Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehe fredeczka masz racje 😁

A wiecie co mi przyszło byłam na poczcie i przyszedł mi zestaw z hippa promocyjny.Jest tam saszetka z herbatką jabłkową z melisą słoiczek marchewka z jabłuszkiem kaszka brzoskwinie z morelami i próbka kremu do twarzy i ciała no i jakieś książeczki.Dostała któraś coś takiego?? ciekawe skąd to przyszło chyba że te ankiety co w szpitalu wypełniałam 😉

• Mamusia
Jestem, byłam na 4godz spacerze, nogi mi w d wchodzą.

Wiola super :-):-):-):-):-):-):-):-)

Fredka policz też np łóżko jak mała wyrośnie... Wszystko, rachunki domowe, ciuszki, jedzenie, leki, rozrywka, opiekunka, przedszkole!!! Tylko do tych kwot dopisz że to jest cena za sztukę! Bo to trochę dziwnie wychodzi...

Wiola super, że już masz mężusia przy sobie 🙂
Mittko teraz u Ciebie będzie się nieźle ziemia trzęsła 😁
Asiula Twoja teściowa to normalnie jakaś diablica 😠

Ja mam dzisiaj dzień leniucha... pogodę mamy paskudną, więc siedzimy w domu 🤨 Marika już czwartą drzemkę sobie urządza.

• Mamusia
No bardzo możliwe Ewo 🙂

PannoNikt a będzie się działo będzie w końcu musze przez 5 dni jakoś wykorzystać tego mojego męża 🤪

Łooo jeju udało mi się uśpić moją złośnice nie wiem co w nią wstąpiło krzyczała i usnąć nie mogła,ale wreszcie padła a ja razem z nią spanko mnie zmorzyło ale nie mam się gdzie położyć bo Emila leży na środku wersalki 😜

• Mamusia
Witam

Wiola kurcze trzęsło się ....

A ja tez dzisiaj dostałam paczuszkę a Hippa. Już nawet Antoś wypróbował łyżeczkę 😁

Mittko w Antka też dzisiaj wlazł jakis złośnik bo darł sie niesamowicie. Ale teraz śpi

• Mamusia
a ja zadnej paczuszki nie dostalam hmm.....

a Wiki dzisiaj praktycznie caly dzien na dworze 😁

teraz czekam az sie pokoj nagrzeje wtedy kapanko ,jedzonko i lulanko :P

Dziewczyny a kaszke dac tak jak mleko ... ?? bo chcialabym jej dac kaszke dzisiaj tylko nie wiem czy przeleci przez ta dziurke w butli ?

Fredeczko, ja Majce podawałam kaszkę łyżeczką... Marice też tak będę podawać. W butelce podawałam tylko mleko i picie 😉
Ale jeśli chcesz przez butelkę, to chyba musisz kupić smoczek z większą dziurką, bo z tego co pamiętam kaszki szybko gęstnieją 😉

• Mamusia
Grudnióweczki moje kochane mam do Was pytanko brała któraś z Was antybiotyk w ciąży kuźwa chora jestem na angine laryngolog przepisał antybiotyk ale ja mam jakiegoś strasznego cykora tym bardziej ze to dopiero 12 tydzień i boję się jak cholera żeby dzidzi nie zaszkodzić jeszcze mam go brać 14 dni normalnie masakra.