Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

A na zywo wygląda jeszcze ładniej ten spiworek, on nie jest cały różowy, lecz w różowo - białe paseczki 🙂

Idę robic ciasto, a wczesniej musze iśc kupic odpowiednią brytfankę 🙂 dobrze że mam sklep z takim asortymentem po drugiej stronie ulicy 🙂

A co Wy dzis robicie na obiad, bo ja chyba zrobie gulasz z kaszą jęczmienną i ogórkiem kiszonym 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aberdeen, zgadza się 🙂

Akompf, no właśnie skoro są rozmiarówki to raczej się nie utopi 😉 Moja teściowa opowiadała mi, że dla swoich dzieci szyła takie coś sama, bo się wiecznie rozkopywały i stosowała je długo.

Agnieszka ja mam mielone. Wczoraj robiłam. Nie jadłam ich chyba z rok i tak mnie naszło na mielone, ziemniaki i mizerię 😁

A ja zaraz uciekam po córcię do przedszkola. A w południe jadę do koleżanki, ma mi podciąć końcówki albo trochę więcej centymetrów 😉

Fredeczka, fajnie, ze ida Ci na rękę. Jak sobie wszystko ładnie poukładasz to skończysz tą szkołę raz dwa. Ile Ci jeszcze zostało (kiedys pisalaś ale juz nie pamiętam)?

Z tymi śwpiorkami to już zwątpiłam... ale chyba jednak kupię, bo jak się malenstwo bedzie rozkopywać to nie upilnuję.

Co do obiadu to własnie idę zagnieść ciasto na pizze 🙂 Juz sie za nią zabieram od kilku dni 🙂

http://pasimi.pl/przepis/pizza

• Mamusia
a oto moje ostatnie zdobycze, 2 bluzeczki i body early days i spiworek 🙂

A wlasnie marcin wrocil z pracy i ma 2 tygodnie wolnego... ciekawe jak to bedzie, hehe :P ja do skzoly a on w domu bedzie sobie siedziec :P [img size=443]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSCN5191.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Ja oprócz soli i pieprzu dodaję do ciacta zioła prowansalskie, super ciacho w smaku 🙂 i drożdze traktuje tak samo jak Fredeczka, krusze je i mieszam w ciepłej wodzie i wówczas wlewam do ciasta.

• Mamusia
hej dziewczyny
wpedzacie mnie w poczucie winy bo ja jeszcze nic nie mam dla dzidzi, a wyj już wszystko, szczególnie Fredeczka. Beciki, rożki, jak to czytam to mi włosy deba stają, kiedy ja to kuoię i za co.. hi A apropos rozkopywania się w łożeczku to ja wychodze z założenia , ze jak dziecko się rozkopuje to znaczy ze mu za ciepło 🙂, trzeba ubrać cieniej, zreszta łatwo sobie wyobrazić jak może być gorąco w spiochahc i grubych pampersach, a przecież dzieciakom zawsze jest cieplej niż dorosłym bo mają kilka stopni wyższą temperaturę (

Już wróciłam 🙂 🙂 Bardzo przepraszam za pomyłkę w związku zamieszkaniem PannyNikt 😉 😉 Proszę o wybaczenie 🙂 🙂 🙂

Ale mi smaka narobiłyście z pizzą :P :P :P Chyba sobie kupię bo nie mam dobrego piekarnika 😠 😠 😠 Nadaje się tylko do pieczenia mięsa :P :P :P :P

Fredeczka to super że nauczyciele idą Tobie na rękę 😆 😆 😆 A ciuszki rewelka a śpiworek wymiata 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

kurcze, w naszym lumpku to wszystko jest wymiecione przez stałe klientki! Mowię wam - szał jak nowa dostawa jest 🙂 Ale większość szuka dla siebie a nie dle dzieciaczków. Narazie jestem spłukana wiec nawet nie ide, ale pewnie za kilka dni.. 🙂

Ciasto zarobione właśnie sobie wyrasta... mam nadzieję, ze dobrze wszystko zrobiłam, bo z drożdżami to mam tyle do czynienia, że je zwalczam gynalginem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 hahahahahah

też Was męczy zgaga?

mężunio juz wraca 🙂 ide pizze dokańczać 🙂

AgnieszkoK1601 - A co do poprawiania moich wypowiedzi przez mojego męża to raczej uważa moje niektóre przekręcone zwroty za zabawne 🙂 Na przykład NARPIEW (zamiast najpierw)ale kordra 🙂 albo zamrażarka (zamiast zamrażalka) hehehe troche tego jest ale zdarza się też, ze i ja go poprawiam 🙂 🙂 🙂 hehehe
Nie ma ludzi nieomylnych :P

Dziewczyny moje ciasto juz prawie sie upiekło. Trzymajcie kciuki, żeby sie udało, to Was poczęstuje wirtualnie 🙂

Akompf ta lala jak żywa. A dziś w mieście widziałam dzidzię w wózku, na około 3 tygodnie wyglądała i miała takie długie, czarne włosy hahah śmiesznie wyglądała 🙂

A dzis przyszedł ten album dla dziecka, który zamawiałam. Jestem pod wrażeniem. Naprawdę super jest, polecam Wam kobietki, super pamiątka dla dziecka 🙂
http://allegro.pl/item714416871.html

A mi się dziś jakoś co chwilę pić chce 😉 😉 😉 Już wypiłam 2 butelki wody niegazowanej 😉 😉 😉 Tylko teraz co chwilę do toalety chodzę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: