Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Widzę że nie ja jedna mam dziś napad żarłoczności 🙂
Kinder Bueno i lody z bitą śmietaną zjedzone, Princessę zostawię sobie na jutro bo mam już dość słodkiego...
Teraz mam ochotę po prostu na bułkę z masłem i herbatkę z cytrynką. Idę to zrealizować. 😜

• Mamusia
lala89 napisał(a):
cherry, świetne te ciuszki 🙂 Ja dziś kupiłam trzy buteleczki dla bobasa i poszewke na jasiek.

lala, przyznaj sie, ile masz juz butelek, bo pamietam zdjecie z Twojej komody, mialas tam juz ich kilka 🙂 u nas otworzyli sklepik outlet i używki dla dzieci. Kupiłam body z długim rękawem białe i niebieskie spodenki welurkowe cieplejsze z misiem za 12,30 zł. Nauczyłam się od Ciebie 🙂

• Mamusia
Cherry nasze przysmaki mieszcza sie całkowicie w normie 😉 😉 😉 😉 😉 😉
A ja wyjadam właśnie resztki obiadu i chyba sie skusze pozniej na loooooody 😜 😜.
Wiecie, ze ja chyba teraz mam najwiecej ciążowych zachcianek 😁 😁 😁 😁, na początku nie było az takiego szału.
Teraz najbardziej uwielbiam CEBULĘ-(na sama mysl leci mi slinka). A wiecie jaka pozniej mam zgage- ale i tak jem az uszy mi sie trzesa 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁.
A z kuba pamietam jak bylam w ciazy to jak widzidzalam cytryne to az mna telepało- musialm ukroic kawałek i sie wgryźć no i pod koniec to kostki lodu uwielbialam gryźć. 😁 😁

Brzuszki wróciłam z Usg. Dzidzia zacisnęła nóżki i nie pokazała kim jest 😞 Lekarz powiedział że mam kupować ciuszki zielone i duże bo macica wysoko jakby to był 24 tydzień. Poza tym wszystko dobrze ale lekarz nie komentował co bada. Mam wymiary na kartce, zaraz porównam z Waszymi 🙂 Śmiał się że będziemy mieli Kinder Niespodzianke bo kolejne USG w 36 tyg ciąży 🤢 Chyba tak dlugo nie wytrzymamy i pojdziemy za miesiac na 3d.
Raz powiedział że to moze byc dziewczynka ale zebym sie nie sugerowal ai to czysta hipoteza bo za krotko bylo widac, ułamek sekundy i mógl nie zdążyc zobaczyc czy tam cos powiewa. Nawet jak zapytałam czy raczek 55% dziewczynka a 45% chłopiec to mnie poprawil ze najwyzej 51% dziewczynka. No i nie wiem co o tym myslec.

• Mamusia
Marinel pozostaje Ci tylko czekać lub ewentualnie pójść na to usg 3d.

Ja idę w poniedziałek do mojej lekarki i szczerze mówiąc ona nie wie że gdzieś indziej byłam na usg... więc może zrobi mi kolejne.... oczywiście ja nic nie będę mówić.

A w 30 tygodniu znowu planuję usg u Madanowskiego 😁

Powiedziałam że nic bo już tyleee w siebie wepchałam że jeszcze jak by przywiózł co nieco to pewnie też by zniknęło. A potem dziwię się że idę do marketu za zakupy płace 80 zł a powietrze nadal między półkami szaleje 😁

• Mamusia
heheh spryciara z Ciebie, Cherry! Ja nie będę szukać, jeśli nie pokaże.... Maciek z początku był co prawda dziewczynką, ale potem obnażył swe rodzinne klejnoty i bez podpowiedzi lekarza wiedzieliśmy, że to "dwa worki i magazynier" 😎 😎 😎

• Mamusia
cygnee napisał(a):
dziewczynki ale sie rozpisalyscie 🙂

czekamy na fotke tego siusiaka, bo moze jednak to co widzialam miedzy nozkami mojej coreczki - to jednak siusiaczek 🙂 tak bardzo bym chciala, zeby ta lekarka sie pomylila...

czyli synka sobie wymarzyliscie na poczatku???

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
lala89 napisał(a):
gosiaq, butelek mam już 8 🙂 ale korci mnie żeby jeszcze z aventu dokupić..

czekamy tu na tego sisiorka ;p

juz nie kupuj, zobaczysz, ze tylu az nie zuzyjesz 🙂 ja mam dwie i na razie nie zamierzam dokupowac 🙂

ja kupilam 3 i do tego wiecej smokow na wymiane z roznymi dziurkami 😉 😉 😉 😉
Lala twoja mała bedzie miała wypas 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
ella ja sobie wymarzylam... takie mam jakies przeczucie... caly czas mowie o malenstwie w rodzaju meskim...

ale moj maz jest wniebowziety, ze bedzie mial swoja ksiezniczke 🙂 ale po krotkim zastanowieniu powiedzial " ale do niej faceci beda przychodzic - bede musial jej pilnowac" 😁 😁 😁

• Mamusia
ja mam dwa smoczki trojprzeplywowe dodatkowo 🙂 butelki mam 125 i 260 i tyle 🙂 ale za to mam juz takie szpargaly jak termometr do wanienki, obcinacz do paznokci, plyny do mycia i oliwke, mala czapunke i mala paczke pampersow, kocyk, rozek, posciel i powloczki, osłonke do lozeczka, recznik z katurkiem, kocyki (grubszy i cienszy), spiworek do wozka, 3 pajace do spania, spiworek do spania i 2 kaftaniki.... A jeszcze nie przywiozłam ciuszków po Maćku!!!!