Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No nie wiem. Co ide to nic nie pokazuje. Lekarz cos tam przypuszcza, ale nie chce powiedziec dopoki sie nie upewni, wiec pewnie poczekam jeszcze z miesiac. Powiedzial,ze w 32 tygodniu juz na pewno bedzie widac. Jednak jak znam moje dziecko znów bedzie zakrywac jak tylko potrafi 🙂 🙂 🙂

Jestem. Melduję się 😉

Fredeczka powodzenia w szkole. A fura brata - 🙃 pełnoletnia, 18tkę na karku ma :laugh:

Skórka, ja nie poznam płci do końca i mam takie wachania nastrojów. Raz myślę, że fajnie mieć niespodziankę a raz zastanawiam się czy oglądać koszule i spodnie czy sukieneczki 😉

Co do becików. Ja mam na razie jeden rożek po córci. Niebieski, chyba w misie jak pamiętam. Jest jeszcze w Polsce.
Pewnie będę jeszcze kupować jakiś dodatkowy, bo nie wiem w jakim stanie jest tamten 😉

Właśnie że nie rożki to się nie nadają do wózka zimową porą bo są cieńsze a beciki są grubsze. Ja zaraz pokaże jaki ja mam becik tylko muszę fotkę zrobić i wstawić :laugh: :laugh: :laugh:

dziewczyny a kupujecie śwpiworek do łóżeczka? Jak chciałam kupic, to mi pewna Pani odradziła bo maleństwo w zimie bedzie za małe - utopi sie w nim - a jak podrośnie to już bedzie za ciepło na śpiworek.. Co Wy na to?

Już wstawiam i na razie zmykam po małego do zerówki 🙂 🙂 🙂 [img size=499]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DLA_MALUSZKA_015.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Ewo widzę że nie tylko Ty starasz się uważać pisząc o bitej śmietanie hahaha 🙂

AgaK - PannaNikt mieszka w Szkocji, nie w Szwecji - hmmm a swoją drogą może ja już zgłupiałam, bo PannaNikt Cię nie poprawiła....

Wróciłam od lekarza i oczywiście wszystko ok. Serduszka posłuchałam maleńkiej , kopała w ta aparaturę hahah, fajny dźwięk 🙂 ale niestety USG nie miałam 😞

A do 15 września musze zrobić badania z glukozą 😞 😞 myslałam , że mnie to ominie 😞 😞

Masakra dziewczyny. Ważę juz 74 kg , jak tak dalej pójdzie to będzie ze mną ciężko - w dosłownym znaczeniu tego słowa 😞 przytyłam od początku ciąży juz 9 kg 😞 wazyłam 65 kg przy wzroście 170 ojojojo...
Od dziś koniec z lodami 😞
Megulka spróbuj za 20 minut, może jest teraz czyms zajęty ...

Ja jeszcze nie mam żadnego becika,rożka... na razie mam tylko śpiworek, ale on chyba jest a cienki do wózka, raczej nadaje się do domu.

Akompf beciki to chyba nie to samo co rożki... tak mi się wydaje , sama do końca nie wiem ...

Też mi sie wydawalo, że Szkocja - Aberdeen chyba co nie?

W sumie to te śpiworki tez mają rozmiarówkę, to dlaczego maleństwo miałoby się "utopić"? ehhh a Wy kupujecie śpiworki?

No tak Aberdeen to bez watpienia Szkocja - sama osobiscie tam byłam

A to zdjęcie spiworka [img size=305]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/03e3e690a76ebe76med__320x200_.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
hej dziewczyny! 🙂

ja mam 13 bodziakow w tym 3 na rozm. 56. a pajacykow mam 6 w tym 2 na rozm. 56.

ja bodziaki mam zamiar ubierac tez do pol spiochow no i do leginsow takich ze stopkami :P

Ja mam 2 rozki jeden usztywnianiy a jeden nie, ale chyba kupie jeszcze jeden typowo na chrzest.

Ja dopiero w czwartek dowiedzialam sie jaka bedzie plec malenstwa a tak to kupowalam troszke ciuszkow typowo na dziewczynke, troche na chlopaka i duzo uniwersalnych. Zolte, zielone.

Dajcie spokoj, to auto mojego brata to jakas porazka hehe :P tzn jesli ktos jest taki jak on - roztrzepany i taki "pener" hehe to pasuje ale jesli ktos wie ,ze bedzie niedlugo zakladac rodzine ,czy juz ma rodzine to nie nadaje sie :/

Akompf sliczny ten spiworek! 🙂

A ja juz mam w szkole wiekszosc pozalatwiane, jutro ide na 7 lekcji, bo wiem,ze tyle wytrzymam a pozatym chce pogadac jeszcze z jednym kierownikiem praktyk i musze isc do dyrektora z nim pogadac co i jak bo gadalam z nauczycielka ktorej sie najbardziej obawialam to powiedziala, ze przeciez nie bede chodzic normalnie do szkoly na 10 lekcji i ze ona nie ma nic przeciwko, tylko nie wiadomo jak inni nauczyciele i dyrektor. Do tego dowiedzialam sie, ze chyba moge isc na to L4 skoro zostalo mi 3 mies do planowanej daty porodu, tylko,ze jeszcze po porodzie przeciez z mies bede musiala byc. No ale zobaczymy co i jak, dlatego musze jutro isc.
A do tego nowa dziewczyna w klasie jest w ciazy :P i najsmieszniejsze,ze u tego samego pracodawcy co ja 😁 😁 😁 szefowa sie zalamie hehe :P

a ja bylam w lumpku po drodze i kupilam polarowy spiworek i bluzeczke z early days :P za cale 3,30 😁