy z wędliną, serem żółtym, pomidorem i jajem. + herbatka z cytryna dla mnie i z miodem dla Maćka 🙂 pyszotki mniaaam
oj, urodzić takie bliźniaki to szok!!! czasami jedno dziecko jest mniejsze 🙂 u nas była możliwość mnogiej ciąży i trochę się tego obawiałam, ale jedno jest. No, chyba, że drugie się gdzieś schowało i pokaże się jutro 🙂
ehhh niezła mieszanka... Kacper za to kopie jak szalony...
Za dzwie godziny wciągnę jeszcze 4 łyżki siemienia i wsio na dziś...
W ogole dziś to sprzątnęłam całą masę żarcia..(3 kromi z serem + banan, bułka, gulasz z czeskim knedlikiem, pół paczki małych libnitzów, nektarynka + to co wyżej 😮😮:blink 🙂
ja dzisiaj zgrzeszyłam zupką chińską 🤢 ale tak strasznie mi się chciało.... to drugi mój grzeszek w tej ciąży. Na śniadanie 3 kromaski razowca z pasztetem i pomidorem, arbuza kawałek, ta zupka, kilkanaście krówek i ta kolacyjka....qrczę, a gdzie się podział obiad? aaa wiem już, miałam od wczoraj makaron i zeżarłam na zimno małą miseczkę 🙂 nie dość, że żarłok to i sklerotyk 🙂 A teraz ... idzie chyba zgaga (pewnie po pomidorach i soku z czarnej porzeczki).
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Cherry
i chyba nie dodam 😠
Dzień w cztery litery 😠
Cherry
Koszula jest na 68 a polówka z długim na 62 🙂
Gość
Cherry
to właśnie mnie zauroczyło 😁
14A11
Cherry
to było głównym argumentem hahaha 😁 .... prawie identyczne jak u Taty 😁
cygnee
nie wiem czy teraz z obiadem zdaze 😮 😮 😮
mebelki - sliczne
ciuszki - jak u gentelmena z krwi i kosci 🙂
gosiaq
Cherry
Ja mam dziś dzień w cztery litery .... nic mi się nie chce i wszystko mnie boli - marudna jestem że szok 😮
najlepsza była akcja z rana i ryk powodu nie napiszę bo jest zupełnie śmieszny... 😁
gosiaq
zania
Ja znowu kilka godzin bez prądu musiałam wytrzymać.
Zachciało mi się słodkości i poprosiłam męża żeby poszedł do sklepu i mi kupił Kinder Bueno 😁
i wiecie co mi przyniósł?? Nie chcę wam robić smaku ale muszę Wam to pokazać ...
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/146/img1741f.jpg/][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/2055/img1741f.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
A to była moja reakcja- 🤪
Lody z bitą śmietaną i owocami- pychotka 🙂
gosiaq
ella1
Cheery super ciuszki- ja kupowalam podobne dla naszego kubunia 🙂. A ja dzis wlaczylam jedna pralke ciuszkow od bartowej wlasnie sie susza jutro bedzie prasowanie i ukladanie. 🙂
Ja tez mam dzis dzien do bani. 😞 Spac mi sie chce w robocie mnie wszytsko draznilo, a nie wiem o co chodzi 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨
gosiaq
madzia_m3
Ale pyszności. Ja się napiłam pół puszki coli, jaka pychota 🙂.
Mój Kubuś coś mało aktywny.
Tak na marginesie musiałam wziąć Nospę tak mnie coś kuło 😞 Dzisiejszy dzień jest straszny...
ella1
Gosiu bedzie dobrze MUSI jestesmy z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro czekamy na dokładna relacje no i na fotki maleństwa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Co na kolacje planujecie???
ella1
U naas sie nie tarfiło.a wiecie moja kolezanka z pracy ma blizniaki jak je urodzila to obydwaj wazyli po 3500 i ponad 50 cm mieli 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮. To jaki ona brzuch musiała mieć 😮 😮 😮 🤪 🤪 2 razy taki jak nasze.!!
gosiaq
wierzę , że będzie dobrze. NA kolacyjkę właśnie kończymy kanapasy z wędliną, serem żółtym, pomidorem i jajem. + herbatka z cytryna dla mnie i z miodem dla Maćka 🙂 pyszotki mniaaam
gosiaq
Cherry
Tylko chyba nie wypiszę bo się przerazicie hihihii....
Sprzątnęłam chyba wszystko: jajecznica + 1,5 bułki 😮 poprawione miską zupy jarzynowej...
ehhh niezła mieszanka... Kacper za to kopie jak szalony...
Za dzwie godziny wciągnę jeszcze 4 łyżki siemienia i wsio na dziś...
W ogole dziś to sprzątnęłam całą masę żarcia..(3 kromi z serem + banan, bułka, gulasz z czeskim knedlikiem, pół paczki małych libnitzów, nektarynka + to co wyżej 😮 😮:blink 🙂
Chyba jestem dziś mistrzynią w żarciu 😁
gosiaq
Cherry