Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry, wczoraj byl ciezki dzien,...

maly mial taka kolke ze plakal non stop przez godzine, a ja z nim 😞

myslalam ze jak mina 3 miesiace to bedzie spokoj, mylilam sie 😞

dzis siedze w domu i robie ostatnie porzadki... prasuje wszystko na chrzciny...

wczoraj szwagier mial wypadek smaochodowy, tir wjechal na niego auto kasacja, ma zalozny kolnierz i dzis ma sie zglosic do okulisty bo prawodopodobnie kawalek szkla mu wpadl do oka 😞
jest chrzestnym wiec mam nadzieje ze bedzie wszystko ok... ale strachu troche bylo czy nic mu sie nie stalo..

d spi a maly bawi sie raczkami, ide mu zmienic pieluche...

buziaki

WITAM WIELKOPIĄTKOWY DESZCZOWY DZIEŃ 😉

U NAS NOCKA W MIARĘ OK 🙂

AGNIESZKO84 NAJWAŻNIEJSZE ŻE SZWAGROWI POWAŻNEGO NIC SIĘ NIE STAŁO 😞 ALE BRZMIAŁO TO STRASZNIE 😞

ALE WSPÓŁCZUJĘ TYCH KOLEK 😞 MAM NADZIEJĘ ŻE JUŻ NIEDŁUGĄ MINĄ BO INACZEJ SIĘ WYKOŃCZYCIE ALBO MOŻE SKONSULTUJ TO Z PEDIATRĄ BO DOŚĆ DŁUGO TRWAJĄ 🤨 🤨

MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ 🙂

FREDKA A JESZCZE NIEDAWNO NIE MOGŁYŚMY DOCZEKAĆ SIĘ BOŻEGO NARODZENIA A JUŻ WIELKANOC MAMY ZA 2 DNI 🤪 🤪 I SIĘ POWTÓRZĘ OJ LECI TEN CZAS 😁 😁 😁 😁 😁

CZESC DZIEWCZYNECZKI 🙂 🙂

NA WSTĘPIE MOJEGO POSTU ŻYCZĘ WAM I WASZYM RODZINOM WESOŁYCH , SPOKOJNYCH ŚWIĄT SPĘDZONYCH W MIŁEJ RODZINNEJ ATMOSFERZE I KONIECZNIE MOKREGOOOO DYNGUSA 🙂

JA WŁASNIE UGOTOWAŁAM WARZYWKA NA SAŁATKĘ. POTEM BĘDĘ KROIĆ JAK OSTYGNĄ.

LENKA DUSI KOMARA 😁

FREDECZKO BĘDĘ TRZYMAĆ Z CAŁEGO SERCA KCIUKI ZA CIEBIE, ŻEBYŚ DOSTAŁA TE PIENIĄDZE I ŻEBY CI SIĘ TA ZIEMIA JESZCZE ZATRZĘSŁA 🙂

AKOMPF JUŻ BANANA DAJESZ BASI?? 🤪 JEJKU, MOJA LENA DALEJ TYLKO NA CYCU.

AGA84 WSPÓŁCZUJE KOLKI, WIEM CO TO ZNACZY, MY SIĘ MĘCZYLIŚMY JAKIS MIESIAC. CO WIECZÓR BYŁ JEDEN WIELKI PŁACZ 😞
TERAZ GDY KOLKI MINEŁY LENKA JEST CAŁKIEM INNYM DZIECKIEM.
POLECAM INFACOL - NAM POMÓGŁ. PODAWAŁAM 3 RAZY DZIENNIE PRZEZ TYDZIEŃ TYLKO (LUB AŻ) I KOLKI ODESZŁY W NIEPAMIĘC.

MITTKO ŚLICZNE BUCIKI BĘDZIE MIAŁA IŚKA DO KOMUNI 🙂
A UBRANKO JUZ KUPIŁAŚ EMILCE DO CHRZTU??

ZMYKAM ZJEŚC ŚNIADANKO

MIŁEGO DNIA KOCHANE

• Mamusia
AgaK ojjj leci ten czas niemilosiernie!!

AgaW ojjj pieniazki dostane 🙂 ta adwokatka prowadzila sprawe mojego taty kumpla przeciwko firmie,ze nie wyplacali wyplaty na czas i dostal 28tys odszkodowania :P ten kumpel tez wszystkie sprawy wygrywa no i ogolnie ten Marcina kumpel to przy niej pikus 🙂

A ziemia sie zatrzesie 😁 predzej czy pozniej ale zatrzesie sie i to tak ze az tsunami bedzie hahahaaha.

• Mamusia
Dziewczyny przeczytalam wlasnie w mamo to ja cos takiego :

"Gdy karmisz mlekiem modyfikowanym lub miesdzanka lecznicza, dziecko robi maksymalnie 1-2 kupki dziennie. Jesli wyproznienia zdarzaja sie czesciej,to znak, ze cos jest nie tak" .

a teraz cos o karmieniu piersia :

"Biegunke mozesz podejrzewac jesli dziecko ma wiecej wyproznien niz zwykle, pojawia sie w nich sluz, ropa lub krew. "

A Wiki ostatnio miala tak ze zrobila 3 kupki w ciagu dnia i byly dosyc zadkie i do tego z takim jakby sluzem ale to byla jedna taka no i pozniej juz nie bylo....

