Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mam nadzieję że siedzicie i oglądacie program.po prostu rewelacyjna lekcja przygotowująca.Wiedziałam że dzieciątko musi się namęczyć przy przyjściu na świat,ale teraz jak oglądam to po prostu szok 🙂 Normalnie się popłakałam 🙃

Ja tez sie popłakałam 🙂 cudowne to jest, juz sie nie mogę doczekać aż urodze swoje maleńtwo, to najpiękniejsze co nas kobiety może w zyciu spotkac, nic nie może się z tym równac 🙂

• Mamusia
Ja zawsze płacze na takich programach,pamiętam że 10 lat temu w naszej polskiej telewizji leciał taki dokument nazywał się bodajże "pierwszy krzyk" też uwialbiałam to oglądać i chętnie bym obejrzała ten cykl jeszcze raz.To takie lekcje przygotowujące i naprawde dużo dają.

JA TEŻ PŁACZĘ NA TAKICH PROGRAMACH. 🙂 RZECZYWIŚCIE LECIAŁ KIEDYŚ TAKI PROGRAM BYŁ BOSKI NA TYM TEZ PŁAKAŁAM :laugh: JA ZAWSZE OGLĄDAŁAM Z MOJA SZWAGIERKĄ " 😜IERWSZY KRZYK" TYLKO ŻE ONA SIĘ ZE MNIE ŚMIAŁA, BO Z SIEBIE MORZE ŁEZ WYLEWAŁAM :P DOBRA KOBITKI JA SPADAM SIĘ KĄPAĆ I WSKAKUJE DO ŁÓŻECZKA :laugh: DOBRANOC WAM WSZYSTKIM.

• Mamusia
Hej kobitki, te serca z praowek sa sliczne 🙂 zeby jeszcze moj dziubas lubil takie rzeczy... Ja dzisiaj chyba tego torta upieke, a wczoraj moj misio dostal odemnie taki kubek "kubek pakera" hehe sie usmialismy bo od kad wiemy o ciazy to on nie chodzi na silownie ,bo dzidzia teraz jest dla nas najwazniejsza 🙂

No wlasnie jak sie nazywal ten program?

• Mamusia
ja dostane wyjazd nad morze od mojego skarba 🙂

Ja poprostu piers kurczaka kroje w drobna kostke i posypuje przyprawa gyros z firmy kotani no i troszeczke ale niewiele ostrej papryki daje, bo moj skarb uwielbia ostrosci 🙂 najwiecej czasu to to krojenie i czyszczenie piersi z kurczaka zajmuje, do tego daje fryteczki,sos czosnkowy albo taki ala czosnkowy czyli biore majonez i dosypuje przyprawe gyros 🙂 i do tego ketchup i sobie surowke z kapusty pekinskiej i marczewki startej na tarce, pomidorek i ogorek pokrojony w kostke 🙂 2luzki oliwy z oliwek i gotowy obiadek 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

A Wy od rana już o pichceniu 🤪 no naprawde podziwiam Was,ja wyszłam tylko do sklepu i mam dość skwar się leje z nieba i zmachałam się niesamowicie.Trzeba uciekać nad jakąś wode 🙂

Dziewczyny program nazywał się "Doskonałość ciała" i widze że leci co piątek na discovery science,ale wydaję mi się że każdy odcinek jest o czymś innym.Wczoraj był naprawde rewelacyjny,od poczęcia do narodzin,wszystko fajnie pokazane 🙂

• Mamusia
Mittka zrob corci jakas mila niespodzianke na obiad :P napewno sie ucieszy 🙂 ja dzisiaj pieke tego torta 😁 wczoraj skarbowi pokazalam i powiedzial ,ze on chce takiego torta, wiec mu zrobie 😁 tymbardziej,ze to tak niewiele roboty 🙂 aaaa kobitki niby dzisiaj mialo byc chlodno a u mnie 32 w cieniu !

• Mamusia
Fredeczkaa to już prędzej na jutro coś wymyśle dziś córa sprzedana obiad zje u znajomej a potem na grila nad wode jedziemy bo nie da się wysiedzieć.A torta to w życiu bym nie zrobiła jedyne ciasto jakie mi wychodzi bez zastrzeżeń to murzynek 🤪 nad resztą trzeba sporo popracować :P

fredeczka gratuluje 20 tygodnia ja zaczynam od wtorku 🙂 czyli połowa za nami 🤪

• Mamusia
Pewnie nie dostanę akurat tej przyprawy, zobaczymy co tu będą mieli. Fredeczka nic nie mów o temperaturze.....miałam dzisiaj sobie pojechać na wycieczke do Bośni i Hercegoviny i musiałam zostać w domu bo na dworze o 7 rano było 30 stopni w cieniu, a moi rodzice pojechali, kurcze, co poradzić lepiej posiedzieć w domciu niż mdleć co 3 min 🤨 🤢.
Gratuluję 20 tc, mi się wczoraj zaczął 21 wedłóg USG, bo tutaj zawsze jakos wcześniej mi wyskakuje.

• Mamusia
Wiolka mi tez tutaj wczesniej wyskakuje, bo zawsze w srode a wedlug usg i nowej Pani doktor w sobote 🙂

Mam nadzieje ,ze 13 sierpien nie bedzie pechowy i moje malenstwo pokaze co ma miedzy nozkami tak 100% 🙂 juz sie nie moge doczekac... ale czas plynie szyyybko :P dzisiaj juz 18 lipiec, niebawem 1 sierpien, zobaczycie :P

Wczorja sie dowiedzialam,ze bede musiala isc doo kosciola w swoje urodziny bo babcia mi msze zamowila 😠

Dziewczyny da sie jakos zatrzymac ta siare? :P bo mnie denerwuje 😠

• Mamusia
Mittka fajnie tak czasami corcie sprzedac co ? :P

przed urlopem w sklepie sobie dziubalam slonecznik i przyszla taka znajoma ze swoja 2 letnia coreczka Zuzia, a ta mala mnie poprostu uwielbia i przyszla do mnie na opa posadzilam ja na lade i skubalam jej slonecznik i po godzinie znajoma mowi,ze ida i ja wola a ona olewka, mame olala hehe a dziewczyna z ktora pracuje mowi do niej Zuzia Ty Zydzie mame za slonecznik sprzedalas hehe, ona jest taka slodka 🙂 ostatnio caly sklep parowka upackala :P i cala byla brudna a do mnie na opa sie pchala hehe