Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

OJ EMMAX TEZ NAROBIŁAŚ MI OCHOTY NA TIPSY 😜 😜 😜 DAWNO NIE MIAŁAM 😁 😁 😁 😁

MAM CAŁY SPRZĘT TO CHYBA SOBIE ZROBIĘ ALE DOPIERO JAK MI CZAS POZWOLI 😉

FAKT FAKTEM CZY PAZNOKCIE SWOJE SĄ MOCNE CZY SŁABE TO TIPSY I TAK NISZCZĄ NATURALNĄ PŁYTKĘ PAZNOKCIA 🥴 ALE CO SIĘ NIE ROBI ABY ZOSTAĆ PIĘKNĄ 😜 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Mittko Dominisia ma sliczniutkie buciki!!

A moje pazurki zerwalam bo mi sie podwazaly. to byl blad ze na moje paznokcie zrobilam :/ moze i na tipsie bardziej sie paznkocie niszcza ale przynajmniej trzymaja sie lepiej hmm...

a u mnie byl kolega ktory placi alimenty ... pomagal mi troche z tym i sprawdzal itd i przesle mi numer do adwokatki takiej jednej i ona pomoze mi to napisac... wezmie za to 50-100zl .... on dzieki niej teraz wszystkie sprawy wygrywa bo on musial robic testy DNA czy to jego dziecko itd no i nie jest zle hmmm.....

zobaczymy 😁 poki co powiedzial,ze mocne haki mam na niego wiec tez tak mysle :P bo chodzi chyba glownie o rozmowe z gg ..

Hej dziewczynki!

Jak zwykle zanim nadrobiłam co naskrobałyście to troche to trwało i po drodze zapomniałam co, która pisała 🙂
Ale widzę, że zaczynają ząbkować te nasze pociechy 🙂 Ja nie wiem czy Basia zakuje ale ślini się bardzo i wklada piąstki i pojedyńcze paluchy do buzi 🙂 Ale dziąsełka wyglądają ok - chyba 🙂

Mittka - śliczne paputki!

Fredeczka - nie chciałabym być w skórze M. ;} Ale cóż... ma to na co zassłuzył....

Gosia - dzięki za życzonka! Ja również każdej z Was i Waszym pociechom i mężulkom życzę zdrowych i przede wszystkim spokojnych świąt, pełnych zadumy i odpoczynku. :*:*:*:*:*:*:*:*:*

Jutro jedziemy do miasta kupić blender bo nie mam jak bananów zemleć z jabłuszkiem 🙂
Która z Was kładła karty?

• Mamusia
Dobry wieczor mamuski!

Maja po kazdej wizycie u smoczycy ma straszny problem z zasnieciem i z jedzeniem. Wogole mi ja glodzi bo jak juz nie chce to jej wiecj nie daje a Majce sie odechciewa po 50 ml 😠 😠 😠 nie no wogole brak slow 😠 😠 😠

Probuje was jakos nadrobic ale tyle smarujecie ze nie jestem wstanie odniesc sie do postow bo zapominam.

Ide potrzesc ziemia 😁 😁 ale zesmy sobie kody znalazly 😜 😁