Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marinel - latwo ci mowic, ale najgorsze jest to, ze ja moge miec blizniaki...poza tym moja kuzynka ma 2 chlopcow sa kochani i wogole, ale jedna osoba do pilnowania to za malo... :P

a czy w ogole jest mozliwe, zeby na usg nie bylo widac druiego dzidziusia?

• Mamusia
cygnee napisał(a):
acha i musze sie wam pochwalic, ze kupilam sobie sesje zdjeciowa z brzuszkiem 🙂 teraz sie tylko zastanawiam na kiedy sie umowic, tak zeby ten brzuszek byl juz duuuuuzy... co poradzicie?

Też planuje zakup sesji z brzuszkiem ale myślę, że umówię sia na nia koło września żeby już brzusio był duży Dziś mój syn rusza sie od rana To takie miłe 🙂

tez czytalam ze najlepiej 7-8 miesiac na taką sesję.
Co do blizniakow to juz w 13 tyg jest pewne czy jedno czy dwoje. wiec jak do tej pory lekarz widzial jedno to jest jedno.

• Mamusia
Shelby- grautlacje jeszcze tylko 4 miesiace 😆 😆.
Marinel i cygnee- przesylam wam pozytywna energie i duuuzo usmiechu, bo dzisiaj az mnie nosi ze szczescia 😆 😆 😆. Wczoraj mialam taki dzien do bani ze szok 😞 😞 😞 ale dzisiaj juz jest suuuper 😁 😁 😁 Ciekawe jak dlugo?!! Tego wam tez zycze. Choc powiem wam szczerze, ze czasem dobrze sobie poplakakc!!!!!!
Dziewczyny mnie nikt nie skierowal na badania glukozy?? I w sumie to nie pamietam abym w pierwszej ciazy miala tez robione. Musze spytac lekarza 🙂
Cherry 4000gram to bedzie kawalek chlopa z twojego Kacperka- jak narazie to zapamietam imie tylko twojego synka no i coreczki Lali89. reszta brzuszkow nie uzywa za czesto wiec nie ma jak sie nauczyc 🙃 🙃 🙃
cygnee sesja mysle tak jak shelby 7- 8 miesiac 🙂

• Mamusia
ella1 napisał(a):

Cherry 4000gram to bedzie kawalek chlopa z twojego Kacperka- jak narazie to zapamietam imie tylko twojego synka no i coreczki Lali89. reszta brzuszkow nie uzywa za czesto wiec nie ma jak sie nauczyc 🙃 🙃 🙃

no właśnie, musimy wreszcie wybrać jakieś imionka 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ella1 napisał(a):

Ja bardzo obstawiałam Leona ale po usg olśnienie że Kacper będzie i tak zostało.....

Więc będzie Kacper Krzysztof (po tacie) K. 😁

• Mamusia
Cherry napisał(a):
Shelby napisał(a):
ella1 napisał(a):

Ja bardzo obstawiałam Leona ale po usg olśnienie że Kacper będzie i tak zostało.....

Więc będzie Kacper Krzysztof (po tacie) K. 😁

hahha u nas Maciej Tomasz (też po tacie) hihihi A teraz chyba będzie jedno imię 🙂

• Mamusia
Marinel napisał(a):
Cherry zainspirowana Twoimi naleśnikami zrobie po raz kolejny Racuchy z Jabłkiem i Bananem 🙂 A potem cos dla męza ugotuje.
Smacznych obiadków 🙂

ja dzisiaj krupnik i makaron z sosem pieczarkowym. zestaw trochę "zimowy", ale i pogoda nie nastraja letnio 🙂

• Mamusia
ehh imiona... dla mnie trauma 🙂
ciągle myślę jak mogłaby się nazywać nasza Księżniczka 🙂 i nawet mężowi nakazałam w pracy się zastanowić jak chciałby nazwać swoją córcię 🙂
wczoraj stanęło na Mai 🙂 ale mam już Julkę u brata i obawiam się, że Majka będzie tak samo oklepana... 🙂
ciągle wisi w powietrzu Martynka, Zuzia no i oczywiście Lilianna 🙂

• Mamusia
Aaagata napisał(a):
ehh imiona... dla mnie trauma 🙂
ciągle myślę jak mogłaby się nazywać nasza Księżniczka 🙂 i nawet mężowi nakazałam w pracy się zastanowić jak chciałby nazwać swoją córcię 🙂
wczoraj stanęło na Mai 🙂 ale mam już Julkę u brata i obawiam się, że Majka będzie tak samo oklepana... 🙂
ciągle wisi w powietrzu Martynka, Zuzia no i oczywiście Lilianna 🙂

bardzo ładnie..... 🙂

Mi się jeszcze podobało imię co prawda czeskie Allena 🙂 ale ma być Chłop 🙂

p.s. Martynki to bardzo sympatyczne dziewczynki 🤪 wiem co mówię 😁

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Cherry, chłopaczki się całkiem fajnie chowają 🙂
No za mną też ostatnio Martynka chodzi właśnie 🙂

Mi zależało na tym żeby dziecko było zdrowe....

W prawdze byłam święcie przekonana że dziewczynka ma być a tu szok 😁

Sadziłam tak ponieważ mój brat to jedyny chłop w tym pokoleniu. Brat mojego Taty ma 3 córki a tam najstarsza ma też 3 córki, średnia dwie córki i najmłodsza jedną. Ogółem same baby. Mój brat też ma córkę. Więc zakładałam że też będzie babeczka ale chyba więcej tej h=genetyki ze strony męża było bo tam byłi sami chłopcy + jedna dziewczynusia 🙂

Pewnie nic z tego nie zrozumiałyście hahahaha 😁

Tak czy siak kocham i będę kochała najbardziej swojego synusia Kacperka 🙂 I jestem i będę z niego bardzo dumna 🙂

• Mamusia
Aaagata napisał(a):
Martynka... moja mama przekabaciła mojego Męża 🙂 hehe ładne imię ale jakoś tak ciężko mi idzie takie zdrobnienie do takiego malutkiego Bąbelka 🙂

Jak jakie zdrobnienie.... ?

Masia i już 😁 Ciocia Cherry wymyśliła 😁