Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wy "małpy' a miałam myć podłogi ale skoro wy nic nie robicie to ja też pierd... nie robię, jutro się zrobi:laugh:

Co do butelek , które jedna z was wstawiła to bardzo mi się podobają, bo widziałam na żywo ale już wcześniej zakupiłam sprawdzonego aventa:P
a ja teraz jestem sama mężunie do pracy poszedł, więc wygina na brzuszku, nikt nie jęczy za uszami:laugh:

W ogóle to ja jestem jakaś porąbana, wczoraj zakupiłam 3 kolorowe pieluchy i tak z 5 razy dziennie je rozkładam i jestem taka zachwycona, jakbym nie wiem co kupiła, a dzisiaj jak szłam na zakupy to tak sobie marzyłam jak ja bym już chciała pchać ten wózek z małą 🙃 ehhh nawiedzony babsztyl 😁

Witam Grudniówki 🙂
Ja cały dzień pod pierzyną siedzę 🤨 strasznie się czuję 😞
A miałam jechać jutro z Mężem po zakupy dla Synka, nie ruszam się jednak z domu 😞
Ja mam zamiar kupić taką butelkę:

# Jedyna butelka w Europie, która wspomaga dziecko w aktywnym ssaniu.
# Wyposażona jest w dynamiczny, silikonowy smoczek Lovi, który zmienia swój kształt (wydłuża się) w trakcie karmienia, dopasowując się do rytmu i siły ssania dzicka.
# Pobudza niemowlę do aktywnej pracy podczas ssania, tak jak przy karmieniu piersią, co stymuluje mięśnie odpowiedzialne za rozwój mowy oraz korzystnie wpływa na prawidłowy rozwój jamy ustnej dziecka.
# Kształt butelki został zaprojektowany w taki sposób, aby ułatwić jej prawidłowe trzymanie. Takie ułożenie butelki w dłoni, pozwala jej poruszać się zgodnie z rytmem ssania dziecka.
# Skala podana na butelce w dwóch pojemnościach oz i ml.
# Butelka wyposażona jest w elastyczny dysk uszczelniający, przekształcający butelkę w pojemnik do przechowywania pokarmu oraz szczypce umożliwiające sterylne umieszczenie smoczka w nakrętce.
# Specjalnie zaprojektowany kapsel Lovi pozwala wysterylizować butelkę oraz wszystkie jej części w zaledwie 1,5 minuty. Do kapsla należy wlać odpowiednią ilość wody, umieścić w nim wszystkie części, przykryć butelką i umieścić w kuchence mikrofalowej. Po chwili butelka jest gotowa do karmienia.
# Zestaw zawiera:
Butelkę Lovi
Dynamiczny smoczek silikonowy, mini 0m+
Elastyczny dysk uszczelniający
Nakrętkę Kapsel do sterylizacji [img size=259]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/LOVI_samosteryliz.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
no też się cieszę 🙂
Aaaa i ważyłam się dzisiaj - 69,5 kg 😮 Mam nadzieje iż zatrzymam się maksymalnie na 75 kg:laugh: :laugh:

Hehe...ja też tak mam...mogłabym oglądać na okrągło ciuszki. Zresztą dzisiaj dr potwierdził płeć więc mogę zacząć szaleć w temacie zakupów. 😉

• Mamusia
Skórka musimy się zbuntować 🤪 ja ide w poniedziałek mam nadzieję że mnie nie opieprzy za to że wyniki nie doszły na czas :P myślałam że jak pójde we czwartek to do poniedziałku będą a tu lipa co prawda będą w poniedziałek ale dopiero koło 15 a ja wizyte mam w południe :P

• Mamusia
Cześć dziewczyny widzę że leniuszek się wam przyplątał:laugh: Agnieszko gratuluje tytułu super że masz już to wszystko za sobą, śliczne te Wasze bobaski na zdjęciach a ja złapałam dzisiaj doła dowiedziałam się że moja najlepsza koleżanka jest w ciąży cieszę się bardzo z jej szczęścia bo sobie zasłużyła 4 lata temu też zmarł jej synek a z drugiej strony strasznie mnie to boli...