Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam Grudniówki 😘
no to mi się dzisiaj pospało 🤪 w końcu poszłam spać o 3 to mi się należało :P
Dziękuję wszystkim za docenienie mojego Brzusia:laugh: ledwo się schylam przez niego, a mąż mi adidasy wiąże bo ja nie mogę 🤪

Ale macie śliczne ciuszki 🙂 🙂 🙂 Ja obiecałam sobie omijać lumpki szerokim łukiem i jak na razie dotrzymuję słowa:P
Z wyprawki zostało mi do kupienia łóżeczko , materac, przewijak, wanienkę, Huggiesy jakąś większą paczkę bo mam tylko taką małą do szpitala i kilka drobiazgów oraz kilka rzeczy dla mnie do porodu 🙂

Ciekawe czemu na brzuszku wcześniej wskakują tygodnie ciąży 🤨 u mnie w piątek trzydziecha 🤪 [img size=157]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Kamil-d41befba56f23ed0825e5e42f97c9137.gif" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Właśnie zamówiłam sobie koszule do karmienia i szlafrok no i mam skompletowaną wyprawkę dla siebie do szpitala 🙂 Został mi do kupienia tylko bepanthen czy jakoś tak na sutki.

Teraz czekam na 6 przesyłek z allegro hehe, normalnie mąż powinien mi zablokować tą stronę :laugh: Najbardziej się cieszę bo napisali maila, że wysyłają łóżeczko i pościel 🙂 🙂 🙂

ktoś o mnie zapomniał, że ja też jeszcze przed 30-stką:laugh:

pokażcie te wasze koszulki bo ja mam tylko 1 i muszę dokupić, tylko nie wiem ile sztuk jeszcze 1 czy 2 😉

coś Wiolka i Anja się nie pokazują w tym tygodniu 🤔

Co do krewetek niestety nie pomogę, nigdy tego nie jadłam i nawet nie mam zamiaru, ale życzę smacznego:P