Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam 🙂

melduje sie jeszcze w dwupaku

weekend minął bardzo towarzysko, wczoraj przyszli znajomi i była mała imprezka a dzisiaj długaśny spacerek 🙂

dawno nikt nie wklejał fotek fotek ciuszków więc ja sie pochwale- oto pajac GAP-a [img size=346]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/PB293422.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Dobry wieczór. Oj widzę że ciekawe rozmowy dziś prowadziliście- Basieńka robi kupkę na tatusia (to musiało bosko wygladac:-)) tatusiowi marzy się słoniowa ciąża... Wszystkie solidnie zapakowane :-)
a ja się uporałam dziś z pokojem, ostatecznie ustawiliśmy meble i łózeczko, zamówiłam dziś pościel na allegro i czekam z niecierpliwością aż przyjdzie :-)
Ewka, ale bym sobie też zjadła lody z owocami... Aj... Pychotka... Ale mam mega giga wielką paczkę krówek i zaraz się do niej dopadne:-)
teraz to chyba już czas spać bo po kolejnej ciężkiej nocy już ledwo na oczy patrzę...
Dobranoc laseczki :-) do jutra

A ja wcinam bułkę właśnie 🤪 (00:45) nie mogłam się powstrzymać 😉

A wieczorkiem mi się nudziło to zrobiłam zupkę ogórkową na jutro 🙂 Będę miała więcej czasu na brzuszku zamiast gotować 😁

Idę pod prysznic i poleżeć do rana 🤨
Słodkich snów Brzuszki 😘

Dzień dobry 🙂

A ja melduję się w dwupaku i nie czuje nic aby miało się to zmienić w najbliższych godzinach 🙂

Nocka w miarę przespana ale na siusiu musiałam wstać o 3 :P

Życzę Wam miłego poniedziałkowego poranka 😘 😘 😘

• Mamusia
Witajcie 🙂

U mnie koszmar nocka do du.. eh za to teraz zostałam w domku bo córe zawiezie znajoma.Miałam się położyć jeszcze zdrzemnąć,ale chyba nie da rady głód mnie ciągnie do kuchni :P

Anja śliczny pajac i myjka rewelacyjna 🙂 skąd ja to znam z tymi ciuszkami :laugh:

Co by tu dziś zrobić chyba znowu musze puścić pranie eh a dopiero co uporałam się ze wszystkimi ciuszkami to przyszła kolejna partia 🤔

• Mamusia
Cześć laski 🙂

Mężu Akompf to ładnie Basia potraktowała tatusia. No ale inauguracja musiała być 🤪

Aniu fajne zdobycze ciuszkowe a myjka rzeczywiście powala 🙃

Dzisiaj byłam na chyba ostatnich badaniach, jutro po wyniki i do lekarza. Zobaczymy co tam w trawie piszczy 😉

Tez Wam życzę miłego poniedziałku

• Mamusia
Dziń dobry dziewoje!

Wróciłam z wizytyw szpitalu i dalej cichosza, zero rozwarcia, Majka się chyba pogubiła w rozliczeniach bo według mnie to ona powinna już wyjść a ona a piać się ruszać z brzucha nie chce :laugh: :laugh: :laugh:

W srodę znowu wizyta...... chyba zapoznałam się już z całym personelem i połową ciężarówek na oddziale :laugh: :laugh:

Dopiero 10 a mi się chce spać jakby to 3 w nocy była. Nocke miałam do bani, dokładnie co godzinkę na siku, czyna z 5 razy no i o 6 trzeba było wstać więc jestem padła 🤢

Anja pajacyk śliczny 🙂

Gosiu gratuluję 37tc.

Kajtucha ja to bym tyakiego listonosza bez słów zdzieliła :laugh: :laugh: :laugh: