Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

A mój mężczyzna zrobił rybkę po grecku i teraz ja wcinam. Dzieciątko śpi, czekam az sie obudzi bo kąpiel trzeba zrobic. Jak sie teraz wyspi to pozniej bedzie problem. No ale wychodze z załozenia ze spiacego nie nalezy budzic, bo jakby mnie ktos tak obudził to najszczesliwsza bym nie była.
Macie przygody z tymi tesciowymi 🤢
Mittka cały dzien pracowaliscie to teraz czas na jakis relaxik 😉

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Skórko właśnie się relaksuje na brzuszku 🙂
Mąż pojechał do optyka kupić sobie soczewki więc korzystam a potem zostawie z nim mała i polece do koleżanki 🙂

Kurcze chciałam poszaleć z oklaskami,ale mogłam dać tylko dwum dziewczynkom na reszte musze czekać 😮

DZIEWCZYNY GORĄCE POZDROWIENIA OD DORUNII 🙂

ŻYCZY NAM ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY I MOKREGO ŚMIGUSA DYNGUSA 🙂

U NIEJ WSZYSTKO OK 🙂 FASOLKA ROŚNIE 🙂 MA JUŻ OKOŁO 9 CM 🙂

Witam Kochane...

Ja tylko na sekundkę, bo zupełnie mi dziś czasu brak 😉 Nadrobiłam zaległe posty, ale nie mam czasu się rozpisywać.

Chcę się tylko pochwalić! Moja Majka miała dziś kontrolę u okulisty i już jest poprawa!!! Polubiła okulary, chodzi w nich non stop i to jest zasługa właśnie tego 🙂

Marika właśnie turla się po całej podłodze 🙂 Potrafi się tak przeturlać przez cały pokój 🙂

Kochane Grudnióweczki wesołego Alleluja 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej laski!

My po kompieli, klacyjce Majka spi slodko. Cos jej sie znowu odechcialo jesc a to swinstwo na twarzy wziaz jest. Szostego jedziemy na bioderka, zrobic dla niej zdjecia do paszportu i pojedziemy tez do lekarki zeby cos w koncu z tym kur wa zrobila 😠

Moj zaginal w akcji, pojechal po kafelki do domku nad morzem i jeszcze nie wrocil. Jestem zla jak pierun!

Asiula i Aga84 bardzo wspolczuje, normalnie jaks masakra! Ja tam na swoja smoczyce pokrzycze to sie uspokaja a pozniej sie glupio pytam czy cos sie stalo bo jakas taka sie zla wydaje 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

AgaK moje kondolencije 😞

Kurka mala sie budzi 🤔

• Mamusia
No to Aga jednym slowem masz tam niezly kosmos ale moze lepiej pogadaj ze swoim mezem, powiedz co ci lezy na sercu.

Moj piesiu chyba jest chory 😞 😞 😞 przez caly czas sie trzesie, myslicie ze moge jej dac kawaleczek tabletki przeciwbolowej?

Fredeczka Majka te 🙂z dzisiaj strze 🙂ila 3 kupy 🙂ale to pewnie dlatego ze zmienilam jej mleko na NAN HA, sama kupilam hipoalergiczne skoro ta krowa lekarka nie chce dac. Zobaczymy czy sie malej poprawi. Poki co posmarowalam jej buzke najzwyklejsza oliwka bo ma strasznie sucha skore n policzkach, moze to pomoze, eh ja juz nie wiem.

Wczoraj kupilam sobie zajebista sukienki na chciny + buty+ bolerko i kupe innych rzeczy, w koncu hehe.

Ide do kuchni, pozniej prasowanie a pozniej w koncu chyba moj przyjedzie 🙂

• Mamusia
Wiola uważaj na to nan bo jak takie dawałam Emili to robiła ciemno zielone kupy 😮 mam nadzieję że u Was pomoże 🙂

Kajtucha to tylko pozazdrościć takiego kolorku bardzo mi się podoba 🙂

Ok ja zmykam do wanny,może potem uda mi się zajrzeć 🙂

• Mamusia
oj Aga84 to mi przykro 😞 Tak jak radzą dziewczyny pogadaj z mężem i powiedz wszystko co czujesz.

