Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Wiolka, my grudniowe ciężarówki wiele jesteśmy w stanie zrozumieć i wybaczyć, ale przynajmniej 1 raz dziennie to ty nas musisz odwiedzić, no dobra w niedziele masz wolne, ale później kochana to musisz do nas coś napisać i koniec, przecież my to prawie jak twój mąż, jak go nie ma:laugh:

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiolka to niech się zaloguje jak mąż Akompf i pisze z nami, tylko po polsku bo w chorwackim to my nie damy rady się dogadać:laugh:

A właśnie mąż Akompf cos nie pisze ostatnio z nami, poddał się czy co, mężu Akompf ślemy pozdrowienia 🙂

to ty nie na dzidziowych zakupach byłaś 😠 a już chciałam oczy nacieszyć, no chyba, że ten papier toaletowy wstawisz:laugh:
mój M zawsze się śmieje, że w hipermarketach w każdym koszu jest papier toaletowy, i połowa zapełniona, no ja tez obowiązkowo wrzucam i jeszcze 10 min wybieram który:laugh:

• Mamusia
hehe co do papieru,pamiętam jak leżałam z Dominiką w szpitalu i miałyśmy taką koleżanke z bliźniakami leżała i co jakiś czas wytyczne dawała jaki kolor papieru mają jej przynieść i pewnego razu przyszedł jej teściu i tłumaczy się że akurat nie było zielonego i wziął różowy i tylko patrzył czy Marlenka się nie wydrze na niego 🤪 mówie Wam ubaw po pachy miałyśmy z tą laską 🤪