Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie Ewunia odpisz, odpisz bo jestem ciekawa co i jak, ja w czwartek byłam zobaczyć porodówkę na Brochowie była tez taka dziewczyna co leżała na kamieńskiego i ona oceniła, że Brochów wygląda zdecydowanie lepiej, ale wybieramy się zobaczyć na kamieńskiego

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja idę do tego sklepu, włączę się ja wrócę 😉

Aga ty cholerko ale mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane, a mi nigdy nie wychodzą, chyba kupię gotowca w garmażerce 😠

wczoraj rozmawiałyśmy jeszcze o tej epidemii grypy, i niestety jeśli w szpitalu zostanie ogłoszony zakaz odwiedzin to do nas tym bardziej nikt nie będzie mógł przyjść, nawet mąż i najprawdopodobniej nawet poród rodzinny wówczas odpada 😠

• Mamusia
Witam weekendowo wszystkie brzuchatki ja dzisiaj jestem nie do życia mały zrobił mi pobudkę o 6 rano bo wymiotował ale na szczęście już mu przeszło a ja chodzę nie wyspana po ostatnim 2 tygodniowym maratonie. Niedługo wybieram się na zakupy bo idziemy dzisiaj na urodziny z Kamilkiem i trzeba kupić jakiś prezent kurcze jak mi się nie chce muszę jeszcze iść na cmentarz bo cały tydzień nie byłam bo nie było kiedy. Ale mi smaka narobiłyście na placki ziemniaczane kurcze Ewa duzo zdrówka dla Ciebie i maluszka bo nawet nie wiedziałam że leżałaś w szpitalu.

• Mamusia
Hej! wrocilam ze Złotowa :P

super, ze tatko mnie podwiozl bo tak to bym dopiero za 10min jechala i jeszcze tuklabym sie autobusem... a tak to juz w domku i moge brac sie za przepisywanie zeszytow :P

Ewa ja mam fete w lodowce bo ostatnio mnie naszlo :P

A tort nie wiem dlaczego Ci nie wyszedl hmm... mi wyszedl wysmienity! Mniaaaaam ale bym sobie teraz zjadla...ahh!! 🙂

AgaW jednak nie mam juz nic do roboty :P powynosilam te male graty i tak wszystko czeka az Marcin wroci... a ja zajme sie przepisywaniem zeszytow :P

U mnie dzisiaj chyba obiadku nie ma... hmm... chyba,ze mama cos wymyslila ale u nas ogolnie sobota to tak raczej bezobiadowa :P

oooo Gosia widze,ze i Twoj synus na dniach urodziny obchodzi 😉 juz 7... ale te dzieci rosna :P

Przepisuje bo nie zdarze... mam czas do...... jutra :/

Biedna Gosia, może spróbuj się zdrzemnąc chociaż z pół godzinki, na pewno poczujesz się lepiej , buziak dla Ciebie 😘

Ja uwielbiam placki ziemniaczane, ale za cholerę nie potrafię tak utrzeć ziemniaków, żeby nie pocharatać palców, więc robię je bardzo rzadko.....

A do mojego dzisiejszego jadłospisu dołączyło jeszcze ciasto jogurtowe ze sliwkami 🙂

Musze wstać, bo mała mnie tak atakuje, że nie dam rady siedzieć 🙂

• Mamusia
A ja wróciłam z chórku i z zakupów :P

A U mnie dzisiaj na obiad mc'donald 🤪 hehe zaraz jedziemy z córą do brata mojego męża i nawet nie zdążyła bym niczego zrobić więc obiad po drodze w mc'donaldzie 🙂 córa przeszczęśliwa :P

Ale placki zmiemniaczane też bym zjadła,AgnieszkoW ja na tarce zawsze paznokcie trace :P

coś dzisiaj pustki, a szkoda bo ja już posprzątane a w ramach zastępstwa za placki ziemniaczane robię sobie naleśniki z bananami 🙂

Aga czy ty nie masz wyrzutów sumienia, że połowie grudniówek narobiłaś smaka na te placki:laugh: :laugh: :laugh:

Mittka a "mc donalda" też bym zjadła, tak dawno nie byłam 😉

Emmax przyslij mi troszku tych naleśniczków a ja Tobie w zamian placki podeslę 🙂 🙂
A musze Wam się pochwalić, że dziś tak tarłam, że moję dłonie nie ucierpiały 🙂

PannoNikt współczuję tego bólu, ale pocieszmy się tym, że to juz niedługo 🙂

• Mamusia
witam Was cieplutko 🙂

jeszcze nie nadrobiłam dzisiejszych postów ale to dlatego, że nie mam czasu. Na jutro zapowiedzieli sie przejezdni goście i doprowadzam dom do porządku a potem jeszcze obiad na jutro musze przygotowac i ciasto upiec, pracowita sobote mam... :P

bede zaglądac do Was

• Mamusia
Witam was brzuszki 🙂
CO tam u Was??? Dzis len przeszedl mi calkowicie i juz z rana postprzatalam i zrobilam obiad. Dopiero teraz zagladnelam bo... znow sie roaleniwilam i ogladam tv. Rety juz chce grudzien... Boje sie troszke ale juz bym chciala byc po...:laugh: :laugh: bo jakby nie patrzec to 9miesiecy robi swoje...i kg tez dochodza nie wiadomo skad:laugh: :laugh: przed ciaza wazylam 55kg a teraz ?? 70kg. Niby nie widac ale ja czuje ze jestem ciezsza, kregoslup daje popalic po nocach nogo tez juz mnie bola...Oj ta ciaza 🤢 🤢 ale to wszystko dla kruszynki wiec do przodu brzuch i jest spoko

• Mamusia
Witam Was

Widze że wynikł u niektórych z Was problem z plackami i jak ucierać ziemniaki żeby palce i paznokcie były całe. Ja tego problemu sie pozbyłam gdy kupiam sobie maszynke elektryczną Zelmera z wkładkami do przecierania. Super zabawka i polecam :P