Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

OJEJ PANNONIKT MOŻE ZADZWOŃ DO LEKARZA I ZAPYTAJ SIĘ CZY TA OPUCHLIZNA TO NORMALNE A GORĄCZKO TO MOŻE TEŻ JAKAŚ REAKCJA PO SZCZEPIONCE 🤢

BARTEK MI NIE GORĄCZKOWAŁ A I SPAŁ DZIŚ DOBRZE 😉

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiecie co ciagle mi wyskakuje ze jestem w 40 tyg ciazy. musialam wiec wpisac jakas durna date za 100 lat zeby dopiero mi to nie wyskoczyło. A moze to jakas przepowiednia oooooooooo juz mi sie sniło ze znow mam dzidziusia w brzuszku!!!

• Mamusia
cześć lasencje!!!

My od rana byliśmy w banku, ale nic nie załatwiliśmy. Mąż musi dziś wziąć jakieś zaświadczenie z pracy i jutro rano znowu do banku żebrać o kredyt 😁

Nie wiedziałam, że dzisiaj zajączek, szczerze mówiąc u mnie w domu nigdy się tego nie obchodziło. Piterowi kupiliśmy zabawki, ale daliśmy mu już w sobotę 😁

Wiola, Mittka fajnie, że jesteście już w komplecie. Nie zamieniłabym się z Wami, ale czasami fajnie potęsknić i tak się witać 🙂 Trochę mi brakuje takich emocji ☺️

AgaK Bartuś ślicznie się bawi w swoim łóżeczku 🙂

Akompf no decyzja trudna, ale dasz radę podjąć słuszną 😉

Grudniówki 2010 ??? 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Nie napiszę nic oryginalnego, tylko to co zwykle ALE TEN CZAS ZAPIERNICZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredeczko super pozew, fajnie że tak wszystko wypisałaś. Trzymam kciuki żebyś dostała jak najwyższe alimenty.

Ciekawe co się dzieje z AgąW.... 😮

Asiula super, że masz męża po swojej stronie!

Ania spokojnej podróży!!!

Skórka fajnie, że masz śpioszka bo u mnie to ranny ptaszek rośnie 😉

No to laski jakie psikusy dzisiaj robimy??? Myślę od rana kogo by tu w coś wkręcić 🙃

• Mamusia
Dzien dobry mamunki!

Fredeczka fajnie ze napisalas juz ten pozew 🙂

AgaK bartus ma super minke!

Asiula al;e masz przejebane kobito, trzymam kciuki za jk najszybsza wyprowadzke!

Mittka ty:lko tyle 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Mala spi, zaczela mi przesypiac cale noce, ufff! Wiedzia;lam ze tak bedzie jak tatus przyjedzie heh. Mezus ma kryzys dnia trzeciego, normalka 😁 😁 😁 😁 spadam sprzatac ten burdello bum bum!

Ja tez sie ciesze ze spi długo i spokojnie, czasem wybudza sie na mleczko i znow do spania sie szykuje.
Zdenerwowalam sie bo na chwile wyszlam przed chwilka na dwor z Mikolajem. Kiedy wrocilam na czolku miał małe drobne chrostki. Oby wina czapeczki.

• Mamusia
skoreczka slonce dzisiaj swieci wiec moze posmaruj mu buzke kremem z filtrem?

Wiolka bum bum bam bylo? :P o jakim kryzysie dnia trzeciego mowisz?

Dziewczyny a moja Wiki spi juz ponad godzine w wozku na podworku a ja siedze w szlafroku z recznikiem na glowie heee :P

dzisiaj znowu tak slicznie wiosennie!! cieszy mnie taka pogoda 🙂

ja juz 2 owsoby wkrecilam ze w Krajence club otwieraja 😁

hahahaa.

A mój zrobił sie jakis marudny i nie chce spac na brzuszku jak zawsze. Teraz posadzilam w bujaczku, moze kimnie bo spokojny. O Fredeczka jak ci dobrze, mozesz sobie cos na spokojnie zrobic. Ja sie swojemu nie dziwie skoro od 22 spał do 9 rano to teraz nic 😉

CZESC DZIEWCZYNKI

STĘSKNIŁAM SIĘ ZA WAMI A NA FORUM NIE WCHODZIŁAM BO ŹLE SIE OSTATNIO CZUŁAM. DOPADŁA MNIE GRYPA I JESZCZE NIE BARDZO SIE CZUJĘ 😞 A W PONIEDZIAŁEK WIELKANOCNY MAMY CHRZCINY I CHCĘ SIE WYKUROWAĆ DO TEGO CZASU.

LENKA ZDROWA NA SZCZĘSCIE I MAM NADZIEJE ŻE NIE ZAŁAPIE ODE MNIE 😞

WE WTOREK BYŁYŚMY NA SZCZEPIENIU. LENKA DOSTAŁA DRUGA DAWKĘ NA ROTAWIRUSA I SZCZEPIONKĘ SKOJARZONĄ. BYŁA BARDZO DZIELNA. NIE PŁAKAŁA TYLKO SIE SKRZYWIŁA TROSZKĘ.
WAŻY JUŻ MOJA KLUSECZKA 6710 🤪 I PANI DOKTOR MNIE POCHWALIŁA ZE TAK PIĘKNIE LENKA ROŚNIE NA SAMYM CYCU.

A CO U WAS KOCHANE?? NIESTETY NIE DAM RADY NADROBIĆ FORUM BO 64 STRONY TO TROCHĘ ZA DUŻO PRZY DZIECKU ALE POSTARAM SIĘ ZNOWU BYC Z WAMI NA BIEŻĄCO.