Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fredeczka głupot nie opowiadaj, szkołę na pewno skończysz, nie sądzę, żeby robili ci problemy z zaliczeniami, zwłaszcza jak przedstawisz zaświadczenie od lekarza, że musisz leżeć.
A ja mam przeczucie, że będziesz miała dziewczynkę:laugh:

• Mamusia
Gdyby mieli jakieś jeszcze ciuszki to może bym wybrała i się nawet przejechała po to,ale dać 6 zł żeby mi to z katowic przyszło to trochę mi żal :P a po za tym musze troche przystopować bo z konta się już ładnie uszczupliło a musze jakąś kase zostawić na początek roku bo nie wiadomo co ta baba znów wymyśli 🤔

Fredeczkaa no to jak co to masz wyjście skoro znasz siebie na tyle że dała byś rade tak skończyć szkołe bo ja to bym się w życiu tak nie zmobilizowała :P

Kurcze zjdłam zupe i mi nie dobrze nie wiem czy po zupie czy mała gdzieś mi uciska na żołądek 🤨

• Mamusia
Wlasnie szukam cos o prawie dla pracownicy zatrudnionej jako pracownik mlodociany na praktycznej nauki zawodu i nic nie ma a przynajmniej ja nic znalesc nie moge 😠 przydalaby sie teraz akompf. Pomocyyy! :P ja chce tylko wiedzieć,czy rada pedagogiczna moze podjac decyzje o dopuszczeniu mnie do egzaminu w przypadku zwolnienia L4 z praktyki. Jesli tak to jestem uratowana jesli nie ,to musimy cos z szefowa kombinowac.

• Mamusia
ja dzisiaj jakos apetytu nie mam ale wepchnelam w siebie 2 buleczki z pyszna szyneczka. marcinowi robie dzisiaj na obiad piers z kurczaka w gyrosie. Mam nadzieje,ze sie uciszy. no i mame wyslalam do apteki wiec nie musze sama isc. A killer biedny wyje caly czas 😞 jeszcze musi wytrzymac 2.5 godziny i pojdzie na spacerek. Gdyby moj pies nie byl taki glupi i by sie do niego nie rzucal to by latali razem po podworku a tak to do gardla mu skacze jak ten chce sie bawic :/ wczoraj nawet z kotem chcial sie bawic a kot mu buzke podrapal :/

• Mamusia
troche to dziwne bo ma juz 4 lata a te psy dozywaja 8-9 lat wiec juz ma polowe zycia za soba a zachowuje sie jakby mial 1.5 roku i ze wszystkimi psami i innymi zwierzetami ludzmi zreszta tez chcialby sie bawic. Zero instynktu "zabojcy" . pies mu sie rzuca do gardla a on merda ogonem i sie z nim bawi.

• Mamusia
tak mittka,tylko,ze to troche "chore" ostatnio jak zobaczyl mojego tate to zaczal skakac na niego i nie chcial przestac i dalam mu klapsa takiego lekkiego a on zwial na durgi koniec podworka jakbym mu jakas rura przywalila. hehe 🙂 a pozatym powinien umiec sie bronic. Marcin mowi,ze jakby musial to by wiedzial co robic ale ja sie tak martwie ,ze kiedys jak pojde z nim na spacer i zaloze mu kaganiec to go jakis kundel zagryzie :/

• Mamusia
aha a jesli chodzi o ta rase, to codziennie mnostwo osob zostaje pogryzionych przez kundle,ale o tym w wiadomosciach nie mowia,natomiast jak jakis amstaff albo pitbull pogryzie kogos to cala polska o tym huczy. A te psy zazwyczaj maja jakies urazy albo powody. Na ogol jest to agresja wobec nich lub zloszczenie. a niektore poprostu sa tak szkolone. Killer raz dostal rura od odkurzacza, dawno temu. Jak byl maly to zawarczal na mojego szwagra ktory mial wtedy chyba 4 lata to tak oberwal,ze juz wie ,kto tu rzadzi. Bo jak im sie popusci to na glowe czlowiekowi wejda. Aha i trzeba pamietac,ze sa bardzo pamietliwe. On do tej pory nie chce wchodzic do samochodu po tym co wtedy ta babka go wziela i oddala po 2 czy 3 dniach bo szczeka 😠

• Mamusia
Wiem fredeczkaa ja już dawno mam zalecane żeby się nie przemęczać,no ale jak to zrobić skoro jest się samej 🤨 ale już dzisiaj nie sprzątam gości się nie spodziewam więc jakoś przeleci :P chyba się znowu gdzieś wprosze mamuśka już dzwoniła żeby przyjść juro lub w niedziele na obiadek więc jeden dzień będę miała z głowy 🤪

WIDZę żE JUż TROCHę SIę LEPIEJ CZUJESZ FREDECZKA 🙂 🙂 🙂
KAżDY PIES JEST ZłY JEśLI GO śIę źLE TRAKTUJE TAKIE JEST MOJE ZDANIE 😠 😠 😠
SZLAFROCZKI PRZEśLICZNE 😉 😉 😉
DORUNIA MóJ TERMIN JEST NA 7 GRUDNIA TAK żE SIę MIESZCZę W TYCH DWóCH TYGODNIACH. ALE SłYSZAłAM żE TERMINY PORODóW ZALEżą TEż OD DłUGOśCI CYKLU MIESIąCZKOWEGO TAKżE JA MIAłAM CO 35 DNI WIęC NAJDłUżSZY CYKL I TAK MI WYSZłO. :laugh: :laugh: TAK NA PRAWDę JAK PRZYJDZIE CZAS TO SIę URODZI W LISTOPADZIE ALBO W GRUDNIU 😉 😉 😉 😉

WIDZISZ EMMAX NAWET TE DATY CO NAM LEKARZ WYLICZYł TEż NIE Są W 100% PEWNE NO ALE NA PEWNO NIE POMYLIłBY SIę O 3 TYGODNIE TAKżE JA MóWIę CZAS WSZYSTKO POKAżE :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: