Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia734- ja na twoim miejscu wcale bym nie czekala na jutrzejsze ktg!!!!
Załatwiaj transport i sprawdz to jeszcze dzis!!!!! tym bardziej ze nie czujesz ruchów!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TU CHODZI O TWOJE DZIEEECKO I O CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam, ale Twojej mamy to ja kompletnie nie rozumiem.............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
witam wszystkie jeszcze zapakowane 🙂
przeprazam ze sie nic nie odzywalam ale po prostu przesadzilam, myslalam ze mam duzo sily i staralam sie robic wszystko, jednak ktoregos dnia zabraklo sil i padlam. spalam tyle co moj syn, labo i wiecej... niestety teraz widze ze nie jestem wstanie nadrobic wszystkich waszych wpisow.. jednak teraz postaram sie byc na bierzaco...
Wiktorek jest spokojnym dzieckiem.. wrecz za spokojnym musze go wybudzac co dwie-trzy godziny do jedzienia.. niestety od dwuch dni cos mi sie nie podobalo w zachowaniu mojego malenstwa i mialam racje... moje cyce za malo produkuja mleka.. bylismy u pediatry i od dzis mamy dokarmiac malego butelka. Raczej tyle z nowin co u nas. piszcie co u was slychac! ktoras sie szykuje do wypakowania??

• Mamusia
A ja w domku mój Kubuś to będzie chłop jak dąb 😉, waży teraz 3690 😉 i ogólnie lekarz się pytał chyba z 10 razy czy ja na pewno miałam taki termin miesiączki, bo według wszystkich wymiarów to powinnam lada chwila urodzić 😉.

A tak w ogóle to przed usg wypadła ze mnie taka biało zielona mała wydzielina z nitkami krwi, hmm może to ten czop. Jutro idę na ktg i do ginekologa to zobaczę czy mały rzeczywiście szykuje się już teraz na świat.

Gosia734 napisał(a):
ella mama właśnie pojechała sobie na basen 😞

matko jedyna brak mi słów!
Ruchy sa delikatne bo maluszkowi ciasno. Przyłóz rękę i badaj czy się wierci!
to te badania masz pisane recznie nie jakis wydruk? kto Ci je wypisywał? Nie odczytał czy ok?

madzia_m3 napisał(a):
A ja w domku mój Kubuś to będzie chłop jak dąb 😉, waży teraz 3690 😉 i ogólnie lekarz się pytał chyba z 10 razy czy ja na pewno miałam taki termin miesiączki, bo według wszystkich wymiarów to powinnam lada chwila urodzić 😉.

A tak w ogóle to przed usg wypadła ze mnie taka biało zielona mała wydzielina z nitkami krwi, hmm może to ten czop. Jutro idę na ktg i do ginekologa to zobaczę czy mały rzeczywiście szykuje się już teraz na świat.

Madziu super wieści! Tak na nie czekałam! Będziesz następną szczęśliwą mamą tak czuję 🙂 To na pewno czop 🤪 Jupi jupi 🙂

Gosia734 napisał(a):
coś ok 5 chyba... I przed chwilką chyba coś delikatnie i to bardzo nawet nie wiem czy to mała... Ale pani Ania mamie powiedziała że powinno być 10 ruchów na dzień... Jak mówiłam że na 2 godz to powiedziała że teraz już nie....

dziewczyny w bardziej zaawansowanej ciązy muszą się wypowiedziec jak często czują swoje dzidzie bo ja jestem troszkę do tyłu i czuję wypinanie się dzidzi bardzo często i wyraźnie.

• Mamusia
Gosia juz dawno wrócilabys ze szpitala i wiedzialabys o co kaman!!!!!!!! Przeciez ty juz spokojnie mozesz rodzic wiec neiewiem na co czekasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A to co piszesz o swojej mamie to sa chyba jakeis żarty!!!!!!!!!!!!!!! Mi na sama mysl cisnienie skacze!!!!!!!!!!

Madziu Super Ze Kubus juz taki duuuuuzy 🙂 🙂- no moze ty nastepna w kolejce jestes co??????

• Mamusia
Z tymi ruchami to jest różnie, bo mój maluch ostatnio jest mega aktywny, a dziś od rana też był bardzo spokojny, jednak teraz kiedy wcisnęłam w siebie ciacho to zaczął brykać znowu...więc nie ma reguły i ustalonych wzorów...ale GOSIU gdybym nie czuła dziecka przez cały dzień to na pewno bym nie czekała do jutra!!! A Twoja mama zachowała się strasznie, w takiej chwili, kiedy jej potrzebujesz , pojechała na basen, brak słów!!!