Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Coś dla poprawienia humorku :laugh: :laugh: :laugh:

Wieczór w parku chłopak czule szepcze dziewczynie do ucha: - Kochana wypowiedz te słowa, które połączą nas na wieki. - Jestem w ciąży!!!

• Mamusia
Właśnie wróciłam ze sklepu. Nawiaże do tego co pisałyscie o pogodzie- pragnę deszczu i świeżego powietrza!!!!!!!!
Oczywiscie uległam pokusie i zjadłam cos słodkiego 🤪 [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/CszZp2-3a056e8af2c91cde2db1bd2d7b15f3d6.png" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Teściowa przyjeżdża w odwiedziny do zięcia i córki. Drzwi otwiera zięć:
- O, mamusia! A mamusia na długo?
- Na tak długo synku, aż wam się znudzę.
- To mamusia nawet nie wejdzie?

• Mamusia
a mnie się udało powrót autobusem do domu nie aktualny, moje szczęście ulitowało się nad biedna ciężarną i zawiezie ją autkiem do domciu hura 🙃 🙃 🙃 🙃

Agnieszko ja bym ci chętnie pomogła ale mam do odwołania zakaz czegokolwiek podnoszenia 🤔

Spotyka się dwóch kolegów jeden jest wyraźnie smutny drugi pyta go:
- Czego jesteś smutny?
- No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu.
- Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz?
- Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują.

Co to jest: 30 żabek i ropucha?
- Teściowa wiesza firanki.

No najlepszy jest ten że mamusia nawet nie wejdzie hahahah 🙂 dobre Aguś 🙂 poprawiłaś mi humor, chociaż i tak nie był zły.

Robię sałatkę z ryzu i pieczarek no i jeszcze kilka składników.
A potem to http://www.puszka.pl/przepis/1681-obwarzanki_serowe.html wcale nie takie pracochłonne a ochote mam taką na takie smakołyki mniam 🙂
Poza tym jutro mam gości więc czyms trzeba poczęstowac 🙂

• Mamusia
Dziewczyny właśnie wróciłam niedawno od lekarza i mam strasznego doła okazało się że mój dzieciaczek ma coś nie tak z nerkami ma je powiększone i w poniedziałek muszę iść na jakąś konsultację do jakiegoś docenta jestem załamana i wogóle mojej córeczce jajeczka wyrosły ale to już jest nie ważne jeżeli w poniedziałek badanie wyjdzie źle to mój maluch będzie musiał miec jakis zabieg. normalnie nie mam siły już ryczeć miłego dnia wam życzę muszę się trochę kimnąć bo 5 godzin spędziłam w szpitalu.

• Mamusia
🙂 🙂 🙂 hej dziewczyny z Koscierzyny hi hi widze ze któras z mam dała na imie dzidzi tak jak ja mojemu Natanielowi 🙂P)ładne imie prawda? 🙂 jak sie czujecie jak ja teraz sobie policzyłam to dzis wchodziłabym w 25tydzien....hmmmmmsama niewiem jsak ten czas leci szybciej teraz niz czy jak byłam w ciazy????pozdrawiam was goraco i jestem z Wami mój text BRZUSIE DO GÓRY 🙂!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosia nie wiem jak Cie pocieszyć. Musisz być silna dla maluszka. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, a nawet jeśli coś będzie nie tak to teraz przeciez można wyleczyć dzidziusia juz w łonie matki. Wiem że żadne słowa nie są pocieszające na taki problem, ale jakos musisz się trzymac, dla dzidzi 🙂