Ok też spróbuję, ale już nie dzisiaj, przeceniłam się. Energia ze mnie zeszła.Jutro nowy dzień, temperatura może się obniży do jakichś 42 😉) próbuję jeszcze żartować, więc nie jest ze mną tak źle 🙂 Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za atencję 🙂
i angielski w jednym paluszku, co? zawsze zazdroszcze (ale tak pozytywnie) jesli ktos potrafi swobodnie poslugiwac sie jakimkolwiek obcym jezykiem 🙂
gosiuq - ja też zazdroszę 🙂 bo,mój mąż oczywiście tak, ale ja to się chwalić nie mam czym 🙂
szczerze ja też z tym kuleje (tylko czeski) dziś na przykład wolałam pozostać w cieniu męża... który dogadywał się z Brianem (USA) - partnerem mojej koleżanki 🙂
bede czekac jutro z niecierpliwoscia, bo naprawde mnie to wszystko zaintrygowalo.... atencja, powiadasz? mam nadzieje, ze niezbyt nachalna ciekawskość 🙂 spokojnych snow...
w sensie przypraw polskich czy w ogóle... wydawało mi się zawsze, że w Azji tyle tego jest....
W sumie strasznie mnie cieszy t zainteresowanie i ciągle nie mogę się oprzeć i odpisuję. Cherry, masz rację - przyprawy są takie właśnie azjatyckie. Ale nie ma takich jak u nas, takich oswojonych, tu są takie mocno aromatyczne, wcale przyjaźnie nie pachnące. W weekend będę na ichniejszym bazarze, może uda mi się w końcu znaleźć coś co mi podpasuje, tzn mojej kuchni.
ale tu egzotycznie 😉 aż jak patrzę na swoje okolice, to powiało nudą, chociaż muszę powiedzieć, że w każdym mieście w Polsce widzę różnice kulturowe - a to w zachowaniu kierowców, a to w zachowaniu ludzi w sklepie czy na ulicy 😉
Ale super sobie poczytać o innych kulturach 🙂🙂 Czekam na ten znak musi naprawde niezwykły 🙂 Dziewczyny uwielbiam takie opowieści- podróże mnie fascynują 🙂 Chciałabym kiedyś podróżować 🙂 Dobranoc brzuszki 😘
Kiedyś wierzono, że dotknięcie brzucha kobiety w ciąży zapewnia szczęście.
Mnie to bardzo denerwuje, też nie wiem jak mam się zachować. Jednak wczoraj po raz pierwszy powiedziałam, że jest to 21 tydzień i małego nie czuć jeszcze dotykając mój brzuch i się skończyło, ale nie jest to rozwiązanie na dłuższą metę. 😞
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku
1781
2655
2530
1652
Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku
gosiaq 1781 postów
Cherry 2655 postów
Shelby 2530 postów
madzia_m3 1652 postów
gosiaq
gosiaq
lenymama
gosiuq - ja też zazdroszę 🙂 bo,mój mąż oczywiście tak, ale ja to się chwalić nie mam czym 🙂
Cherry
lenymama
Ok też spróbuję, ale już nie dzisiaj, przeceniłam się. Energia ze mnie zeszła.Jutro nowy dzień, temperatura może się obniży do jakichś 42 😉) próbuję jeszcze żartować, więc nie jest ze mną tak źle 🙂
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za atencję 🙂
Cherry
szczerze ja też z tym kuleje (tylko czeski) dziś na przykład wolałam pozostać w cieniu męża... który dogadywał się z Brianem (USA) - partnerem mojej koleżanki 🙂
gosiaq
lenymama
W sumie strasznie mnie cieszy t zainteresowanie i ciągle nie mogę się oprzeć i odpisuję. Cherry, masz rację - przyprawy są takie właśnie azjatyckie. Ale nie ma takich jak u nas, takich oswojonych, tu są takie mocno aromatyczne, wcale przyjaźnie nie pachnące. W weekend będę na ichniejszym bazarze, może uda mi się w końcu znaleźć coś co mi podpasuje, tzn mojej kuchni.
gosiaq
Cherry
Pewnie zaraz będziesz układać się do snu - piszesz, że jesteś zmęczona 🙂
Więc dobranoc.... A jutro.............
A jutro czekamy na zdjęcia i dalsze opowieści... 🙂
gosiaq
Cherry
Pewnie... 🙂
Tym bardziej że lubię jeść.... hahaha i dziś chyba przeginam... Właśnie mąż mi tłumaczył, że ciastka są bleeeeeeee i beeeeeee 😁
Cherry
Nie dobre... naprawić je trzeba 😉 ja oczywiście nie mogę doczekać się poranka ze skurczami w łydkach hahaha 🙂
Shelby
ja kupiłam dla chrześniaczki matę wesoła farma firmy canpol
http://www.ceneo.pl/6368462
podobała mi się ze względu na żywe kolory, fajne zabawki i burty 🙂
a mój chrześniak z kolei miał fisher price i też fajne 😉
Shelby
madzia_m3
Ja też lecę spać! Spokojnej nocy, bez głupich snów 😁
ella1
Czekam na ten znak musi naprawde niezwykły 🙂
Dziewczyny uwielbiam takie opowieści- podróże mnie fascynują 🙂 Chciałabym kiedyś podróżować 🙂
Dobranoc brzuszki 😘
Gość
Shelby
madzia_m3
Lepsza pogoda? 15 stopni, chmury i wieje 😞
Gość
Shelby
kochane, mam pytanko - czy zdarza się Wam, że jesteście dotykane po brzuchu przez rodzinę, znajomych?
jak Wam się ten gest podoba?
u mnie zwykle trafiają gdzieś w żołądek :P szczerze mówiąc póki co średnio mi to pasuje, ale nie wiem, jak powiedzieć, że sobie tego nie życzę
madzia_m3
Kiedyś wierzono, że dotknięcie brzucha kobiety w ciąży zapewnia szczęście.
Mnie to bardzo denerwuje, też nie wiem jak mam się zachować. Jednak wczoraj po raz pierwszy powiedziałam, że jest to 21 tydzień i małego nie czuć jeszcze dotykając mój brzuch i się skończyło, ale nie jest to rozwiązanie na dłuższą metę. 😞
Shelby
a mnie się nawet nikt nie spyta, tylko od razu z łapkami....