Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Chętnie wrzuciłabym wam fotkę ale niestety nie mam aparatu 😞 a zdjęcia z kamerki internetowej są be.

Agnieszka26 mi wręcz przeciwnie włosy zrobiły sie piękne, lśniące i mocne i o dziwo rosna teraz w zastraszającym tempie hehe. Tu macie linka do mojej fryzurki, tyl, że moja wersja jest bardziej wyostrzona http://76.12.200.158/long-bob-hairstyles/slides/long-bob-hairstyle-6.html

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mnie też ta stronka nie wchodzi 😞 a chciałam sobie obejrzeć bo w połowie września wybieram się do fryzjera i tak myśle co tu zrobić z moimi piórkami,tylko że ja już mam krótkie włoski więc nie bardzo mam pomysła 🤔

AgnieszkaK super to ubranko może jednak synkowi uda się założyć 🙂

Stronka teraz mi weszła ale żadnych zdjęć tam nie ma 😞 😞 😞 I nie przejmuj się Wiolu może innym razem uda się znaleźć taką stronkę gdzie występuje Twoja fryzura 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

szkoda, że linki nie wchodzą, Wiolka nie pozostaje Ci nic innego jak zrobic sobie czymś zdjecie - a komórką?! bo my przecież musimy zobaczyć 🙂
Sama sie zastanawiam nad zmianą fryzury - włosy mi sie zrobiły takie szare, bez zycia i szybko sie plączą... kupiłam sobie szamopon i odzywkę panteine proV (czy jak to sie pisze) i juz jest lepiej, ale co musze zmienić :P

Wiecie co dziewczyny ja ju dziś pisałam o tym ale ja cały czas siedzę z butelka wody mineralnej i cały czas pije 😞 😞 😞 To już moja dziś 4 butelka 1,5 litrowa 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Już po pracy 🙂 Akompf ja się nie martwię l4 bo moja lekarka co wizytę mnie pyta czy mi wypisać, tylko do tej pory to ja nie chciałam siedzieć w domu.

AgnieszkoW mam dzisiaj ten sam obiadek hehe, gulasz z kaszą i ogórkiem kiszonym, tak mnie naszło bo nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam kaszę 😁

AgnieszkoK ja też ciągle piję!!! Normalnie brzuch mi już pęka a ja dalej popijam wodę. Nie wiem czy to normalne, ale też się już zaczęłam zastanawiać.

Do fryzjera też się wybieram, muszę podciąć włosy żeby się jakoś układały bo piórka mam okropne i nic nie mogę z nimi zrobić. Muszę też zmienić kolor bo na tym co mam szybko widać odrosty, a nie chcę tak często farbować.

• Mamusia
Agnieszka ubranko super! 🙂 taki dresik ladny 🙂

Wiolka mi nie otwiera ta stronka.

Mi sie wogole nie chce pic :| nie wiem czy wypijam litr plynow dziennie :| ale jem duzo owocow i warzywek wiec tym tez troche nadrabiam, a teraz wlasnie wrocilam z ogrodka bo poszlam sobie malinki pojesc :P winogrona tez juz niedlugo beda dobre, i nawet brzoskwinie niektore juz sa dobre 🙂

I dzwonilam do szefowej :P pierwszy raz od roku pamietala,ze wyplate musi mi dac hehehe 😁 😁 😁

• Mamusia
Agnieszka ubranko super! 🙂 taki dresik ladny 🙂

Wiolka mi nie otwiera ta stronka.

Mi sie wogole nie chce pic :| nie wiem czy wypijam litr plynow dziennie :| ale jem duzo owocow i warzywek wiec tym tez troche nadrabiam, a teraz wlasnie wrocilam z ogrodka bo poszlam sobie malinki pojesc :P winogrona tez juz niedlugo beda dobre, i nawet brzoskwinie niektore juz sa dobre 🙂

I dzwonilam do szefowej :P pierwszy raz od roku pamietala,ze wyplate musi mi dac hehehe 😁 😁 😁

No właśnie Mittka że nie jadłam nic takiego co by mogło aż tak pragnienie spowodować 😞 😞 😞 😞

Emmax moja studniówka odbyła się 3 dni temu także raczej nie po niej chce mi się pić :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ewo aż tez zaczęłam się martwić czy ze mną jest wszystko w porządku choć czuje się dobrze 😉 😉 😉 😉

Aga przyznaj się, że wczoraj zaszalałas z % 🙂

Chyba pojadę do rodziców na winogron bo mi smaka narobiłyście, a oni mają właśnie juz dojrzaly, fioletowy winogron, troszke kwaśny ale mi taki bardzo smakuje 🙂

Ciekawe czy Anja tez upiekła ciasto , bo pamiętam że miała chęc piec 🙂

Nie przyznaję się, jestem niewinna :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ale mały mi dziś po brzuchu wygibasy robi jakby się cały czas wyciągał bo co chwilę czuję jak mi się brzuch wypina 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