Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AgaK nie masz pojecia jak sie cieszylam,ze udalo mi sie to ujac 😁 cudowna jest ta moja kruszynka.... ! 🙂 kochana moja mala... 🙂)

u mnie jutro po 8 sniadanko .... ajjjj smutne beda te swieta z jednej strony a zdrugiej najlepsze! bo pierwsze z niunia ale same..... noo z dziadkami .... smutno mi ze tak wyszlo czasami o tym mysle.... i wiecie co? nienawidze marcina!! nienawidze go !! i gdyby wczoraj tu byli mowil mi prosto w twarz to co pisal zabilabym go bez mrugniecia okiem............
jak mogl to zrobic tej malej niczemu niewinnej kruszynce...? 😞

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Przeleciałam przez forum jak burza i tylko pochwale wasze fotki dzieciątka są cudowne,a przy fotce AgiK z cycem aż mi się łezka w oczku zakręciła.

Szalejecie nie ma mnie na forum a już tyyyle oklasków mam 🤪 dziękuję Wam jesteście kochane 😘

Kurcze tak mi się za Wami tęskni a tu nijak czasu nie ma 😞 jutro o teściów i dwóch braci męża z zaproszeniami a w poniedziałek do moich rodziców i tyle tych świąt będę miała i z męża 😞 😞

No nic poszaleje jeszcze z oklaskami i zmykam spać.
Wesołych Świąt dziewczynki 🙂
Dobranoc 😘

Witam wieczorkiem 😉

Cały dzień Was tylko podczytywałam, ale nie miałam czasu napisać 😉

Nasze grudniowe dzieciaczki są przesłodkie!!!
Ewo, Skóreczko, AgaK rosną Wam przystojniaki... Sama już nie wiem, którego brać na zięcia 😁
Wiolu mąż może być zajeb*ście dumny, przepiękne ma kobiety!
Fredeczko takie ujęcia są the best 😜

A ja dzisiaj zakupy, gotowanie i takie tam.... Jutro przychodzi do nas mąż mojej przyjaciółki, która wróciła już do Pl na stałe ☺️ Ale cieszę się, że chociaż on z nami będzie mógł być jutro 😉

U nas nie ma niby zająca wielkanocnego, ale jednak pojechaliśmy do miasta i trochę się obkupiliśmy... Majka dostała dwie sukienki i dwie pary kolczyków, Marika sukienkę i czapeczkę, Tatuś kurtkę a mamusia kolczyki 😉

• Mamusia
dzien dobry, a my nie spimy...

maly sie obudzil z krzykiem przed 3 i 20 minut darcia, nie moglam go uspokoiw.. pewnie cos mu sie snilo... masakra byla.. zasnal po 4 i od 5 nie spi... widze ze powoli uklada se do snu ale ja juz spac nie pojde... musze sie szykowac powoli bo mam do wyszykowania siebie, malego i moje drugie najstrasze dziecko-meza 🙂

dzieciaki sa sliczne... maz chrapie ze go na dole pewnie slychac....

milego dizonka Wam zycze... jak sie uda to jeszcze zajrze bo i tak o 6 nic nie bede jeszcze robic...

• Mamusia
dla wszystkich zycze po raz setny WESOŁYCH ŚWIĄT!

przyszlam pochwalic sie :P mr policjant w nocy zadal mi pytanie czy jak poznam faceta czy bede w stanie z nim zamieszkac pozniej gadka szmatka gadka szmatka no i spytal czy jak sie spotkamy i zaiskrzy to czy dalabym nam szanse :P ajjjj ale jestem szczesliwa!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Życia zabawnego
W jaja bogatego
I w ogóle kurde-
Wszystkiego najlepszego!

______§§____________§§
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§_§§
________§___§§_§§___§_§§§c§§§
_______§_____________§_§d§§§
_______§______§______§__§§§
_______§____§___§____§___§
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__§§§
§_§_§§____§_______§__§_§§_§_§
§____§_____§_____§__§__§____§
_§____§____§_____§_§__§____§
__§____§§§§_______§§§§____§
___§____§___________§____§
____§____§§§_____§§§____§
_____§§§§___§§§§§___§§§§
............((_,»*—*« »*—*«,_))
((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_))
*~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*

WITAM KOCHANE GRUDNIÓWECZKI!
Dawno mnie nie było, ale tak to jest przed świętami, kupa biegania i tyle!
U nas wszystko po staremu, mały rośnie, pięknieje i niesie wiele radości dla wszystkich, a ja jako mamusia z każdą sekundą kocham go coraz mocniej......... jejciu zazdroszczę wam że będziecie miały chrzest maluszków za sobą, my niestety musimy poczekać, aż chrzestny nam zjedzie do Polski 😞pewnie będzie to dopiero w sierpniu 😞
no wpadłam tu dzisiaj przede wszystkim żeby złożyć Wam życzonka wielkanocne
Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!

Hej laleczki 🙂
Zdjecia dzieciątek super. Fredeczka szczesliwa młoda mama, dobrze ze masz córeczke i ja kochasz całym sercem. A ten twój policjant niech sie postara i Cie uszczesliwi. No i nie tylko Ciebie ale Wiki równiez!!!
No i pierwszy dzien swiat dobiega konca. Tak sobie go spedzilismy. Bylismy u moich dziadkow czyli pradziadków Mikołaja. No a ze moj dziadek ma trudny charakter to było troszke smutno. Juz wrocilismy do domu. Teraz probuje uspic małego marude, który od wczoraj cierpi z powodu dziaselek. Moj Paweł siedzi z moim ojcem wiec postanowilam do was zajrzec. A tu cisza, mało kto zaglada. Pewnie swietujcie i objadajcie sie 🙂

MY TEŻ JUŻ PO PIERWSZYM DNIU ŚWIĄTECZNYM 🙂 MINĄŁ NAM BARDZO MIŁO 🙂

BARTOSZ JUŻ WYKĄPANY LEŻY W ŁÓŻECZKU I PLUJE NA WSZYSTKIE STRONY BO JUŻ MU NIEWYGODNIE TAM LEŻEĆ 😁 😁 😁 😁 😁 😁

PRAKTYCZNIE CAŁY DZIONEK U NAS BYŁO CIEPŁO I SŁONECZNIE ALE TERAZ NA WIECZÓR SIĘ ROZPADAŁO 😞 MAM NADZIEJĘ ŻE LANY PONIEDZIAŁEK NIE BĘDZIE LANY Z NIEBA 😜