Witajcie damy 🙂
my noc ok, 1 pobudka, a później wstawanko przed6 rano (też sobie pore do wstawania moje dziecko wymysliło:angry 🙂, a teraz znów spi a mamusia na brzuszek, heheh a sprzątac miała 😁

Agaw moja Lenka też tylko na cycu i tak jeszcze pozostanie do czerwca, skoro mówią że przez 6 msc nie trzeba nic dziecku podawać jak jest na cycu to po co mam ją faszerować czym gorszej jakości niż moje mleczko,a póxniej zacznę wszystko systematycznie wprowadzać 😜

fredeczka, raz jak jej się zdarzyło to chyba nic groźnego, Lenka robi kupki 1 dziennie czasami 2 albo przez 2 dni nie robi, ale jak sobie później walnie to masakra 😁 😁 😁

Wiolka i mittka trzęście ta ziemią ile wejdzie, a co niech inni zazdroszczą albo sami potrzęsa 😁 😁 😁

wszytskim dziękuję za świateczne życzenia i składam najserdeczniejsze dla Was i waszych rodzin, ja uwielbiam Wielkanoc, a ta będzie wyjatkowa bo z moim skarbeczkiem 🙂 🙂 🙂

reszty nie pamiętam 😉 😁

miłego dzionka laseczki

Witam Kobietki 🙂

Boże jedyny jaka była awantura wczoraj to masakra po prostu 😞 Myślałam że mój mąż zatłucze swoją matkę 🤨 Jak bym wiedziała że do tego dojdzie to bym mu wszystkiego nie powtarzała o co się teściowa do mnie dopierdala 🤨 Znaleźliśmy kawalerkę do wynajęcia 900 zł 🤢 dzisiaj idziemy oglądać. Wolę dać tyle na wynajem i nie dojadać niż tu mieszkać 🤨
To o co się wczoraj dojebała przechodzi ludzkie pojęcie 🤢 🤢 🤢 Umówiłam się z nią kiedyś że jak drzwi do pokoju są zamknięte to znaczy że Kamilek śpi albo właśnie go karmię żeby usną, a jak są uchylone albo otwarte to zapraszam. To wczoraj mi wykrzyczała że się rządzę w jej domu kiedy ma wchodzić a kiedy nie i że drzwi mają być cały czas otwarte!!!! Przecież mi chodziło tylko żeby dziecko spało, ona myślała że będzie mną dyrygować i się bardzo pomyliła i najbardziej o to się wkurwia że nie jest tak jak sobie zaplanowała 😠 Ja naprawdę myślałam że ją wczoraj uderzę sama 🤢 🤢 🤢 Najbardziej zrównoważonego człowieka ta baba wyprowadziła by z równowagi 🥴 🥴 🥴

Wybaczcie dziewczyny musiałam się wyżalić 😞 😞 😞

fredeczka i Asiula macie po oklasku, fredeczka za aktywność a Asiula za to co musi przechodzić 😠
Asiulka współczuję ci, ale przynajmniej masz męża po swojej stronie, a ta kobieta to masakra jakaś, uciekajcie gdzie pieprz rośnie i nigdy nie wpuszczaj jej do swojego domu 😠pinda jedna 😠 😠to moja jest extra w porównaniu z twoją jędzą 😁

o moja lala się obudziła 😜

ASIULA ZMYKAJCIE Z MĘŻEM I KAMILKIEM Z STAMTĄD BO SIĘ WYKOŃCZYCIE NERWOWO 😞 BARDZO DOBRZE ŻE WSZYSTKO MÓWISZ SWOJEMU MĘŻOWI, BO KOMU NASZ SIĘ WYŻALIĆ 🤨 NO NAM TEŻ MOŻESZ ALE CO MY MOŻEMY TYLKO TOBIE DORADZIĆ CO MOŻESZ ZROBIĆ 😉

NIE WIEM JAK OPISAĆ TWOJĄ TEŚCIOWĄ BO NIE MA TAKIEGO SŁOWA 😞

Fredeczko w Kielcach jest uniwersytet i przez to w chuj studentów przez co takie ceny wynajmu bo tylko zbijają kasę na tym 🤢 są tanie w kamienicach ale mi się nie widzi w piecu palić węglem czad i te sprawy 🥴
Znalazłam w bloku za 600 zł ale jest wynajęte do września a do tego czasu to ja psychicznie się wykończę.
Tekst wczorajszego dnia: NIE WYDZIERAJ SIĘ W MOIM DOMU GÓWNIARO JEDNA!
Ach jaka jestem młodziutka 😜 😉 😎

DZIEWCZYNY JA PRZEZ JAKIŚ CZAS SIĘ NIE POJAWIĘ OTÓŻ ZMARŁA BABCIA MOJEGO MĘŻA 😞 POJAWIĘ DOPIERO PO ŚWIĘTACH 😞

KOCHANE ŻYCZĘ WAM RADOSNYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY 🙂