Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kurcze mój gin dał mi skierowania na badania juz na pierwszej wizycie aż sie boje tyle kłucia będzie;/...te kalkulatory o których pisała ella mozna tez zrobic na suwaczki.pl 🙂...mi dziewczyny tez juz brzuszek urósł przynajmniej tak mi sie wydaje bo w spodniach juz mi ciasno 😆

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej jestem tu nowa, termin mam na 11.11.2011 🙂
Pani ginekolog powiedziała ,że data jakby wygrana w totka hehehe.
Wiadomo ,że data może się zmienić, jeśli zmieni się na 19.11.2011 to mój narzeczony dostanie cudowny prezent na urodziny hihi . Pozdrawiam .

• Mamusia
Witam nowe mamusie.
Pupi19-ale twoj dzidzius mialby date urodzin jakby sie udalo 11.11.11, nikt by o urodzinkach nie zapomnial.
U mnie 7 tydzien leci i zmian w wygladzie zadnych oprocz piersi ktore nie mieszcza sie juz w zadny biustonosz ktory posiadam.
Ja mam zamiar poczekac do ok 20 tygodnia zeby powiedziec w pracy chyba ze wczesniej juz bardzo bedzie widac.

• Mamusia
Hej dziewuszki!!!
Ja zaczelam plamic pare dni temu - po stosunku... Dzis bylam na badaniu USG...
Fasolka rosnie zdrowo, seduszko slicznie pika PIK-PIK-PIK-...
Nie mam nadal ZADNYCH objawow ciazowch!! Czasem rozpieranie w brzuszku czuje tylko no i brzunio sie zaokraglil - to tyle. Moj termin na 19/11/11 - ale pamietajcie to tylko teoria... Dzieciaczki same wiedza kiedy chca przyjsc na swiat 😉 Bardzo rzadko sie zdarza, ze jest to ten pierwszy ustalony termin chyba, ze zaplanowane jest CC
Co u was???

• Mamusia
Kukunari to super ze dzidzius rosnie zdrowo 🙂
Ja do lekarza ide po nastepnym weekendzie- juz nie moge sie doczekac 🙂
Dzisiaj z mężem wyjazd do IKEI- 🙂 🙂 🙂 uwieeelbiam zakupy 🙂
Jak narazie samopoczucie oki, ale zobaczymy jak to bedzie z jazda autem(ostatnio mdłości mnie atakuja bleeee 😞 ).Dziewczyny a zastanawiałyście sie nad imionami dla waszych maleństw.
My już postanowilismy,:
jeśli bedzie chłopiec- Kacper 🙂
jeśli bedzie dziewczynka- Maja 🙂
Miłego dnia Mamuski 😁

• Mamusia
Hej,
Jestem w dołku..tydzień temu dopadła mnie potworma jelitówka teraz mam anginę ropną i biorę antybiotyk duomox.....martwie się, czy wszystko będzie ok. USG wyznaczone mam na 19.04 to jeszcze tyle czasu...
Całe dnie jest mi niedobrze mdłości mam od rana do godz. 19.00- cały czas mnie muli 😞 a Baśka oczekuje zabaw, uwagi itd...JA WYSIADAM!!!! Proszę o wsparcie 🙂

• Mamusia
fewka1- wiem co to znaczy, kiedy ty "srednio" sie czujesz a twoja pociecha żąda uwagi... Bo sama mam taka pocieche w domu. Na szczescie nie miewam mdlosci i obecnie ciaze znosze super. Radze kupic klocki typu MegaBloks http://www.czaszabawy.pl/p/pl/mega_bloks_8309/mega+bloks+maxi+-+srednia+torba+z+klockami+70+szt-+-+8309+8308.html lup Lego Duplo i pokazac Basi jak sie nimi bawic - moje dziecko wciaga taka zabawa na jakis czas. Innym sposobem sa wszelkie ksiazeczki z kolrowymi obrazkami/ naklejkami lub kolorowanki i kredki to tez kreatywne pochlaniacze czasu. Pozdrawiam, zycze zdrowka i powodzenia!!

• Mamusia
Witam was dziewczynki w sobotni poranek 🙂mam nadzieje ze samopoczucie ok 🙂
ja dzisiaj czuje się super i zaczełam się zastanawiać czy moje złe samopoczucie nie jest wynikiem nadmiaru stresu i obowiązków w pracy 😞 we wtorek ide do lekarza mam nadzieje poruszyć z nim ten temat 🙂
poza tym ciesze się bo mąż posprzatał dom i zadeklarował zrobienie obiadu 🙂więc poddaje się błogiemu lenistwu 🙂 ACH CUDOWNIE JEST 🙂 🙂

pozdrawiam Was serdecznie
MAGDA

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂 ja dzisiaj miałam wielkie plany zakupy itd ale niestety z powodu dolegliwosci moich z planów nici...leże plackiem i ruszyc sie nie moge bo zaraz mam mdłosci,od wczoraj jade na wodzie z cytrynka bo nic innego przełknąć nie moge...
Fewka rozumiem Cie doskonale jak sie czujesz bo ja mam mdłosci 24h 😞 mam nadzieje ze w II trymestrze bedzie nam lepiej 🙂
Miłego Dnia

• Mamusia
queen ! u mnie bardzo podobnie termin mam na 23.11 a teść urodziny ma 25.11 zobaczymy kiedy maluszek przyjdzie na świat!

Mój tata i moja siostra też mają razem urodziny, taki mu mama prezent sprawiła! Śmialiśmy się ostatnio z tego właśnie bo oni są z 16 grudnia więc gdybyśmy się z moim mężulkiem postarali później to ko wie 😁

• Mamusia
MDG87 witaj na forum 🙂. Terminy mamy zblizone, bo ja mam na 3 listopada 🙂 🙂 🙂. Mi juz powoli mijaja objawy: mdlosci juz nie mam prawie sennosc i zmeczenie tez powoli przechodzi 🙂NARESZCIE

A jak tam widac u Ciebie juz cos????
Milego dnia dla wszystkich mamusiek 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Najśmieszniejsze lala89 jest to że zawsze chcieliśmy dać naszemu synkowi tak samo na imię jak ma teściu, a jeżeli okaże się jeszcze że urodzi się w ten sam dzień co on 😆 hmmm trzeba się będzie jakoś postarać żeby tak wyszło 😜