Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fredeczko, przykro mi, że takie wieści usłyszałaś od lekarza. Ale jeśli tylko zastosujesz się do rad, to do grudnia wytrzymasz na bank! Kilka moich koleżanek tak miało.

Dagi, ten zestaw jest świetny!!

Persy, jak znajdziesz glany, to koniecznie proszę o link 🙂

A u mnie typowo szkocka pogoda (jak na Szkocję przystało). Pochmurno i co chwila kropi. Pewnie dziś wybierzemy się na jakieś zakupy, bo potrzebuję bluzek.

Fredeczka, może powinnaś zrezygnować z tego morza, podróż jest męcząca a różnie to bywa jakieś ostre hamowanie czy coś takiego, zastanów się dobrze, szkoda że nie spytałaś lekarza ale pewnie by zabronił.
A spacery z psem daruj sobie w najbliższym czasie, niech ktoś inny się tym zajmie, dobrze że już sobie pokupiłaś wszystko bo teraz z tym chodzeniem to różnie u ciebie, ale ja trzymam mocno kciuki i dziewczyny pewnie też więc musi być dobrze 🙂

• Mamusia
tylko ,ze wiem ,ze tutaj to roznie bywa. Wlasnie zaczelam sie szykowac ,zeby leciec do miasta na zakupy, i tak pozniej musze isc do apteki. Droge pewnie bym przespala tak jak ostatnio bo jakos jak jade autem czy autobusem to mi sie oczy same zamykaja.

Co do spacerow z psem niestety nie ma kto tym sie zajac 😞 ale juz sobie postanowilam ,ze bede wychodzic z nim rano, pozniej dopiero w poludnie. i wieczorem Marcin z nim wyjdzie.

Fredeczka, to jest tylko i wyłącznie twoja decyzja, wiesz najlepiej co powiedział ci lekarz, ale zastanów się dobrze, bo z tego co mówisz musisz się bardzo oszczędzać a wyjazd nad morze i spacery z psem raczej temu nie będą sprzyjały.

• Mamusia
mialam na dzisiaj zaplanowane zakupy i sprzatanie ale nici z tego 😞 😞 😞 teraz troche zaluje,ze nauczylismy Killera ,ze w klatce ani na podworku nie moze sie zalatwiac ,bo teraz trzeba z nim wychodzic ehh. ale chyba go wypuszcze na podworko zamiast wyproawdzic na ulice moze jak bardzo bedzie mu sie chcialo,to sie zalatwi.

• Mamusia
Fredeczko ja na twoim miejscu to ten wyjazd bym sobie wybiła z głowy, nawet się nie wygłupiaj, bo możesz sobie narobić kłopotów. Tobie nie wolno chodzić a co dopiero jeździć samochodem. Jeżeli chcesz mieć to maleństwo to nie jedź. Przemyśl to

• Mamusia
Fredeczkaa dziewczyny Ci dobrze radzą siedź Ty teraz na tyłeczku w domu żadnych zakupów ani sprzątania.Podobno też nie wolno siadać z nogami rozłożonymi tak jak byś siadała po turecku i unikaj osób palących bo dym też podobno źle wpływa.Bo albo teraz sobie poleżysz,albo Cię w szpitalu położą 😞

• Mamusia
Moje plany po wczorajszej wizycie też legły w gruzach. Miałam robić wielki remont w domu a tu nici. Teraz to mi tylko pozostało pomyśleć nad przemeblowaniem naszego pokoju bo nawet nie będę miała gdzie postawić łóżeczka:laugh: . A góra domu będzie stała pusta 😞

I JA DOKŁADAM SIĘ DO TEGO CO DZIEWCZYNY PISZĄ SIEDŹ W DOMU I NIGDZIE SIĘ FREDECZKA NIE RUSZAJ BO TO NA PRAWDĘ MOŻE ZASZKODZIĆ TOBIE I DZIECKU 😞 😞 😞 POSŁUCHAJ NAS BO MY CHCEMY ABYŚ RAZEM Z NAMI URODZIŁA 🥴 🥴 🥴

dziewczyny z Wrocka moja przychodnia otwiera nową szkołę rodzenia i oczywiście lekarz zalecił mi żebym się do niej wybrała, a ja gapa jak wyszłam to zapomniałam zapytać, ale za 2 tyg się dowiem co i ja i napiszę. I chyba się wybiorę, ale na część zajęć będę chodziła sama bo mąż w pracy 😞

Fredeczka dziewczyny dobrze Ci radzą, więc się posłuchaj starszych kochana i leż i odpoczywaj a nie o morzu myslisz 🙂 będzie dobrze 🙂

A ja oczywiście w mieście byłam i nie mogłam przejść obojętnie obok lumpeksu :laugh: juz nawet nie mówie mężowi bo mnie opierdzieli. Kupiłam znowu kilka fajnych łaszków.

Juz wklejam fotki

Dwie czapeczki i skarpeteczki [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC05112__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />