Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
My też dziś byliśmy na spacerku, a raczej na shopingu z małym i zapisać go w przychodni zdrowia. Położna była dzisiaj już ostatni raz, sprawdziła krocze i niby wszystko ok, więc skąd ten ból w okolicy cewki moczowej, może jakieś zapalenie? jak nie przejdzie za niedługo to umówię się do lekarza 😞 A malutki zawsze taki grzeczny na spacerku...śpi jak aniołek 🙂

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alem padnięta! Wy też? po obiedzie walnęłam się na chwilę i niedługo później już spałam!
teraz jedziemy z mężem po jakieś zakupy, a potem pewnie pójdziemy spać! 😁

ej mnie się podoba ta opcja, że można mieć po porodzie mniejszy rozmiar! chcę tak! 😁

• Mamusia
Shelby, powiem Ci, że Maciek z prędkością światła machał ręką i moje pingle leciały na drugi koniec pokoju 😁 😁 😁 dlatego szybko przerzuciłam się na soczewki, których w ciąży nie mogłam nosić 🙂 teraz nie wiem jak będzie 🙂 na razie pingle siedzą grzecznie na nosie 🙂
Za to kolczyki dla Maćka nie były interesujące i mogłam sobie nosić długaśne 🙂 fajniejsze były uszy : lubił je ciągać i miętasić zwłaszcza jak był padnięty lub śpiący 🙂

• Mamusia
Gosia734, pytałaś czy trzymam ostro dietę. Nie wiem czy ostro, ale coś tam trzymam 😁 dzisiaj grzeszki to dwa kawałki szarlotki i pączek 🙂 ale miałam straszną ochotę. Smażonego faktycznie nie jem. Jeśli gulasz to na parze, ale sos dorabiam normalnie 🙂 unikam jedzenia z torebek (no chyba, że to torebki ryżu są hihihi), ale sosy, kostki rosołowe odpadają 🙂 Chłopaki też zdrowiej jedzą dzięki temu 🙂 póki co gotuję na dwa gary najczęściej, ale jak Filip ładnie śpi to i czas mam na to, i ochotę 🙂

lecę kochaniutkie, bo Filip wstał i przemoczył cały bok, mus go przebrać, podkarmić, potem pluskanko i Animki ze starszym + bonus popkorn dla chłopaków i pizza.
Spokojnej nocy... albo nie: niespokojnej z porodami! do juterka!

• Mamusia
yenefer- ale uśmiech! no no! 🙂

gosiaq - czyli jednak... 😉 bo właśnie dzieciaczki mojego rodzeństwa to coś na zasadzie tego latania robiły ;D z moimi okularkami, a ja bez, to pewnie bym nie zobaczyła, gdzie dziecko leży :P po zapachu albo na słuch bym szukała:P

kupiłam ptasie mleczko o smaku sernika! ciekawa jestem, jak będzie smakować! 🙂