Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Gosiag, dobrze, że chociaż to zauważasz!
Córki mojej teściowej są już dorosłe a pytają się mamusi nawet o to jaką tabletkę mają wziąć na bolący ząb i takie najprostsze rzeczy. Dodatkowo starsza nie wyobraża sobie życia bez mamy, jest 9 lat po ślubie i dalej z nią mieszka 🤢

WIOLA, no to mamy identycznie. Mi też tak "pomagała" teściowa. I wkurzałam się o to nieprzeciętnie. Czułam się tak jakby przychodziła do mnie szukała bałaganu itd.

Gosiu przecież teraz można operowac i leczyć dziecko w łonie matki. Nie poddawaj się kochana, wiem że jest Ci ciężko ale nie pozwól tak łatwo lekarzom poddać się bez walki o Twoje dzieciątko. Trzymam kciuki za Was żeby wszystko skończyło się dobrze 😞

kurcze, wchodzę, zeby się Wam pochwalić moim dzisiejszym nabytkiem z lumpka a Tu tak smutno sie zrobiło. Gosiu - wiem, ze dasz rade! Nadal trzymam kciuki za Was! 😞

Zdjecia zatem wkleje później.
Ide sprzatac i robic obiadek :*

Gosiu w żadnym wypadku nie zgadzaj się na usunięcie dzidzi 😠 😠 😠 AgnieszkaW ma racje medycyna już jest tak rozwinięta że teraz cuda można zdziałać 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
gosiu co do dziurki w serduszku to wiem że po urodzeniu robią zabieg dziecku na otwartym serduszku. Mojej znajomej wnuczka taki zabieg miała i teraz jest wszystko w porządku. A co do nerek to nie wiem nie spotkałam się z takim przypadkiem - tak mi przykro 😞

Mój Boże jaki człowiek jest bezradny 😞 😞 😞 Dlaczego to spotyka tak małe istotki które jeszcze świata nie poznały, gdzie tu sprawiedliwość??? 😠 😠 😠 😠 😠