Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No Aniu nie dziwię się, że mężulek się przestraszył. No, ale z tego co piszesz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 😉

Akompf widzę w bojowym nastroju dzisiaj! Jutro będzie lepiej 😉

AgaW nie dziwię się, że humorek dopisuje, wczoraj obrona, dzisiaj udane zakupy 🙂

A ja cały dzień leżę i nic nie robię i tak już zostanie do jutra 😉

no to Ewo masz ode mnie oklask za to , że jesteś najabrdziej wyluzowaną pod względem ,,nic nie robienia" grudnióweczką 🙂 tak trzymaj, jak się Piotrek urodzi to już sobie nie poleżysz cały dzień 🙂

• Mamusia
Chcialam dac dzis oklask Ewie84 a dalam Mittce 🙂 Mittko na zdrówko a Ewie za te bezbłędne zimowe gadzety jutro dam oklask, bo nie moge dac teraz drugiego 😞 Dopiero za 6 godzin.

O jak ja bym chciala zeby mi prad wylaczyli na pol dnia. Lzej mojemu karkowi byloby bez komputera 🙂

Załamie sie chyba 😞 moja śliczna tuniczka i różowy rampersik są w niebieskie ciapy 😞 kuźwa !!!!!!! Włozyłam je do pralki razem z niebieską bluzka , nie wiedziałam że ona farbuje 😞 no ale na szczęscie nic więcej nie zafarbowała wstrętna niebieska bluzka wrrrrrrrr dobrze, że to były ciuszki z lumpka a nie jakieś drogie uffff jakos to przeżyje...

A teraz wcinam sobie Lasy solone , mniam 🙂

AgnieszkaK a próbowałaś? 🙂 hehehe

AgnieszkaW - no wiesz Ty co! A najbardziej się dziewczynom podobała ta tuniczka! Mnie też! Teraz musisz isć do lumpka i nadrobiś straty 🙂 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Wiecie co idę pozbierać pranie 🙂 🙂 Prosiłam o to mojego brata ale on moje słowa w wielkim poważaniu 😠 😠 😠 Jego o coś ostatnio poprosić to graniczy się z cudem aby to zrobił 🤔 🤔

Ewo nie chciałam byc brutalna w słowach i dlatego nie napisałam ze jestes leniwa 🙂

Mittka ja nie mam na kogo nakrzyczec bo jestem sama w domu, mąz na budowie 🙂 chyba że pójdę do sąsiada zapukam i zapytam czy mogę na niego nakrzyczeć , bo zafarbowałam tunike, a ona się najbardziej podobała dziewczynom na brzuszku a w szczególności Akompf hihi

Dziewczyny jutro kupie jakis Vanish czy cus i spróbuję odplamić tą tunike, bo tez mi jej szkoda , w sumie to może troszkę wyolbrzymiłam problem, bo zafarbowała tylko na jednym rękawku i to z tyłu, na pleckach więc od biedy będzie ją można jeszcze ubrać , gorzej z rampersikiem bo tam juz plamy są konkretniejsze , bardziej widoczne i to na przodzie ;(

Skórka ja juz pisałam, że będę kupowac Avant bo tak mi polecają wszystkie mamuski jakie znam 🙂 są zadowolone z tych butelek.