Wiola nie chcę być wścibska, ale jaki domek nad morzem? 😜
No i jak znajdziesz czas to pstryknij foty swojej kreacji 🤪

Nie pamiętam co jeszcze 😜

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

podczytywalam was ale nie mialam cxzasu napisac bo Wiki marudna byla no i psrtzatalam tak po lebkach :P

jutro ide z nniunia jaja swiecic :P no i jesli bedzie spowiedz to pojde WKONCU ! po chyba 3 latach ...

a marcin oczywiscie kasy dzisiaj nie przywiozl.... telefonu nie odbieral... pedal pierdolony.... tak mi glupio przed rodzicami ze przez moja glupote tyle kasy beda w plecy 😞

MÓJ BRZDĄC PO KĄPIELI CYCU ALE COŚ SPAĆ MU SIĘ NIE CHCE 🙂 🙂

A JA PADNIĘTA JESTEM 🤢 NIENAWIDZĘ OKRESU PRZEDŚWIĄTECZNEGO 😠 😠 CZŁOWIEK NAROBI SIĘ JAK GŁUPI POSPRZĄTA CHAŁUPĘ PIKO BELO A DRUGI CZŁOWIEK TEGO NIE DOCENI TYLKO JESZCZE POTRAFI ZDOŁOWAĆ CZŁOWIEKA BO COŚ JESZCZE 😠 CHODZI O MOJEGO OJCZULKA KURCZE JUŻ 4 ŚWIĘTA WIELKIEJ NOCY BEZ MAMY A WYTYKA MI WSZYSTKO ŻE NIE TAK ROBIĘ JAK TRZEBA BO MAMA ROBIŁA TO TAK A TAMTO ROBIŁA TAK 😞 NO KUŹWA CZY JA JESTEM MOJĄ MAMĄ 😞 A JESZCZE DZIŚ TAKI DOŁUJĄCY DZIEŃ 😞

MYKAM DO MOJEGO ŁOBUZA BO MARUDZĄC WYSZŁO MU JAK MÓWI MAMA 😁 😁 😁 KOCHAM TO JEGO MARUDZENIE 😜 😁 😁 😁

FREDKA WSZYSTKO MOŻLIWE BO CZĘSTO O NIEJ WSPOMINA I WIEM ŻE BARDZO TĘSKNI 😞 WSZYSCY ZA NIĄ TĘSKNIMY 😞
ALE JUŻ POWINIEN ZROZUMIEĆ ŻE NIE BĘDZIE TAK SAMO JAK MAMA ŻYŁA 😞 JA NIESTETY NIE UMIEM WSZYSTKIEGO ZROBIĆ TAK JAK ROBIŁA MOJA MAMUSIA 😞
JA STARAM SIĘ WSZYSTKO PRZEMILCZEĆ, PRZEŁKNĄĆ PRZEZ GARDŁO WSZYSTKO CO MI WYTYKA ALE JA TAK DŁUGO NIE POCIĄGNĘ I KIEDYŚ MU TO WYGARNĘ 😞 W NORMALNE DNI JEST WSZYSTKO OK ALE JAK JUŻ PRZYCHODZĄ ŚWIĘTA TO JEST WYTYKANIE WSZYSTKIEGO 😠

MOJE DZIECI ŚPIĄ WIĘC JA TEŻ MYKAM DO WANNY I DO ŁÓŻKA 🙂 IDĘ TROSZKĘ POTRZĄŚĆ ZIEMIĄ 😜 😜 😜 😜 😁 😁 😁 😁 😁 😁

DOBRANOC KOCHANE GRUDNIÓWECZKI

• Mamusia
Wiola Emila pije zwykły nan i kupki są ok tylko po tym ha miała te kupy zielone.Pewnie ze musisz spróbować mam nadzieję że Majeczce się poprawi 🙂

AgnieszkoK bidulko przykro mi że tata tak reaguje,ale przy takich okazjach jak święta najbardziej brakuję bliskich osób i pewnie dlatego tak zareagował.Głowa do góry 😘

Dziewczynki ja też Wam życze Wesołego Alleluja spokojnych świąt i mokrego dyngusa 🤪
Mam nadzieję że uda mi się jutro do Was zajrzeć.

A i ja też ide potrząść ziemią 😁 musze wykorzytać na maksa 🤪

Dobranoc mamusie 😘

dziewczynki nadrobiłam forum, ale nie mam siły się wypowiedzieć, ja mam już posprzątane na święta, jutro jeszcze zrobię jakies drobne zakupy i świętujemy 😁

teraz życzę wam spokojnej nocy, do jutra kochaniutkie 😘 😘 😘

a jaszcze porozdaje oklaski 😉