Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hihi.... dostałam prawie ataku histerii 😁
Zupełnie się nie spodziewałam, że to wszystko tak przyśpieszy ... ten 3 listopada brzmiał jakoś tak komfortowo... Wiadomo, że marzę, żeby moje dziecię już wyskoczyło - jak pewnie my wszystkie, ale dopóki Konusek jest w brzuchu to i tak mam wrażenie, że to wszystko jest jakieś takie nierealne 😁 No i marudziłam, że ciężko, że długo, że tu ciśnie, tam łupie i bum!!! Wymarudziłam 🤪

• Mamusia
Krusyna napisał(a):
Hihi.... dostałam prawie ataku histerii 😁
Zupełnie się nie spodziewałam, że to wszystko tak przyśpieszy ... ten 3 listopada brzmiał jakoś tak komfortowo... Wiadomo, że marzę, żeby moje dziecię już wyskoczyło - jak pewnie my wszystkie, ale dopóki Konusek jest w brzuchu to i tak mam wrażenie, że to wszystko jest jakieś takie nierealne 😁 No i marudziłam, że ciężko, że długo, że tu ciśnie, tam łupie i bum!!! Wymarudziłam 🤪

Dobre dobre 😁 😁 😁 to fakt że tak jest..... Jednak mimo wszystko nie dociera do mnie, że ten moment jest już u nas wszystkich tak blisko ! 🤪 🤪 🤪

p.s. jade po prezentosa dla mężosa 🙂 🙂 🙂

aaa_aniusia ---> dostanę teraz w poniedziałek 🙂 ale ogólne skierowanie, bo najpierw będą próbowali wywoływać, co żebym urodziła sn, a jak mi się nie uda to cc (zreszta poród będzie odbierał mój lekarz prowadzący)

Cherry --> ja mężusia zabieram dziś na obiad - tzn. on prowadzi, bo ja mam za kierownicą kłopoty z koncentracją, ale ja wskazuję gdzie jedziemy 😁

• Mamusia
Krusyna o matko to już za 2 tyg? Szok!! Ale z drugiej strony pomyśl, że jeszcze tylko 2 i już zobaczysz swoja dzidzię...a swoja drogą to informacja , że dzidzia mogłaby osiągnąć 5 kg wagi mnie też by bardzo przeraziła 😉

Cherry uwierz mi , ze nie zamierzam kupować mu tego playstation, wystarczy, że w tamtym roku kupiłam mu grę "call of duty" to potem długi czas nie miałam chłopa dla siebie 🙂 🙂 🙂

yenefer07 ---> a Twoje Maleństwo nie jest bardziej aktywne, jak dostanie odrobinkę cukru ??? Ja jak się martwię, że mój jest za spokojny to troszkę mu dostarczam - zjem np. jabłko i on od razu Konusek zaczyna się kręcić 😉

• Mamusia
Krusyna dzisiaj pomógł chyba właśnie banan po śniadanku i deserek tiramisu...ale często bywało tak, że nawet jedzonko go nie ruszało...chyba po prostu czasem bywa leniwy 🙂 powinnam się przyzwyczaić , bo często wykręca mi taki numer...ale mimo wszystko jestem czujna i zawsze mnie to stresuje!

A może po prostu Twój synek to bardzo grzeczne dzieciątko i nie chce męczyć mamusi. Taki rasowy chłopak, co woli pospać 🙂 a jak się urodzi, to pozwoli i Tobie się wysypiać 😁

• Mamusia
Gosia odpisala- komp jest popsuty. Wczoraj byla u lekarza i mala pcha sie juz na swiat. Narazie lezy w domu i bierze tabletki na podtrzymanie a lekarz chcial jej dac skierowanie do szpitala. Miejmy nadzieje ze mala pobedzie jeszcze troche w brzuchu.

• Mamusia
Hello dziewczynki!
Moja mała tak ostatnio wariuje w brzuszku, że szok!! Chyba ma mało miejsca, bo mój brzuch w porównaniu z niektórymi z Was jest mniejszy. Niby nie duży brzuch ale mam dużo rozstępów! Maść Fissan już mi się skończyła bo smaruję dwa razy dziennie, teraz muszę sobie kupić ten olejek o którym pisała Madzia Eurecin. Rozstępy na pewno nie znikną ale może przestaną powstawać nowe bo jeszcze półtora miesiąca do porodu. Zastanawiałam się ostatnio co by było jakbym miała w brzuchu bliźniaki- moja skóra chyba tego by nie wytrzymała i by pękła 🤪
Lala jak patrze na twój brzuszek nie mogę się nadziwić, że taka piłeczka i ani tyci tyci rozstępów. Super!
No i jestem pod wrażeniem zdjęcia Cygnee, z niecierpliwością czekam na kolejne 🙂
A Jadwiga pisała kiedy wychodzi ze szpitala?

• Mamusia
Zaniu rozstępy to bardziej kwestia genów niż pielęgnacji...ja smaruje się bardzo rzadko , jak mi się przypomni i nie mam na razie ani jednego...tak samo zresztą siostra mojego narzeczonego, która w maju urodziła bliźniaczki i jest bardzo drobną kobietką, a brzuch miała naprawdę wielki...ale jak najbardziej smaruj brzuszek nadal, bo poprawisz elastyczność skóry i może będą mniej widoczne, ale jak maja wyjść to i tak wyjdą, takie jest moje zdanie.

• Mamusia
Krusyna ja mam już prawie wszystko gotowe, ale jeszcze jakieś drobne pierdółki muszę dokupić , no i wózek...ale torby do szpitala jeszcze nie spakowałam, bo ma termin na 17 listopada, więc tak sobie myślę, że do końca października mały spokojnie posiedzi w brzuszku...zobaczymy 🙂

Shelby bardzo mi przykro, że nie wybrali Twojego męża 😞