Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No i wszystkie sie zmyły 😁

Ale to i tak rekord sobotniego wieczoru 🙂 jak juz zauwazylyście...

To ja tez uciekam, spróbuję zasnąć bo juz sama wytrzymac ze sobą nie mogę 😁 Dzis spanko przy uchylonym oknie 😁 :P 🤪

Buziaki Brzuchatki!

• Mamusia
Hej dziewczynki! Oszaleję dzisiaj, nie mnogłam zasnąc i całą noc nie spałam, leże i się tylko przekręcam z boku na bok. W dodatku jak już udało mi się na chwilę zasnąć to miałam dziwny sen, śniło mi się, że rodziłam Majkę w jakimś domu a moja mama odbierała poród i robiła mi masaż szyjki, później dostałam nawału pokarmu i karmiłam jeszcze jedno dziecko..... ehh co tu opowiadać. Moje kochanie będzie londowało za godzinę w Londynie a ja sie cała telepie 😮 i ledwo widzę na oczy 🤔 idę spowrotem do wyrka.

Miłego dnia grudnióweczki!

Witam niedzielnie grudnióweczki 🙂 🙂 🙂
Wiola ja się Tobie kochana nie dziwię że spać nie mogłaś, też bym przeżywałabym przyjazd męża z tak dalekiej podróży 🙂 🙂 🙂 Ale to już dziś zobaczyć Swoja drugą połówkę :laugh: :laugh: A my cieszymy się razem z Tobą że już sama nie będziesz 😁 😁 😁
A mój mężunio ma kaca potworniaka i śmiać mi się z niego chce, bo w przeciwieństwie do chłopa Fredeczki mój nic nie pamięta z wczorajszego wieczoru i mogę wcisnąć mu taki kit że na samą myśl mam ubaw :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Czesc dziewczynki!

Dopiero wstalismy! Ostatnio przeginamy ze spaniem 😁 Ale jak nie teraz to kiedy!
Śpię jak dziecko i raczej nie wstaję nawet w nocy na si...

Wiolka - no nie dziwie się, że nie mogłas spać! To takie emocje! Juz za chwile przytulisz się do meżunia-tatunia :P

Uciekam cos zjeść bo się Basieńka domaga 😁

Akompf leniuchuj ile możesz bo za 3 miesiące już nie będziesz mogła sobie pozwolić :laugh: :laugh: :laugh:
A reszta dziewczynek pewnie jeszcze śpi po wczorajszych przeżyciach na brzuszku.net :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Hej laseczki 🙂

Wiola Tobie to chyba nie trzeba życzyć udanej niedzieli 🤪 wycałuja tam męża od całego brzuszka 😁

A ja już byłam u kotka i teraz śniadanko zrobiłam i co zauważyłam kaszel mnie dopadł 😠

Akompf powiedz mężowi że do niego ten rodzynek się odnosił 😁

AgnieszkoK heh nawet sobie nie wyobrażam co Ty temu mężowi tam nagadasz 😁 😉

no tak poleniuchujemy dzis sobie 😁

Wiolka - jak Cię usłyszę tu w moim domu, to znaczy, ze mąż przyjechał 😁 Mittka ma rację, ucałuj Go od grudniówek 😁 a że tyle nas to Ci starczy na cały Jego pobyt 😁 hehehe

AgnieszkaK - serce pęka jak sie widzi takiego bezbronnego, bezsilnego meżczyznę 😁 😁 😁 😁 ziółka, śniadanko i te sprawy! heheheh

Mittka - bo to jest męski sport 😁 hehehe