Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja równiez mam na 68 i mam nadzieję, że na całą zimę starczy 🙂 🙂 🙂

dziękuje dziewczynki za miłe słowa 🙂 🙂 🙂

Mdg śliczny brzunio 🙂 🙂 🙂

Lala te czapeczki to śliczności 🙂 🙂 🙂

p.s. spac i jeść mi się chce na zmianę... chyba za bardzo dałam sobie popalić... z tym praniem, gotowaniem, jeżdżeniem po mieście etc. boli mnie teraz krocze...siedzę na dupce i się nie ruszam !

Mały wypna co chwilke dupeczkę do giziania 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
lala89 napisał(a):
kombinezon taki na calą zime to mam rozmiar 68.
dziś męzulek przyniósł 2 co kolezanka mu z pracy przyniosla - oba rozmiar 62 - jeden polarowy wiec odpada bo cienki ale drugi ciepły welurkowy 🙂 fajny.

Lala pokazuj koniecznie 🙂 Fotoski wrzuć 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
uff ja po zakupach w supermarkecie...aż mnie brzusio rozbolał...i kłuje w kroczu...i już wiem co Cherry ostatnio miała na myśli z tym patrzeniem się na ciężarne...byłam w obcisłej bluzce, więc brzuszek mocno był widoczny, ale tutaj jest dużo kobiet w ciąży , więc raczej nie liczyłam na spojrzenia innych, ale się przeliczyłam...faktycznie ludzie się gapią na ciężarne jak na kosmitę 🙂

a kombinezon taki bardzo ciepły mam na rozmiar 62, bo chciałam taki mniejszy na wyjście ze szpitala i pierwsze spacerki, a potem mam taki puchaty na 3-6 miesięcy, więc te dwa spokojnie załatwią sprawę na cała zimę 😉

• Mamusia
Yenefer widzisz ! Szkoda że nie świecimy na zielono 😁 😁 😁

Dotarły do mnie te koszule do szpitala. Niestety nie kupowałam u tego samego sprzedawcy co Gosiaq ale wyglądają identycznie z tym, że sprzedawca wybiera kolory losowo 😮 mimo że prosi o wysłanie z informacją o wybranym kolorze. zamówiłam w kolorze śliwki a dostałam niebieskie 😮 😮 😮 Całe szczęście że mają posłużyć mi tylko na czas w szpitalu więc się nie będę rzucała trudno ! 😮 😮 😮

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
Cherry , ale tak jak pisałaś to tylko do szpitala, więc nie ma co się przejmować...jednak mimo wszystko to wybieranie losowe jest dziwne 😮

otóż to jakby miała jeszcze później z tego korzystać to byłabym wściekła a tak po powrocie schowam może się kiedyś jeszcze przydadzą. Na co dzień nie będę korzystać bo nie lubię koszul... Spodenki i koszulka to dla mnie wygodnie spanko 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
No ja też nie lubię koszul, ale musiałam takowe zakupić...i po porodzie też pewnie będą leżeć w szafie!

Tak samo biustonosze do karmienia - kupiłam najtańsze - zainwestuje w lepsze i w ładniejsze jak sie okaże że będę mieć mleko.... Teraz to czysto teoretyczne założenie i nadzieja że będę mieć... jednak okaże się po porodzie....

• Mamusia
ja lubie do spania piżamki co mają koszulki na cienkich ramiączkach i krótkie spodenki..
a czasem śpie w bokserkach męża i koszulce.

Koszul nie lubie, bo zwijają mi się podczas spania i często budze się z cała koszulą przy cycuchach 😁
ewentualnie moge spac jeszcze w sexy satynkowych mega krótkich bo też mi wygodnie.. ale to tylko latem.

• Mamusia
Ja mam naszą klasę, fb nie mam...a biustonosze do karmienia dostałam od przyszłej szwagierki, która nie karmiła piersią i nawet ani razu ich nie założyła...takie najzwyklejsze, biały i czarny...są okropne i niewygodne i coś czuje, że jak będę karmić piersią, to szybko zainwestuje w nowe!