Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Fredeczka, ta sukienka (jak dla mnie) jest OKROPNA!
Sam kolor jest upiorny :laugh:

Super, że Marcinowi spodobało się imię.
My nie wybraliśmy żadnego, a jak mi coś wpadnie to mąż zaraz stwierdza, że mu się nie podoba 😠

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fredeczko , Gosi pewnie chodziło o to ,ze sukienka jest markowa 🙂 a imię Sebastian tez zawsze mi się podobało. Moi znajomi mają synka Sebastianka i mówią do niego Sobuś 🙂

JA TEŻ NAPISAŁAM W CZEŚNIEJSZYM POŚCIE ŻE PERSY MA ŁADNIEJSZE :P :P
WIECIE NURTUJE MNIE JEDNO PYTANIE CZY WAM WYPADAJĄ WŁOSY BO MI OKROPNIE OD PARU DNI GARŚCIAMI 😠 😠 😠 PRZY MYCIU TO AŻ RYCZĘ 😞 😞 😞 😞

NAJGORSZE JEST TO ŻE MAM JE ZWIĄZANE ALE ZAWSZE GDZIEŚ DO JEDZENIA MI WPADAJĄ A ZARAZ MNIE OBRZYDZENIE BIERZE NO I OCZYWIŚCIE JAK TOMEK JE ZNAJDZIE TO ZARAZ NA MNIE SIĘ DRZE ŻE MAM COŚ Z TYM ZROBIĆ BO TEZ MU APETYT ODBIERA 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Hej Brzuchatki!
No udało mi się nadrobić lekturę naszego forum 🙂

Panna Nikt - glany i sukienka to zestaw pierwsza klasa. Tylko ciężko znaleźć martensy itp. butki na taką małą dzidzie. Moja koleżanka która mieszka w Anglii powiedziała iż mi poszuka. Ale to będzie raczej dla większej Madzi..takiej rocznej. W każdym razie glaniki muszą być - wcześniej czy później.

Agnieszkaw - tak, tak lumpeksy to choroba, nałóg straszny... Ja też kupuje również większe rzeczy - tak do roczku.

AgnieszkaK - mnie też wypadają włosy. Nie mam wcale pięknych tak jak opisują w periodykach 😠 😞
Moja doktor powiedziała iż to tak przypadłość...u większości mam się wzmacniają, są grube i lśniące, ale są również kobiety które w ciąży mają problem z włosami i ze skórą.

A co do farbowania, to niestety w czasie ciąży kiepsko się włosy farbują. Słabo mi łapią farbę... 😞

Dobra idę robić obiadek...a w zasadzie dwa obiadki. Tak więc będę na necie z doskoku.

Witajcie brzucholki 🙂

A ja dziś idę tany tany 🙂 pobawimy sie z niunią i pojemy smakołyków weselnych 🙂 mam nadzieję, że wytrzymam chociaż do oczepin 🙂 na szczęscie mam do domku jakieś 5 minut drogi na pieszo , więc zawsze mogę się zawinąc i pójśc spać 🙂

Co do wypadania włosów, to ja już przed ciążą miałam ten problem. Kiedyś miałam takie piękne, gęste włosy, a teraz masakra, jak zrobie kitę, to taki mysi ogonek 😞 nie mam pojęcia dlaczego 😞 A ja włosów nigdy nie farbowałam, bo natura obdarzyła mnie dośc ładnym kolorkiem blond, więc nie wiem dlaczego mam tych włosów tak mało 😞

Idę na śniadanko 🙂

Miłego dnia brzuszki 🙂

• Mamusia
ja w lumpku bylam 3 czy 4 razy, bo dopiero teraz jak dziewczyny wstawialy zdj to zaczelam sie zastanawiac po co ja fortune zawsze na ciuchy wydawalam,tymbardziej,ze wiekszosc zawsze lezala w szafie z metkami nigdy nie ubrana i jak wyroslam to kuzynka dostawala i sie cieszyla bo na metkach same "wyzsze" ceny a ona za darmo miala 😠 a w lumpkach ostatnio 2 sweterki sobie kupilam za 20zl!

cudo !!! http://allegro.pl/item703602044_sukienka_na_bal_z_skrzydelkami_5_7_lat.html 🙂

• Mamusia
Agnieszkaw życzę udanej imprezki! Nie ma jak dobre wesele... 😉

A ja już zrobiłam drugie danie, teraz zupka a później jeszcze zrobię galaretki z owocami.

No i jeszcze czeka mnie leczo. Bo nie mogę się zebrać od kilku dni a zaraz cukinie mi zgniją:P

• Mamusia
Hehe...a ja dość dawno nie jadłam. Tak więc zrobię sobie bo mój Krzysiek to nie przepada za cukinią czy też bakłażanem.

Dla niego robię barszcz biały i penne z pieczarkami, kurczakiem w sosie serowo-śmietanowym.

Mnie wczoraj po tym grzebaniu w koszach zbuntował się krzyż...napie..ał wieczorem 😠 Musiałam Krzycha poprosić o masaż.