Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cherry ja też najlepiej poszłabym już śpiochac, ale tak jak mówisz, wole przesiedzieć niż wstać o 5.00 .
Byłam na zebraniu u siostry odnośnie gry na gitarze, padam.. padaaam.
Wklejam zdjęcie bucików jakie dostałam już jakis czas temu od kuzynki.. w tle przescieradełko i ochraniacz.

Ella piękna babeczka! a mały miodzio!

Dziekuję dziewczyny. Jedyny kolor jaki mi pasuje to miód dlatego muszę wybrać pomiędzy tymi dwoma łóżeczkami. Myslałam zeby kupic bez szuflady bo nie wiem czy nie będzie problem wycierać pod nią podłogi i później po złożeniu łóżeczka będzie zajmowała dużo miejsca, ale skoro mówicie że warto z szuflada to może kupię z szufladą.
Cherry czy ta szuflada ma jakieś najkrycie u góry czy widać przez szczebelki co w niej jest jak podłoga łóżeczka jest na najwyższym poziomie?

• Mamusia
Marinel napisał(a):
Dziekuję dziewczyny. Jedyny kolor jaki mi pasuje to miód dlatego muszę wybrać pomiędzy tymi dwoma łóżeczkami. Myslałam zeby kupic bez szuflady bo nie wiem czy nie będzie problem wycierać pod nią podłogi i później po złożeniu łóżeczka będzie zajmowała dużo miejsca, ale skoro mówicie że warto z szuflada to może kupię z szufladą.
Cherry czy ta szuflada ma jakieś najkrycie u góry czy widać przez szczebelki co w niej jest jak podłoga łóżeczka jest na najwyższym poziomie?

Kochana ja mam nowiutkie panele i szuflada nie niszczy podłogi - leciutko i cichutko chodzi... Wiesz ja mam jakby to powiedzieć taką dyktę nad tym, ale tak jest tam taka przestrzeń pusta i dlatego chcę zamówić coś takiego - założyłabym to pod prześcieradło i podkład by się tak często nie brudziło a maskowało:

http://allegro.pl/falbanka-maskujaca-przescieradlo-balbina-i1829105738.html

Tylko muszę jutro zadzwonić do sprzedawcy czy ta falbana jest dookoła czy nie...

• Mamusia
ella1 napisał(a):
gosiaq napisał(a):
już wiem, co jeszcze miałam dodać! Ella, Twój Kubuś urodził się blondaskiem, a mój miał czarne włoski 🙂 jak się wytarły, to pozostał ciemnym blondynem. chociaż teraz ma trochę ciemniejsze niż parę lat temu. I tu ciekawostka: mój mąż do połowy podstawówki był ciemnym blondynem, a teraz... włosy czarne jak heban! dziwna ta natura, co?

no no dziwna ta natura 🙂 🙂 🙂 Moze sie jeszcze zmieni 🙂 Zobaczymy 😉 😉 😉 😉 😉

Gosiu sliczne macie zdjecia PIĘKNA Z CIEBIE MAMUSKA- widac ze jestescie szczęsliwi!!!
Patrzac na Wasze zdjecia az buzia mi sie sama smiała!!! Cuuudne.......!!!!

☺️ ☺️ ☺️ dziękuje Ci baaardzo 🙂

• Mamusia
Marinel, mnie się też podoba to z szufladą 🙂 moje łóżeczko co prawda takowej nie ma, ale mam oddzielnie stojący przewijak, na dole półka do zagracania jak tralala 🙂 a pampersy 3mam pod łóżeczkiem póki co, bo mam mały zapas. Wcisnęłam też tam matę edukacyjną i zapasową kołderkę, którą potem będę kładła na dywan lub łóżko i będziemy się tam całować 🙂 znaczy, ja będę całować, a mały mnie pewnie obsika hahahaha

a dla Madzi posyłam brawko za listopadóweczki 🙂 i już nie będzie przesądnie 🙂

• Mamusia
Cherry napisał(a):
..... będziemy się tam całować 🙂 znaczy, ja będę całować, a mały mnie pewnie obsika hahahaha

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Cherry! ja to nawet miałam "przyjemność" złapania kupy na klatę 🙂 🙂 🙂 tak Maciek fikał nogami, że mu zwieracze puściły i się chłopak wyluzował.... to złapałam na koszulkę, a reszta domowników sikała ze mnie po gatkach 😜

Cherry napisał(a):

Ledwo co dziś podzieliłam ubranka Malucha na kolory aby zrobić pranie a potem poprasować 🙂

moje pranie maluszkowych ciuszków już 2 dni czeka na pranie. Moze w weekend się zbiorę...

• Mamusia
dobre... 😁 😁 😁

ja już nie mam siły nawet się śmiać chyba limit na dzis wykorzystałam 😁 😁 😁

Największy numer jaki miałam to jak moja mama napisała mi smsa żebym jej coś wytłumaczyła jak będę u nich w domu .... chciałam jej odpisać okej papa 🙂

mój telefon okazał się mądrzejszy i przerobił treść na: olej Państwa 🙂

i wysłał.......... wyobraźcie sobie reakcję mojej mamy 😁 😁 😁

• Mamusia
Cherry napisał(a):
dobre... 😁 😁 😁

ja już nie mam siły nawet się śmiać chyba limit na dzis wykorzystałam 😁 😁 😁

Największy numer jaki miałam to jak moja mama napisała mi smsa żebym jej coś wytłumaczyła jak będę u nich w domu .... chciałam jej odpisać okej papa 🙂

mój telefon okazał się mądrzejszy i przerobił treść na: olej Państwa 🙂

i wysłała.......... wyobraźcie sobie reakcję mojej mamy 😁 😁 😁

😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Rozbawił mnie dziś tez aspirator do noska który wkłada się do nosia Maluszkowi i ciągnie - cmoka przez taką rurkę i wszystkie kozy i inne stworzenia wciągają się do małego pojemniczka 😮 😁 😮 😁

dla doświadczonych to może nie novum ale dla mnie tak 😮 😮 😮

• Mamusia
Brzuszki teraz to juz nie wiadomo na ktorej stornei siedziec 😁 😁 😁 😁. Co ja to miałam pisac.... aaaaaaaaa juz wiem....

Cherry-cuudny masz kolor oczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madziu--całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam!!!! Cały czas kojarzyłaśmi sie z włosami blond 🙂

Gosiuq- czy Twoj Mąż trenuje karate???!!

• Mamusia
Ela! trenuje, trenuje... chociaż teraz jak pływa, to z tym ciężej 🙂 więc częściej sędziuje na zawodach. Ale zawsze sobie coś znajdzie 🙂 teraz np. wrócił z treningu MMA 🙂 upocony, zmęczony, ale szczęśliwy! więc chyba dobrze, bo już zaczął zarastać tłuszczem hihihi Chociaż po tym rejsie to schudł 8-9 kg i trzyma tę wagę i lekką dietę też, więc ma zacięcie. I czasem mu zazdroszczę tej pasji 🙂 bo ja to jakoś pieluchy i oliwki i śpioszki i wózki hihihi Ale potem... kto wie? Ja uwielbiam rowery spinningowe (stacjonarne w wersji sportowej) 🙃

• Mamusia
ella1 napisał(a):

no takie hypnotizing 🙂
A Madzia, nie dość, że mądra, to jeszcze piękna po prostu! chociaż muszę obiektywnie stwierdzić, że żadna z brzuszkowych kobitek jakoś brzydka nie jest 🙂 same fajne mamuśki, naprawdę!

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Ela! trenuje, trenuje... chociaż teraz jak pływa, to z tym ciężej 🙂 więc częściej sędziuje na zawodach. Ale zawsze sobie coś znajdzie 🙂 teraz np. wrócił z treningu MMA 🙂 upocony, zmęczony, ale szczęśliwy! więc chyba dobrze, bo już zaczął zarastać tłuszczem hihihi Chociaż po tym rejsie to schudł 8-9 kg i trzyma tę wagę i lekką dietę też, więc ma zacięcie. I czasem mu zazdroszczę tej pasji 🙂 bo ja to jakoś pieluchy i oliwki i śpioszki i wózki hihihi Ale potem... kto wie? Ja uwielbiam rowery spinningowe (stacjonarne w wersji sportowej) 🙃

Pytam bo moj jak zobaczył zdjecie to odrazu zapytaj czy trenuje i jaki pas ma- ach te chłopy!!!

Moj uwielbia karate cwiczyl jak bylismy w PL a teraz sam sobie robi treningi bo w naszym miescie nie ma profesjonalnych treningów...!!!! Takze ja tez w domu mam pasjonatę sztuki walk 😁 😁
Ja po porodzie postanowiłam robic brzuszki i miec piekny brzuch---ale ile z tego wyjdzie to sie okaże 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
ella1 napisał(a):

no takie hypnotizing 🙂
A Madzia, nie dość, że mądra, to jeszcze piękna po prostu! chociaż muszę obiektywnie stwierdzić, że żadna z brzuszkowych kobitek jakoś brzydka nie jest 🙂 same fajne mamuśki, naprawdę!

Zgadzam sie w 100 %%%%%%%%%

• Mamusia
Ella dziekuję 🙂 🙂 🙂

Prania nazbierało mi się tylee - w sensie ubranek dla małego że muszę nastawić 4 pralki + piątą z pieluchami i kolejną z pościelą 😮 😮 😮

A powiedzcie takie rzeczy z ceratką pod spodem jak śliniaki czy pieluchy - podkładki to jak pierzecie? Ręcznie czy w pralce?

A która z Was ma nosidło Maxi- cosi ?